ΤΑΡΩΜΑΝΤΕΙΑ– Παρασκευή 12/01

ΤΑΡΩΜΑΝΤΕΙΑ– Παρασκευή 12/01

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Κριός : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Δεν έχετε ακόμη καταλάβει τι θέλει ο άνθρωπο σας, από αυτήν την σχέση, και μια είναι κοντά σας, και μια χάνεται. Αυτό δεν είναι και η πρώτη φορά που συμβαίνει, αλλά σίγουρα από την δική σας την πλευρά, δεν θα το ανεχτείτε για πολύ ακόμη. Αυτό που θέλετε να πείτε, κάντε το μέσα στις ερχόμενες ημέρες, και μετά…συνεχίστε την καθημερινότητα σας.

Ταύρος : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Μπορεί να έχετε καιρό, να δείτε ένα αγαπημένο πρόσωπο, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν έχει σταματήσει η καρδιά σας, να το ψάχνει. Είσαστε οι ευνοημένοι του σύμπαντος αυτό το διάστημα…. άρα είναι και πιθανόν μέσα στις επόμενες ημέρες, θα λάβετε κάποια είδηση – επικοινωνία, που θα ανοίγει τις πόρτες των επανενώσεων.

Δίδυμοι : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Όλα όσα έχετε πει και κάνει-προσφέρει στον άνθρωπο σας, τα έχει αντιληφθεί και σίγουρα μέσα στον μυαλό του, υπάρχουν και κάποιες σοβαρές σκέψεις για όλα όσα έχετε από κοινού ονειρευτεί. Σαν υποβοήθεια σε όλα αυτά, θα έρθουν και κάποια χρήματα, που θα σας λύσουν πολλά από τα θέματα που σας απασχολούν.

Καρκίνος : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Είστε σε μια εξαιρετική φόρμα, που έχει ανεβάσει τις μετοχές σας, στο αντίθετο φύλο, και πιο συγκεκριμένα στον άνθρωπο που έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο. Μην εκπλαγείτε, αν σας έρθουν από το πουθενά και κάποιες προτάσεις. Στους τυχερούς είναι και οι χωρισμένοι που θα λάβουν μαντάτα από τρίτους…για τις προθέσεις του πρώην τους…για σμίξιμο και πάλι

Λέων : ΤΟ ΑΡΜΑ

Εσείς που είστε στην κατηγορία, αυτών που διατηρούν σχέσεις με χιλιομετρικές αποστάσεις, ή οι επαφές είναι πολύ αραιές, θα έχετε την τύχη και την ευχέρεια…μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, να συναντηθείτε με το άτομο που αγαπάτε, αλλά και να κάνετε και κάποιες πιο σημαντικές συζητήσεις, για το μέλλον, που δεν πρέπει να μοιάζει στο παρόν.

Παρθένος : Η ΣΕΛΗΝΗ

Οι ευχές κάποιου, θα πέσουν στον δρόμο σας, και θα μιλούν για επικοινωνίες και ευκαιρίες για όσους επιθυμούν να ξαναείναι μαζί με τον πρώην τους, που δηλώνει μεταμελημένος και αλλαγμένος. Εσείς είστε από τα πιο έξυπνα ζώδια, άρα δείτε και στον δικό σας χρόνο …δώστε τις αληθινές σας απαντήσεις. Χρήματα και φήμη, πλησιάζουν τους δουλευταράδες.

Ζυγός : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Ένα πολύ καλό χρονικό διάστημα, εγκαινιάζεται για εσάς και τους σκοπούς σας. Αυτό έχει να κάνει και με την ερωτική σας ζωή, που έχει πια πάρει την άνοδο. Πολλοί Ζυγοί, μέσα στον πρώτο εξάμηνο του έτους, θα μιλήσουν και θα προχωρήσουν για γάμο – οικογένεια. Εύνοια θα έχετε και στα οικονομικά σας.

Σκορπιός : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Πολλές είναι τελικά οι σκοτούρες που έχει μέσα στο  μυαλό του, ο άνθρωπο σας, και κάποιες φορές πιθανόν και να τον βλέπετε να είναι χαμένος, από κοντά σας και τις όποιες επικοινωνίες. Δεν είναι όμως κάτι αυτό μόνιμο, και θα δείτε ότι από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μετά, όλα θα έρθουν και πάλι στους φυσιολογικούς τους ρυθμούς. Λίγη υπομονή λοιπόν.

Τοξότης : Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Έχετε κάνει μια προσπάθεια αυτήν την εποχή, για να τα ξαναβρείτε με τον άνθρωπο σας, αλλά ακόμη δεν έχετε πάρει την απάντηση που ζητάτε. Το ιδανικό θα ήταν, να κάνετε ένα πια βήμα πίσω, αφού έχετε περάσει τις θέσεις σας, και αν αναμένετε να έρθουν οι απαντήσεις… στην ώρα τους. Έχετε και με τα υπόλοιπα κομμάτια της ζωής σας, να ασχοληθείτε.

Αιγόκερως : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Μπορεί ο άνθρωπος σας να δηλώνει ότι είναι μπερδεμένος, αλλά τελικά αυτό είναι μόνο μια δικαιολογία για να κερδίσει χρόνο και να φέρει τις καταστάσεις, εκεί που τις θέλει. Μην τον πιέσετε… θα έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα. Μόνοι και εργένηδες του ζωδίου, μέσα στον τρέχοντα μήνα, θα έχετε ένα αισθηματικό πλησίασμα, από μια νέα προσωπικότητα.

Υδροχόος : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Μην κοιτάτε και μην σκέφτεστε αυτά που έγιναν στο παρελθόν. Όλα έχουν το όριο τους, και εσείς θα πρέπει κάπου να βάλετε ένα στόπ, σε αυτήν την εμμονή… που σίγουρα σας κόβει και σας μπλοκάρει το αισθηματικό σας μέλλον. Οι μέρες που ο Ήλιος θα είναι πάνω σας ….πλησιάζουν και σας φέρνουν μέσα σε νέο κόσμο.

Ιχθείς : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Δεν υπάρχει κάποιο θέμα που να εμποδίσει πια τον άνθρωπο σας, να κάνει τις προτάσεις του σε εσάς, αλλά και σε πιο επίσημο επίπεδο, στο οικείο σας περιβάλλον, για να περάσετε σε κάποιες δεσμεύσεις. Σίγουρα μια καλή χρονική στιγμή που και τα εργασιακά σας, θα σας φέρουν υλική άνεση.