ΤΑΡΩ- ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ- 15-21/01

ΤΑΡΩ- ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ- 15-21/01

Προβλέψεις Ταρώ για όλα τα ζώδια

Η νέα εβδομάδα, θα είναι γεμάτη από  ευκαιρίες για όλον τον ζωδιακό κόσμο, για να ολοκληρώσει επιθυμίες και εκκρεμότητες.

Για όλους προβλέψεις 1-2 εβδομάδων:

Κριός : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Μην αφήνετε κανέναν, να σας λέει τι να κάνετε και τι να πράξετε μέσα στην σχέση σας, που ίσως αυτήν την εποχή να περνάει κάποια επικοινωνιακή κρίση.  Μετά την νέα σελήνη …θα έχετε μια καλύτερη ψυχολογία και οι δύο μεταξύ σας, και σίγουρα θα ξεπεράσετε τις όποιες δυσκολίες. Στα εργασιακά σας, σας περιμένει μια δικαίωση.

Τυχερή ημέρα: Τετάρτη 

Ταύρος :  Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Έχετε σκοπό να μην αφήνετε άλλο τις καταστάσεις, να σας εμποδίζουν από τον να φτιάξετε την ζωή σας,  με το άτομο που αγαπάτε. Από τα τέλη της εβδομάδας, που λήγει η εποχή του Αιγόκερω, χρήματα θα πέσουν στα χέρια σας, που σίγουρα θα σας κάνουν να πάρετε αποφάσεις, που μόνο θα σας δικαιώσουν.

Τυχερή ημέρα: Παρασκευή

Δίδυμοι : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Δεν θα πρέπει να κολλήσετε σε όλα αυτά, που έγιναν στο παρελθόν, και μέσα σε ακατάλληλες συνθήκες. Τώρα τα πράματα είναι υπέρ σας, άρα μιλήστε με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και πάρτε τις από κοινού σας αποφάσεις. Τουλάχιστον στα οικονομικά σας, θα έχετε άνοδο και φήμη.

Τυχερή ημέρα: Πέμπτη

Καρκίνος : Η ΣΕΛΗΝΗ

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και όχι μόνο, του αγαπημένου σας, δεν σας επιτρέπουν… να είστε μαζί τόσο όσο το θέλετε. Αυτό από τις επόμενες ημέρες, αλλάζει και σίγουρα σαν ζευγάρι, έχετε πολλά να επιλύσετε. Οι εργένηδες έχουν τύχη, πάνω σε νέες γνωριμίες που θα έρθουν από τον φιλικό τους κύκλο.

Τυχερή ημέρα: Τετάρτη 

Λέων : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

 Μην αφήνετε τον εαυτό σας και το μυαλό σας, να πάει πίσω σε όλα αυτά που έγιναν, με κάποιους ακατάλληλους συντρόφους. Δεν είναι λοιπόν όλοι έτσι.  Οι μέρες και μέχρι να φύγει ο Ιανουάριος, θα σας προσφέρουν καινούργιες γνωριμίες και πρόσωπα, που θα σας δελεάσουν.

Τυχερή ημέρα: Τετάρτη 

Παρθένος : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Αυτά που σας έρχονται…θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Χρήματα, και νέοι έρωτες θα σας χτυπήσουν την πόρτα, και παρατεταμένα. Εσείς είστε αυτοί, που θα πάρετε τις αποφάσεις, για όλα αυτά που θέλετε να ολοκληρώσετε. Σίγουρα μην ξανα- ασχοληθείτε με υποθέσεις του παρελθόντος, που ξέρετε την δυναμική τους.

Τυχερή ημέρα: Δευτέρα

Ζυγός : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Οι σκοποί σας… είναι ένα βήμα πριν να γίνουν πραγματικότητα. Ο άνθρωπος που αγαπάτε έχει λύσει τις περισσότερες… από τις δεσμεύσεις του από το παρελθόν, και άνετα πια μπορεί να βαδίσει και τον δικό σας δρόμο. Εσείς από την δική σας, την πλευρά, εστιάστε περισσότερο στα οικονομικά σας,  που έχουν άνοδο.

Τυχερή ημέρα: Παρασκευή

Σκορπιός : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Τα άστρα σας δίνουν την καλή ψυχολογία, για να μπορέσετε να ξεφύγετε από φαύλους κύκλους σχέσεων …που δεν σας βοηθούν πια και σε τίποτα. Οι μέρες μέχρι και τα τέλη του Ιανουαρίου, θα δώσουν και ευκαιρίες για χρήμα και νέες συνεργασίες, που σίγουρα θα σας βάλουν σε καταστάσεις να λύσετε, πολλά από τα προβλήματα σας.

Τυχερή ημέρα: Τρίτη

 Τοξότης : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Έχετε πει πολλές φορές, αυτό που θέλετε τελικά να γίνει μέσα σον δεσμό σας, αλλά ακόμη δεν έχετε εισπράξει κάποια σχετική θετική απάντηση. Μην το επαναλάβετε. Δεν υπάρχει λόγος. Ο άνθρωπος σας, το έχει καταλάβει και ίσως να περιμένει, να διευθετήσει κάποιες πρώτα δικές του υποθέσεις.

Τυχερή ημέρα: Τετάρτη 

Αιγόκερως : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Με τον Ήλιο να παραμένει πάνω στον ζωδιακό σας οίκο για μερικές ημέρες, εσείς θα βρεθείτε στο επίκεντρο νέων γνωριμιών,  που σίγουρα, δεν θα περάσουν από τα μάτια σας απαρατήρητες. Ειδικά εσείς, που είστε μόνοι καιρό, μην στέκεστε απόμακροι από το παιχνίδι της αγάπης.

Τυχερή ημέρα: Πέμπτη

Υδροχόος : Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αν τελικά αυτό που ζείτε στην προσωπική σας ζωή, δεν εξελίσσεται όπως το είχατε σκεφτεί και ίσως και συμφωνήσει, ιδανικά, μην στέκεστε εκεί μόνο και μόνο από ανασφάλεια. Κάντε κάτι που θα σας λυτρώσει. Στα καλά της εποχής είναι και οι οικονομικές σας απολαβές που θα πολλαπλασιαστούν.

Τυχερή ημέρα: Τετάρτη 

Ιχθείς : ΤΟ ΑΡΜΑ

Η τύχη και τα άστρα… σας ανοίγουν μεγάλους δρόμους, για να φύγετε από το άγονο σας παρελθόν και να έρθετε και πάλι στην θετική σας καθημερινότητα. Αυτό θα φέρει νέο κόσμο στο κατώφλι σας, που θα προσπαθήσει να σας τραβήξει την ερωτική προσοχή. Χρήμα και αυτό πλησιάζει.

Τυχερή ημέρα: Τρίτη