Αστρολογικές Προβλέψεις – Σαββάτο 17 Ιουνίου

Αστρολογικές Προβλέψεις  – Σαββάτο 17  Ιουνίου

Τα άστρα σήμερα προβλέπουν για τα ζώδια:

Συμπληρωματικά διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

Ωροσκόπος:  Γενικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το δεύτερο μας ζώδιο. Είναι εκείνο το ‘σημείο -ζώδιο΄ που κατά την μοναδική στιγμή της γεννήσεως μας, ανέτειλε. Προσδιορίζεται με βάση την ακριβή ώρα και τόπο της γεννήσεως μας.

Κριός : Υπάρχουν πολλές προτάσεις που θα σας πλησιάσουν, και που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Ειδικά αυτοί που είναι μόνοι του αυτήν την εποχή, θα έχουν κάτι να περιμένουν. Η Αφροδίτη δίνει την δυναμική της, για μεγάλους και μόνιμους έρωτες.

 

Ταύρος:  Εσείς είστε από τους ευνοημένους αυτής της εποχής, που θα δείτε πολύ κόσμο και από το παρελθόν σας, να σας πλησιάζει και να σας ζητάει ευκαιρίες. Δεν είστε και από τα εύκολα ζώδια, άρα πάρτε χαλαρά τον χρόνο που θέλετε και μετά απαντήστε.

 

Δίδυμοι: Μια σειρά από παράπονα και γκρίνιες, θα εισπράξετε από τον άνθρωπο σας. Είναι μια εποχή που πολλά πρέπει να ξεκαθαριστούν σε προσωπικό επίπεδο. Η νέα σελήνη, που γιγαντώνει αυτές τις καταστάσεις, που δεν θα πρέπει να σας εντείνει να νεύρα, αλλά να κάνει το μυαλό σας, να στροφάρει περισσότερο.

 

Καρκίνος:  Είναι περιπλεγμένα τα πράματα στην ερωτική σας ζωή. Ούτε και εσείς οι ίδιοι δεν ξέρετε τι θέλετε, και σε δεύτερο επίπεδο, δεν ξέρετε πως να το κατακτήσετε. Ίσως να χρειάζεστε λίγο χρόνο, να μείνετε απολύτως μόνοι σας και να βρείτε την εσωτερική σας γαλήνη. Οι έρωτες και τα πάθη, μπορούν να σας περιμένουν.

 

Λέων:  Μπορεί στο παρελθόν να έχετε κάνει κάποια λάθη, αλλά αυτό που πρέπει τώρα να κάνετε είναι να δείτε τι και ποιον τελικά θέλετε, να κρατήσετε μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Το ‘ όλα μαζί΄, σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζει στα πύρινα – ζωδιακά σας χαρακτηριστικά.

 

 

Παρθένος : Μέχρι και την αλλαγή του ζωδίου στις 21/06, σε Καρκίνο, όλα είναι εύθραυστα στην αισθηματική σας ζωή. Είναι πολλά αυτά πια που σας προβληματίζουν και θέλετε να τα λύσετε. Βγάλτε προς τα έξω το διπλωματικό σας ταλέντο, και όλα θα βελτιωθούν άμεσα.

 

Ζυγός:  Ζητάτε να σας δώσουν απαντήσεις. Ίσως να μην είναι αυτήν την στιγμή εφικτό αυτό. Εσείς είστε υποχρεωμένοι να συνεχίσετε, με τον καλύτερο και ποιοτικό  τρόπο της καθημερινότητα σας. Αυτοί που είναι σε φάση χωρισμού, θα πρέπει να το ξανασκεφτούν. Ο ανάδρομος Κρόνος, μπερδεύει πολύ.

 

 

Σκορπιός : Κοιτάζετε με αισιοδοξία το μέλλον, και αυτό είναι κάτι που θα σας φέρει και αυτά που ζητάτε μέσα στην αγκαλιά σας. Οι μοιραίες όψεις του Ήλιου με την Αφροδίτη και μέχρι το τέλος του Ιουνίου, σας δίνουν ένα προβάδισμα σε οικονομικά και αισθηματικά θέματα. Ενεργοποιηθείτε άμεσα.

 

 

Τοξότης:  Οι μνήμες από το παρελθόν δεν λέν να σταματήσουν να μπαινοβγαίνουν μέσα στο κεφάλι σας. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο, δίνει μια σειρά από ερεθίσματα έτσι ώστε να τολμήσετε, μια επικοινωνία με το ‘τότε’! Ίσως να υπάρχει μια ανοιχτή πόρτα, που σας περιμένει.

 

Αιγόκερως : Το μυαλό σας έχει δοκιμαστεί πολύ αυτές τις ημέρες. Σίγουρα με το δυναμικό σας ταμπεραμέντο, όλα μπορείτε να τα καταφέρετε, και ειδικά τώρα που τα αστρολογικά είναι υπέρ σας. Ωστόσο, σοφό θα ήταν να μην κάνετε ανοίγματα στο παρελθόν, παρά μόνο να κοιτάξετε το παρόν σας.

 

Υδροχόος : Σας έρχονται απανωτές γνωριμίες, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, που θα σας αναστατώσουν όπως ποτέ άλλοτε. Αυτό σημαίνει ότι εσείς οι εν σχέση, θα πρέπει να είναι πιο προσεχτικοί, έτσι ώστε να μην κάνουν το ταίρι τους να αισθανθεί ανασφάλεια.

 

Ιχθείς:  Υπάρχουν θέματα, που θα πρέπει να δώσετε τον χρόνο σας. Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να βελτιώνονται από την ερχόμενη εβδομάδα, κάτι που θα σας δώσει και μια πολύ καλύτερη ψυχολογία, μέσα στην σχέση σας.