Ημερήσιες Προβλέψεις. 12-14/03

Ημερήσιες Προβλέψεις. 12-14/03

Προβλέψεις για όλους:

Κριός : Δηλώστε αυτά που θέλετε στο άτομο που σας ενδιαφέρει, και αφήστε το να πάρει τις προσωπικές του αποφάσεις πια χωρίς πίεση.  Παράλληλα εσείς, έχετε να δράσετε και πιο άμεσα και πρακτικά στην εργασία σας.

Ταύρος : Μην κόβετε την φόρα και τα όνειρα σας …μόνο και μόνο για να διευκολύνετε κάποιον που είναι γύρω σας, και μάλλον τον έχετε ερωτευτεί παράφορα. Αφήστε τον χρόνο να σας δείξει το τι και πόσο, πρέπει να προσφέρετε.

Δίδυμοι : Έχετε πολλές υποχρεώσεις, αυτό το χρονικό διάστημα, που ναι μεν θα σας αποδώσουν χρήμα και άνεση, αλλά σε καμία των περίπτωση μην αφήνετε τον άνθρωπο σας μακριά. Είστε από τα πιο προγραμματισμένα ζώδια, άρα όλα μπορείτε να τα καταφέρετε.

Καρκίνος : Μπορεί να υπάρχουν κάποιες εντάσεις, αυτό το χρονικό διάστημα, μέσα στον δεσμό σας, αλλά από την νέα εβδομάδα, σίγουρα θα υποχωρήσουν και θα βρεθείτε να μιλάτε και πάλι για το κοινό σας μέλλον. Εργένηδες, προσοχή στο παρελθόν.

Λέων: Δεν υπάρχει λοιπόν καμία ανάγκη για να πάτε πίσω στο άσχημο σας παρελθόν, και να προσπαθήσετε να ξαναζεστάνετε το κλίμα με τον πρώην σας.  Τουλάχιστον αφού θέλετε να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία, θυμηθείτε, για ποιον λόγο χωρίσατε.

 

Παρθένος : Τα αισθηματικά σας, έχουν αυτήν την εποχή ενεργοποιηθεί μέσα από έναν νέο έρωτα ή μια προσπάθεια που αντιλαμβάνεστε από έναν πρώην σας. Σε όποια φάση και να είστε, καλό θα ήταν, να μην επαναλάβετε λάθη εγωισμούς και άσχημης ψυχολογίας.

Ζυγός : Δεν έχετε πολλά θετικά, μέσα σε αυτόν τον δεσμό που διατηρείτε, και πιθανόν οι σκέψεις και η θέληση  σας να έχουν προλογίσει το τέλος. Τουλάχιστον κάντε ότι καλύτερο μπορείτε γύρω από τα επαγγελματικά σας, που θα σας φέρουν την άνεση που επιθυμείτε.

Σκορπιός : Μέσα στις παρέες και τους κύκλους που κινείστε, θα διακρίνετε κάποιον που θέλει να σας πλησιάσει, και να σας γνωρίσει πιο προσωπικά. Με την Αφροδίτη να είναι μέσα στους Ιχθείς, όλα είναι λοιπόν πιθανά. Αυτό έχει να συμβεί στο δεύτερο 10ήμερο του μήνα και στους χωρισμένους.

Τοξότης : Εσάς τα άστρα σας δίνουν μια μεγάλη υπεροχή, σε όλα αυτά που σκοπεύετε να κάνετε σε εργασία και προσωπική ζωή. Ενεργοποιηθείτε προς όλες τις κατευθύνσεις και  θα δείτε, όλα να έρχονται όπως τα είχατε εσείς προσωπικά δρομολογήσει.

Αιγόκερως : Μην δώσετε και πολύ σημασία, σε αυτά που σας λένε οι τρίτοι για την σχέση σας, και ότι άλλο κουτσομπολιό  πέσει στα μονοπάτια σας. Εσείς που είστε ένα τόσο σοβαρό και δύσκολο συνάμα ζώδιο, βρείτε τις λύσεις μόνο μέσα από διάλογο και με τον άνθρωπο σας.

Υδροχόος : Συγκρατήστε όλα αυτά που έχετε μέσα στην καρδιά σας, και μην τα δείχνετε στον νέο σας σύντροφο. Φυσικά και δεν χρειάζεται ακόμη να ξέρει όλες τις πικάντικες λεπτομέρειες για το παρελθόν σας. Χρήμα και ανέσεις σας πλησιάζουν.

Ιχθείς : Πολλά τα θέματα και οι άνθρωποι που ζητούν λύσεις από εσάς και το κοφτερό σας μυαλό. Με τόσους πλανήτες γύρω σας, σίγουρα μπορείτε να τους αφήσετε όλους ικανοποιημένους. Καλύτερα θα είναι και τα πράματα και στους τσακωμένους συντρόφους.