Tarrot Αγάπης. Κυριακή 14/01

Tarrot Αγάπης. Κυριακή 14/01

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Έχετε πάρει τις τελικές σας αποφάσεις, γύρω από την σχέση αυτή, που τις έχετε πραγματικά δώσει πάρα πολλές ευκαιρίες, στο παρελθόν. Λοιπόν, δεν είναι μόνο δική σας ευθύνη να διατηρείτε το καλό κλίμα… αλλά και της άλλης πλευράς. Οι μέρες ευνοούν τους διαλόγους, ακόμη και μέσα σε  χωρισμένα ζευγάρια.

Ταύρος : ΤΟ ΑΡΜΑ

Είσαστε μέσα σε έναν λαβύρινθο από υποχρεώσεις όλων των ειδών, που πρέπει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, να τις φέρετε εις πέρας. Τα άστρα σας υποστηρίζουν και στον δρόμο σας, θα βρεθούν οικονομικές ευκολίες, που θα σας βοηθήσουν και να ισορροπήσετε και την ερωτική σας ζωή.

Δίδυμοι : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Έχετε ένα αεικίνητο πνεύμα, που πολλούς και μόνο αυτό, τους κάνει να σας ερωτευτούν. Μέσα στους πολλούς είναι και μια ιδιαίτερη ιστορία, που δεν έχει ανοίξει ξεκάθαρα τα χαρτιά της, αλλά εντός της νέας εβδομάδας, θα το κάνει και πιθανόν να έχετε και κάποια λόγια έρωτα, να σας παρουσιάζονται.

Καρκίνος : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Αν δεν έχετε κάτι να πείτε, ουσιαστικό και σοβαρό στον άνθρωπο σας, για το άμεσο μέλλον σας, μην του υπόσχεστε πράματα, μόνο για να τον έχετε κοντά σας. Σίγουρα θέλετε και  εσείς τον δικό σας χρόνο για να φέρετε τις ισορροπίες, αλλά μόνο με την αλήθεια θα έχετε το αποτέλεσμα που ζητάτε.

Λέων : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Η μοναξιά εσάς δεν σας πτοεί και το μόνο σίγουρο, είναι ότι δεν θα κάνετε σε καμία των περιπτώσεων εκπτώσεις σε όλα αυτά που θα σας προταθούν. Εσείς που βιώνετε μια δύσκολη σχέση, ιδανικά, μέσα στις επόμενες ημέρες κάντε μια σοβαρή συζήτηση με τον άνθρωπο σας, και θα δείτε ότι η ανανέωση, θα έλθει.

Παρθένος : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Έχετε πολλά ζητήματα, με το ερωτικό σας παρελθόν, που είναι και το  μόνιμο εμπόδιο, για να στερεώσετε και πάλι το παρόν σας με έναν άνθρωπο που σας ταιριάζει. Κάντε τις επικοινωνιακές σας προσπάθειες… και λύσεις θα βρεθούν. Η οικονομική σας άνθιση, σίγουρα θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

Ζυγός : Ο ΗΛΙΟΣ

Ο άνθρωπος που αγαπάτε θα σας πει σε όλα …ναι. Έχετε καταφέρει και έχετε πια απεγκλωβιστεί από τα άσχημα του παρελθόντος, και τώρα με τα αστρολογικά να είναι υπέρ των αέρινων ζωδίων… μπορείτε να χτίσετε αυτά που είχατε από κοινού ονειρευτεί. Η εποχή είναι καλή και για τους μόνους, που θα έχουν ευχάριστες γνωριμίες.

Σκορπιός : Η ΣΕΛΗΝΗ

Ότι και να κάνετε, όσο μακριά και να φύγετε, δεν μπορείτε σε καμία των περιπτώσεων, να ξεχάσετε όλα αυτά που ζήσατε, με τον πρώην σας. Όπως και να έχουν τα πράματα, μέσα στον τρέχοντα μήνα, κάποιες επικοινωνίες μέσω τρίτων αλλά και μέσα από συναντήσεις, θα βρεθούν λύσεις για τα ζευγάρια, που επιθυμούν να το ξαναπροσπαθήσουν.

Τοξότης : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Υπάρχουν ακόμη πολλά μυστικά και πληροφορίες, στην ζωή του ατόμου, που μόλις τον τελευταίο καιρό, έχει εισέλθει στην ερωτική σας καθημερινότητα. Μην ρωτάτε, αυτά που πρέπει θα σας αποκαλυφθούν σχετικά σύντομα. Ευτυχείς θα είναι και κάποιες επαγγελματικές σας  επιδιώξεις.

Αιγόκερως : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Πολλοί λόγοι, πια έχουν δημιουργηθεί, για να φύγετε από σχέσεις και άσχημες καταστάσεις, που δεν ταιριάζουν με την δική σας φιλοσοφία. Μιλήστε και εξηγηθείτε. Δεν είστε εσείς για συμβατές υποθέσεις. Στα καλά της εποχής, είναι και οι θετικές εξελίξεις… σε νομικά και οικονομικά σας θέματα.

Υδροχόος : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Δεν μπορείτε να πάρετε κάποια απόφαση, και να ξεμπλέξτε τον εαυτό σας, από όλα αυτά που έχουν γίνει με δύο άτομα, που είσαστε σε παράλληλες καταστάσεις. Οι μέρες και τα άστρα, έχουν να σας δώσουν ωστόσο, την δυναμική που σας λείπει, για να τολμήσετε και να φύγετε από αυτά τα μπερδέματα.

Ιχθείς : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Η μέρα αλλά και η νέα εβδομάδα, θα έχουν έντονη επικοινωνιακή κινητικότητα, που θα σας βάλουν μέσα σε λύσεις  που θα σας  κάνουν…να πλησιάσετε και πάλι το άτομο που αγαπάτε. Σε δεύτερο βήμα όσοι, έχουν θέληση για επανασύνδεση, θα την καταφέρουν μέσα στις επόμενες ημέρες.