Ερωτική Αστρολογία. Σχέσεις, Σύντροφοι και Επανενώσεις!

 Ερωτική Αστρολογία. Σχέσεις, Σύντροφοι και Επανενώσεις!

Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια 1-2 Εβδομάδων:

Κριός : Οι θεωρίες και οι ασάφειες θα υποχωρήσουν μέσα σε σχέσεις και γάμους, που έχουν ταλαιπωρηθεί, από τρίτες καταστάσεις, που μέχρι τα μέσα του τρέχοντος μηνός, θα έχουν λυθεί. Ευτυχείς θα είναι και οι προσπάθειες που θα κάνουν κάποιοι, για να επανασυνδεθούν, αλλά αυτήν την φορά, με πιο υγιείς προδιαγραφές.

Αστρολογική  Εύνοια:  9/10

Ταύρος : Οι πιθανότητες είναι πολλές, να βρεθείτε μέχρι την μέρα της αλλαγής ζωδίου, και πάλι μαζί με τον αγαπημένο σας άνθρωπο, που πιθανόν μέσα από κάποιες παρεξηγήσεις και τρίτα παρεμβαίνοντα άτομα,  να είχατε χάσει τους ρυθμούς σας. Σίγουρα κάποια καλά οικονομικά νέα θα παίξουν και αυτά, τον σημαντικό τους ρόλο.

Αστρολογική  Εύνοια : 8/10

Δίδυμοι : Δεν είστε τα ζώδια …που θα λέγατε όχι σε μια επανένωση αλλά και σε έναν νέο έρωτα. Αυτό θα βρεθεί σαν κατάσταση  στον δρόμο σας, και εσείς είστε αυτοί, που πρέπει να αποφασίσετε άμεσα, τι κρατάτε….και τι προσπερνάτε. Το όλα μαζί, αυτήν την φορά, καλύτερα να το ξεχάσετε. Ευκολίες …θα έρθουν και στα επαγγελματικά σας.

Αστρολογική  Εύνοια: 10/10

Καρκίνος : Έχετε προσφέρει πολλά και σε κάθε επίπεδο, στον άνθρωπο σας, που μέσα στον τρέχοντα μήνα, θα θελήσει να σας μιλήσει πιο ανοιχτά, για το κοινό σας μέλλον. Πολλά και τα νέα φλερτ- επαφές που θα περικυκλώσουν τους μόνους του ζωδίου, που κάτω από την νέα σελήνη που πλησιάζει, μπορούν να γίνουν στέρεες αγάπες.

Αστρολογική  Εύνοια: 9/10

Λέων : Έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις… για την σχέση σας και την πορεία που επιθυμείτε να έχετε, και σκοπεύετε μέσα στον μήνα να τις ανακοινώσετε. Αυτήν την φορά, όμως μην ξαναχαθείτε μέσα σε παρελθοντικές αναφορές και λάθη. Το μέλλον και ειδικά οι επόμενοι μήνες, για το ζώδιο σας είναι θετικοί και θα σας αλλάξουν την ποιότητα της ζωής σας.

Αστρολογική  Εύνοια: 8/10

Παρθένος : Δεν έχετε καμία διάθεση, να πάτε και πάλι πίσω στο παρελθόν σας …και να αναζητήσετε ή να χτίσετε ευκαιρίες που θα σας επανασυνδέσουν με κάποιον πρώην σας. Μπορεί να είστε μόνοι, αλλά μετά την αλλαγή του ζωδίου, οι ερωτικές ευκαιρίες θα σας έρθουν…και όλα τα παλιά θα ξεχαστούν.

Αστρολογική  Εύνοια: 9/10

Ζυγός : Μπορεί να υπάρχουν αυτόν τον τελευταίο καιρό, κάποια μικρά θέματα στην ζωή του συντρόφου σας, που όμως από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, θα υποχωρήσουν και εσείς σαν ζευγάρι, και πάλι θα έρθετε στους καθημερινούς σας ρυθμούς.  Θετικότερα θα είναι και τα αναμενόμενα σας, στα οικονομικά.

Αστρολογική  Εύνοια: 8/10

Σκορπιός : Είσαστε μέσα σε τόσες ερωτικές προτάσεις, που πιθανόν και να μπερδεύεστε….αλλά αυτό είναι και κάτι που αρέσει στο ζώδιο σας.  Οι σχέσεις που έχουν έρθει τα ταίρια πιο κοντά, πιθανόν και να πάρουν τις τελικές αποφάσεις, για δεσμεύσεις μέσα στους μήνες της Άνοιξης. Μόνοι και χωρισμένοι, θα έχουν νέο σύντροφο…όχι πολύ μακριά από τώρα.

Αστρολογική  Εύνοια: 9/10

Τοξότης :  Οι τρόποι σας, οι λόγοι σας, εσείς οι ίδιοι, δεν περνάτε ποτέ απαρατήρητοι…και μάλλον τον τελευταίο καιρό, έχετε πιάσει τα δίκτυα του έρωτα, έναν καινούργιο – εν δυνάμει ‘σύντροφο΄, που θέλει κάτι περισσότερο. Μέχρι την μέρα της ανάδρομης πορείας του Δία 18/03, πολλά θα έχουν αλλάξει στην προσωπική σας ζωή.

Αστρολογική  Εύνοια: 10/10

Αιγόκερως : Μπορεί να έχετε περάσει κάποιες αγωνίες και καθυστερήσεις, μέσα στην σχέση σας, αλλά αυτό είναι κάτι που θα το προσπεράσετε. Οι μέρες με τόση αστρολογική κινητικότητα, πιθανόν και να σας φέρουν …πιο κοντά σε καταστάσεις αποκαλύψεων – μόνιμης δέσμευσης. Εργασιακά έχετε μεγάλη άνοδο.

Αστρολογική  Εύνοια: 8/10

Υδροχόος : Φυσικά και είστε ένας μεγάλος πόνος, για αυτόν που στο τώρα και για δικά του λάθη, δεν είναι κοντά σας. Δεν πειράζει…ακόμη τίποτα δεν έχει τελειώσει. Οι μέρες πριν την αλλαγή του ζωδίου 19/03, θα σας φέρουν ειδήσεις – επικοινωνίες και προτάσεις για συνάντηση….και αποκατάσταση των δεσμών.

Αστρολογική  Εύνοια: 10/10

Ιχθείς : Εσείς έχετε τους προβολείς του σύμπαντος επάνω σας. Αυτό σημαίνει και τύχη παρατεταμένη, σε όλα τα επίπεδα και τομείς της ζωής σας. Ο άνθρωπος που αγαπάτε θα σας μιλήσει πιο ανοιχτά, για τις άμεσες του προθέσεις για εσάς, αλλά και μια θετική έκβαση …θα εισπράξετε σε κληρονομικά – νομικά ζητήματα.

Αστρολογική  Εύνοια: 9/10