Ερωτική Χαρτομαντεία – Δευτέρα 19/06

Ερωτική Χαρτομαντεία – Δευτέρα 19/06

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

 

Κριός : ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

Είσαστε αρκετά κοφτεροί στον λόγο σας. Αυτό από την πλευρά του συντρόφου σας, τον έχει πληγώσει πολλές φορές. Σκεφτείτε με ώριμο τρόπο, τι είναι αυτό που πρέπει να διορθώσετε. Αυτοί που είναι έτοιμοι, να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους, ίσως να βρεθούν αντιμέτωποι με κάποια μικρά εμπόδια.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Ταύρος: ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Μπορεί να είναι κομμένη η καρδιά σας στα δύο, όμως αυτό που πρέπει άμεσα να αποφασίσετε είναι αν τελικά θέλετε κάποιο από τα δύο άτομα, ή κανένα! Με τόσο καλή αστρολογική εύνοια, από τους εξωτερικούς πλανήτες, το μόνο σίγουρο είναι ότι, ότι και αν αποφασίσετε θα έχετε επιτυχία.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Δίδυμοι: ΤΟ ΕΞΙ ΚΟΥΠΑ 

Δεν είστε από αυτούς, που δέχεστε εύκολα τις γνώμες των άλλων. Αυτό έχει να κάνει με τον χαρακτήρα σας, και τα όσα δύσκολα έχετε περάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Το συντροφικό σας έτερο, είναι κοντά σας και θα σας υποστηρίξει σε όλες σας τις επιλογές.

Δυναμική ημέρας: 3/5

Καρκίνος: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΟ

Οι επόμενες ώρες – μέρες, είναι καθοριστικές για το μέλλον της αισθηματικής σας σχέσης. Και οι δύο σας έχετε πάρει απόφαση, να κάνετε τις δεσμευτικές σας κινήσεις μέσα στον νέο μηνα Ιούνιο. Ετοιμαστείτε και για καλύτερες ημέρες στα οικονομικά σας, που θα σας βοηθήσουν προς αυτήν τη κατεύθυνση.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Λέων: ΤΟ ΔΥΟ ΚΑΡΟ

Μην αποκαλύπτετε τα προσωπικά σας σχέδια, και σκέψεις σε κανέναν. Θα πρέπει να κάνετε μια υπομονή μέχρι τις 21-06, που περνάει ο Ερμής στον Καρκίνο. Από εκεί και πέρα, οι δρόμοι θα ανοίξουν. Μέχρι τότε ασχοληθείτε με όλους αυτούς τους φίλους, που τους ξεχάσατε αυτό το διάστημα.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Παρθένος: ΤΟ ΟΧΤΩ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Πολλά αυτά που πρέπει να προλάβετε να ολοκληρώσετε. Ο άνθρωπος σας έχει πια πολλές απαιτήσεις από εσάς, και ο χρόνος πιέζει. Είστε το ζώδιο που μέχρι να φύγει το Καλοκαίρι, θα έχετε μπει σε ένα στάτους μόνιμης και νόμιμης δέσμευσης.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Ζυγός: ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ

Μπορείτε πια και σχετικά εύκολα να αποκωδικοποιήσετε, αυτά που σας λένε και τάζουν. Σκεφτείτε όλες τις προσφορές, που θα σας γίνουν και όταν εσείς θα είστε έτοιμοι, κάντε την κίνηση σας. Αυτοί που είναι μόνοι, θα έχουν νέες γνωριμίες που θα τους ενθουσιάσουν.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Σκορπιός: ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Δεν υπάρχει κανένας λόγος, να κοιτάτε τι συμβαίνει γύρω σας. Ασχοληθείτε πιο ενεργά με την δική σας ζωή και αισθηματική κατάσταση, που μπορεί αυτόν τον καιρό, να έχει διάφορα σκαμπανεβάσματα αλλά είναι μόνο προσωρινά.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Τοξότης: ΤΟ ΔΕΚΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Υπάρχει στην ζωή σας, ένα άτομο που κατά καιρούς μπαίνει και βγαίνει, κάτι που σίγουρα σας δημιουργεί εσώτερη αναστάτωση. Αυτό σίγουρα σας προβληματική κατάσταση, δεν μπορεί να συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα. Πάρτε τις αποφάσεις σας.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Αιγόκερως: ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Είσαστε μεθυσμένοι από έρωτα. Ο ανάδρομος Κρονος, κλείνει εδώ και καιρό το μάτι στην Αφροδίτη. Οι σχέσεις που πέρασαν από δύσκολα μέσα στον Ιούνιο, τώρα θα πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις, για το πως θα κινηθούν μέσα στο Καλοκαίρι.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Υδροχόος: ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Όλα δείχνουν ότι το άτομο με το οποίο έχετε χωρίσει, αυτό το διάστημα, σας ψάχνει. Θα το μάθετε προσεχώς. Εσείς σίγουρα  ξέρετε για τον λόγο που σας απομάκρυνε. Αν αυτό είναι κάτι που πια έχετε θεραπευτεί και από τις δύο πλευρές, τότε καλύτερα μην το ξανατολμήσετε.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Ιχθείς: ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΟΥΠΑ

Κινηθείτε με μεγάλη προσοχή μέσα σε νέους κύκλους, και ειδικά αν αυτοί είναι του συντρόφου σας. Θα πρέπει να σκεφτείτε ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, και ότι δεν χρειάζεται από την αρχή να δείξετε την ισχυρογνωμοσύνη σας, που έχετε σαν ζώδιο.

Δυναμική ημέρας: 4/5