Αστρολογικές Προβλέψεις – Σαβ/Κο 13+14/01

Αστρολογικές Προβλέψεις – Σαβ/Κο 13+14/01

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

Κριός : Μην λέτε αυτήν την εποχή …σε κανέναν τα σχέδια σας, γύρω από όλα αυτά που έχετε συμφωνήσει με τον άνθρωπο σας. Ήδη το ξέρετε ότι έχετε πολλές ζήλιες και ανταγωνιστές. Οι μέρες θα σας φέρουν και πιο κοντά σε εργασιακές και επενδυτικές επιτυχίες …που θα έχουν διάρκεια. Οργανωθείτε αυτήν την εποχή καλά και δεν θα βγείτε χαμένοι.

Ταύρος : Οι επικοινωνιακές καταστάσεις μέσα στην σχέση σας, είναι πραγματικά εκτός ελέγχου, κάτι που σίγουρα έχει κουράσει και τις δύο πλευρές.  Με τον ήλιο να κάνει εξαιρετικές όψεις με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, σίγουρα μπορείτε να φέρετε τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα.

Δίδυμοι : Μην βάζετε απόλυτα στοιχήματα…για την ερωτική σας ζωή, θα τα χάσετε. Ο άνθρωπος με τον οποίο είστε, δεν είναι ακόμη έτοιμος για να κάνει τα επόμενο μεγάλα – επίσημα βήματα. Εσείς ασχοληθείτε με την καθημερινότητα σας, και μην αναβάλετε αυτά που έχετε προσωπικά προγραμματίσει.

Καρκίνος : Είσοδο και πάλι θέλει να κάνει κάποιος πρώην σας, στην καθημερινότητα σας, και αυτήν την φορά με εκπλήξεις ανά χείρας. Εσείς που όμως έχετε προχωρήσει… και έχετε άλλο σύντροφο στην ζωή σας, καλό θα ήταν να μην αφήσετε πάλι περιθώρια που θα σας πληγώσουν… και θα σας χαλάσουν τις ισορροπίες.

Λέων : Κάτι έχετε αντιληφθεί μέσα στον χώρο της εργασίας σας…ότι συμβαίνει. Καλύτερα μείνετε μακριά από παρασκήνιο και λεκτικές κόντρες. Η αισθηματική σας ζωή, έχει άνοδο και πρόοδο, ξεφεύγοντας, από όλες αυτές τις παλιές – άσχημες καταστάσεις της παγωμάρας και της επικοινωνιακής απομάκρυνσης.

Παρθένος :  Με τον Ήλιο να κάνει θετικές όψεις με τον Άρη, εσείς θα αποκτήσετε μια πολλή καλύτερη ψυχολογία, που θα βοηθήσει, έτσι ώστε να μπορέσετε να λύσετε τις επικοινωνιακές σας διαφορές, με τον άνθρωπο σας. Μέσα σε όλα αυτά, φροντίστε και κάποιοι από εσάς, να κλείσετε τις χαραμάδες που…μπάζουν από το παρελθόν.

Ζυγός :  Η εργασία κάποιων… θα δώσει χρήμα και άνεση μέσα στον τρέχοντα μήνα, που θα τους κάνει πια να πάρουν μια πιο βαθιά ανάσα αλλά και να σκεφτούν τι θα κάνουν, πως θα ξεπλέξουν πια από την δύσκολη τους παρελθοντική ζωή. Οι λύσεις υπάρχουν….και θα στρωθούν μπροστά σας. Φανείτε επιλεκτικοί.

Σκορπιός : Οι θεωρίες που κατά καιρούς σας αραδιάζει… αυτό το νέο ταίρι σας, δεν σας ενθουσιάζουν καθόλου. Εσείς έχετε περάσει πολλά, και το τελευταίο  που θέλετε  είναι ακόμη μια προβληματική κατάσταση. Έχετε την δυναμική και την πείρα, για να βρείτε ποιος και τι τελικά μπορεί να ταιριάξει μαζί σας. Την μοναξιά δεν την φοβάστε.

Τοξότης : Με τα άστρα να σας δίνουν μεγάλη δυναμική και λάμψη είναι αδύνατον, να μην καταφέρετε να γοητεύσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει…ακόμη και αν αυτό ανήκει στο πρόσφατο παρελθόν σας. Στα καλά της εποχής, υπάρχουν και οι επαγγελματικές σας επιτυχίες, που σίγουρα τις περιμένατε.

Αιγόκερως : Δεν υπάρχει πραγματικά ουδείς  λόγος, να μιλάτε και να παρακαλάτε μέσα σον δεσμό  σας, για να πάρετε τις απαντήσεις, που μάλλον ήδη ξέρετε. Αυτοί που σας αγαπούν, δεν θα σας βάλουν σε τέτοια κατάσταση. Εσείς έχετε το μυαλό και την εμπειρία, για να κάνετε πια τις επιλογές σας.

Υδροχόος : Όλο το αστρολογικό σύστημα σε λίγες ημέρες, θα κινείται πάνω στο ζωδιακό σας οίκο. Αυτό θα σας σπρώξει και στο να κλείστε εκκρεμότητες σας, με το ερωτικό σας παρελθόν. Κάποιοι ίσως και να τολμήσουν κάποιες διπλωματικές επικοινωνίες …που πιθανόν και να φέρουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Ιχθείς : Είσαστε σε μια αναμονή, από το άτομο που σας ενδιαφέρει, μόνο και μόνο για εγωιστικούς λόγους….που πραγματικά δεν εξυπηρετούν κανέναν σκοπό. Όπως και να έχουν τα πράματα, οι μέρες μέχρι να αλλάξει το ζώδιο, θα δώσουν επικοινωνίες και ενδιαφέρουσες συναντήσεις, που θα σας λύσουν όλες τις απορίες.