ΤΑΡΩΜΑΝΤΕΙΑ- Παρασκευή 23 Ιουνίου

ΤΑΡΩΜΑΝΤΕΙΑ-  Παρασκευή 23 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Το Άρμα

Σχέσεις: Δεν εκφράζεστε όπως είναι αναμενόμενο για ένα ζώδιο της φωτιάς. Αυτό είναι πιθανόν να έχει έναν άσχημο αντίκτυπο στα περιβάλλοντα σας, που σας έχουν συνηθίσει με πιο εξωστρεφείς συμπεριφορές. Αν έχετε σχέση αυτήν την εποχή, κάντε μια παραπάνω προσπάθεια, για να έρθετε πιο κοντά.

Οικονομικά: Έχετε χάσει πολλά χρήματα αυτές τις ημέρες. Σίγουρα είσαστε σπάταλοι, αλλά αυτό καλό θα ήταν να το περιορίσετε. Και ο Ιούνιος που εξελίσσεται, θα είναι φορτωμένος με ποικίλες υποχρεώσεις. Μαζευτείτε και αποταμιεύστε.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι Εραστές

Σχέσεις: Η παρόρμηση του λόγου σας ίσως και να έχει δημιουργήσει προβλήματα μέσα στην αισθηματική σας σχέση. Σίγουρα πιέζεστε από τα λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν, αλλά η ανακύκλωση αυτών δεν εξυπηρετεί τελικά κανέναν σκοπό. Μιλήστε με ειλικρίνεια.

Οικονομικά: Πολλές οι απόψεις που θα πέσουν στο τραπέζι από τρίτους για τις Πασχαλινές εορτές. Ελέγξτε τα οικονομικά σας και μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Δεν χρειάζεται  να κάνετε υπερβολές, αν είσαστε φορτωμένοι με υποχρεώσεις αυτόν τον καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ:  Ο Αυτοκράτορας

Σχέσεις: Νέοι άνθρωποι θα εισρεύσουν στην καθημερινότητα σας μέχρι τα τέλη του μήνα του Καρκίνου, που θα σας φτιάξουν την διάθεση. Ο κυβερνήτης σας προσεχώς θα κάνει θετικές όψεις, και ταρακουνάει τα θεμέλια σχέσεων που δεν έχουν προοπτική αλλά και δίνει λύσεις σε καινούργιους έρωτες.

Οικονομικά: Πολλά τα έξοδα που έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες, και σίγουρα πρέπει να μαζέψετε το χέρι σας. Αυτοί που σκέφτονται  να ξεκινήσουν κάτι νέο στην εργασία τους, ας περιμένουν μετά τις 29/06 που οι αστρολογικές όψεις θα είναι σίγουρα πιο ενισχυτικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Αρχιέρεια

Σχέσεις: Καταστρώνετε τα περίπλοκα σχέδια σας. Σε αυτό συμπεριλάβετε και τον άνθρωπο σας, που δείχνει ότι αισθάνεται μόνος τον τελευταίο καιρό. Επίσης, οικογενειακές υποθέσεις που είχαν μείνει χωρίς λύση, τώρα και με τις  συναντήσεις ένεκα των ημερών του Καλοκαιριού θα μπορέσουν να βρουν τον δρόμο τους.

Οικονομικά: Πολλές οι υποχρεώσεις που πρέπει να κλείσετε πριν λήξει το τελευταίο 3 μερο. Μην απομακρυνθείτε από τις μικρές απολαύσεις που σας τονώνουν την διάθεση και σας ισορροπούν την ψυχολογία. Ευνοήστε για μικρά ταξίδια με αγαπημένα πρόσωπα.

ΛΕΩΝ: Η Εγκράτεια

Σχέσεις: Δεν είστε και στην καλύτερη διάθεση των ημερών. Οι όψεις των ανάδρομων Άρη και Πλούτωνα, σας βάζουν σε μια μελαγχολία για όλα αυτά που δεν σας έχουν συμβεί ακόμη. Αυτοί που είναι πολύ καιρό τώρα μόνοι, θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με κάποια γνωριμία από παλιά, που ίσως έχει ακόμη την δυναμική να τους δελεάσει.

Οικονομικά: Έχετε χάσει τον έλεγχο τελείως. Πολλά τα έξοδα, πολλές και οι υποχρεώσεις. Μην χάνετε την ψυχραιμία σας, Λέοντες είστε όλα θα τα καταφέρετε. Οι επενδύσεις οι οικονομικές σας αποδίδουν από τις αρχές του τρίτου δεκαημέρου τα προσδοκώμενα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Γητευτής

Σχέσεις: Είσαστε ίσως και στην καλύτερη σας φάση. Τα αισθηματικά σας θέματα δεν έχουν σε τίποτα να σας απασχολούν, αντιθέτως να είστε προετοιμασμένοι για ευχάριστες προτάσεις και ποικίλα δώρα που θα σας προκύψουν από τον άνθρωπο σας. Οι μέρες σας φέρνουν κοντά και σε αποφάσεις για περαιτέρω δεσμεύσεις.

Οικονομικά: Δεν υπάρχει κάτι που να σας ανησυχεί. Όλα σαν τυπικό – γήινο ζώδιο τα έχετε προγραμματίσει. Όσοι σκέφτονται να αλλάξουν εργασία ή να φύγουν σε άλλη πόλη – χώρα, ας το ξανασκεφτούν από τον Ιούλιο…και μετά.

ASTROLOGIA

ΖΥΓΟΣ: Ο Ήλιος

Σχέσεις: Κατάλληλη αυτή η εποχή για να μιλήσετε και να λύστε όλες τις επικοινωνιακές σας διαφορές, με άτομα που υπάρχουν στον στενό σας κύκλο. Αποφύγετε να ανοίξετε συζητήσεις που έχουν να κάνουν με ιστορίες του παρελθόντος. Δεν θα οδηγήσουν αυτήν τουλάχιστον την περίοδο πουθενά. Απολαύστε τις ημέρες.

Οικονομικά: Πολλά αυτά που πρέπει άμεσα και μέχρι την λήξη της εβδομάδας να τακτοποιήσετε. Δώρα και λοιπές υποχρεώσεις ίσως και σας βγάλουν και εκτός οικονομικού πλάνου, όμως είναι κάτι που θα σας γεμίσει τις μπαταρίες, αλλά και δώσει χαρά γύρω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Κόσμος

Σχέσεις: Έχετε πει περισσότερα από ότι χρειάζεται. Ο λόγος σας έχει γίνει πικρός, ιδίως πάνω στον άνθρωπο σας. Σίγουρα τα αστρολογικά δεδομένα σας πιέζουν για να λύστε τις διαφορές σας, αλλά σίγουρα όχι με τον επιθετικό τρόπο του ζωδίου σας. Θα καταφέρετε ακριβώς το αντίθετο, και ίσως και χειρότερα, δηλαδή να οδεύσετε τις καταστάσεις προς τον χωρισμό.

Οικονομικά: Έχετε μεγάλη άνεση και αυτό θα φανεί τώρα. Δώρα, ταξίδια, μετακινήσεις είναι όλα μέσα στο πρόγραμμα των καλοκαιρινών ημερών. Πολύς και ο κόσμος που θα σας πλαισιώσει διορθώνοντας την διάθεση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Σελήνη

Σχέσεις: Είσαστε μεταξύ πολλών και ακραίων αποφάσεων αυτές τις ημέρες. Μέσα στον ζωδιακό σας οίκο υπάρχουν δύο δύσκολοι και ανάδρομοι πλανήτες που σας δημιουργούν έναν μόνιμο εκνευρισμό που ξεσπάει σε λάθος άτομα.  Δεν χρειάζεται να χαλάσετε τις γιορτές κανενός. Από τις 30-06 όλα μπορούν να λυθούν μέσα από την αμοιβαία συζήτηση.

Οικονομικά: Έχετε την οικονομική ευχέρεια για να κάνετε ότι θέλετε μέσα στον μήνα Τα πρόσωπα που θα σας περικυκλώσουν θα σας δώσουν πολλή θετική ενέργεια. Πολλές και οι ξαφνικές σας συναντήσεις με το παρελθόν, που θα σας βάλουν σε ποικίλες σκέψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Δύναμη

Σχέσεις:  Θα χρειαστεί να επισπεύσετε τις δράσεις σας, για να προλάβετε να οργανώσετε τα πάντα μέχρι και το Σαββατοκύριακο που έρχεται. Μέσα στα πλάνα σας μην ξεχάσετε να κάνετε και κάτι ιδιαίτερο για το άνθρωπο σας, που ίσως και να έχει κάποια μικρά παράπονα για την συμπεριφορά σας, που δεν εκφράζει συναίσθημα.

Οικονομικά: Καταστρώστε τα οικονομικά σας σχέδια, από τώρα. Πολλές οι αλλαγές που θα χρειαστεί να κάνετε, καθότι θα σας τύχουν ξαφνικές επισκέψεις τις ημέρες των διακοπών. Πολλές και οι μετακινήσεις σας που θα σας εκπλήξουν, με τις τυχαίες συναντήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Αρχιερέας

Σχέσεις: Είσαστε χρονικά πάρα πολύ πιεσμένοι, καθώς έχετε φορτωθεί μια σειρά από κοινωνικές και αισθηματικές υποχρεώσεις. Οι μέρες λίγες για να ξεκαθαρίσετε με ποιον θα περάσετε το Καλοκαίρι και που θα αποδώσετε δικαιολογίες. Προσοχή σε υποθέσεις που υπάρχουν παρασκήνια και πολλές παλιές παρεξηγήσεις.

Οικονομικά: Μια τεράστια λίστα με πράματα που πρέπει να ολοκληρώσετε τις προσεχείς ημέρες. Αν σκοπεύετε να φύγετε για να ανταμώσετε κάποιο πρόσωπο, ελέγξτε τα πάντα, τυχόν να υπάρξουν μικρά εμπόδια. Γενικότερα τα οικονομικά σας θα πάρουν την ανοδική πορεία.

ΙΧΘΕΙΣ: Ο Τρελός

Σχέσεις: Έχετε πείσει του πάντες για την αλήθεια των δράσεων σας. Δεν χρειάζεται να είστε περισσότερο πιεστικοί. Τα ζευγάρια που είναι σε σκέψεις για χωρισμό, θα περιμένουν μέχρι τον νέο μήνα του Ιουλίου. Έχετε ακόμη λίγο χρόνο στην διάθεση σας για να ξαναβρείτε τις πολύτιμες ισορροπίες. Μιλήστε και βρείτε τις λύσεις.

Οικονομικά: Υπάρχει μεγάλο απόθεμα στις τσέπες σας. Μπορείτε να κινηθείτε με τον τρόπο που επιθυμείτε και να ξοδέψετε όσα έχετε ανάγκη. Εκτιμήστε αυτά που θα σας δοθούν από τις επιχειρησιακές σας κινήσεις, και από τον εργασιακό σας χώρο.