ΖΩΔΙΑ- Τράπουλα ΄΄HAL΄΄. Παλιές σχέσεις και επανενώσεις!

ΖΩΔΙΑ- Τράπουλα ΄΄HAL΄΄. Παλιές σχέσεις και επανενώσεις!

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

ΚΡΙΟΣ : Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Δεν θα πρέπει να σας αφορά άμεσα, το προσωπικό – οικογενειακό περιβάλλον του ανθρώπου σας, καθώς τυχόν να υπάρχουν πράγματα και καταστάσεις που δεν τις γνωρίζετε.  Να είστε διακριτικοί, και όλα θα γυρίσουν υπέρ σας.

ΤΑΥΡΟΣ : Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ

Το άτομο που αγαπάτε και σας αγαπάει, αλλά σας χωρίζουν χιλιόμετρα και δύσκολες καταστάσεις, θα κάνει από την ερχόμενη εβδομάδα μια επικοινωνιακή κίνηση. Εσείς ετοιμαστείτε, καθώς θα υπάρξουν προτάσεις, για άμεση επανένωση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Δεν θα χρειαστεί να κάνετε κάτι υπερβολικό για να τραβήξετε επάνω σας τα μάτια και την ερωτική προσοχή κάποιου που κινείται στους δικούς σας χώρους, αλλά μόνο σας παρατηρεί. Έχει πάρει πια την απόφαση του, να σας μιλήσει πιο ανοιχτά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Υπάρχουν άλυτα ακόμη θέματα μέσα στην σχέση σας, που όμως με την πρωτοβουλία του ανθρώπου σας, θα λυθούν. Μην κάνετε κάτι εσείς, τα έχετε ήδη πει στην άλλη πλευρά, και πιθανόν μέχρι να λήξει ο μήνας αυτός, θα έχετε και τις απαντήσεις σας.

ΛΕΩΝ : ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Η προσωπική σας ζωή και το ταίρι σας, θα πρέπει να προφυλάσσονται από εσάς και όχι να τα συζητάτε πιο έξω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι…ουδείς θα σας πει μπράβο. Αν υπάρχει κάποιο θέμα, καλύτερα να το λύστε άμεσα και  με τον άνθρωπο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ

Αν ανήκετε στην κατηγορία αυτών, που αυτήν την εποχή έχουν δύο αγάπες μέσα στην καρδιά τους, καλό θα ήταν να επισπεύστε την τελική σας απόφαση, καθώς ο ανάδρομος Ερμής από τις 23/03 θα βγάλει στην επιφάνεια καταστάσεις που πρέπει να λυθούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΑΛΟ

Οι ερωτικές σας αγωνίες θα λήξουν μέσα στις επόμενες ημέρες, και αυτό θα αλλάξει και τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις και τις σχέσεις. Ο πρώην σας που θα κάνει την απόλυτη εμφάνιση του, δεν θέλει να ξανα-γνωριστείτε, αλλά να πάτε σε κάτι πιο σοβαρό επίσημο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΕΡΜΗΣ

Κάποιος που έχει ερωτευτεί την προσωπικότητα σας, θα σας μιλήσει πιο ξεκάθαρα για τα αισθήματα του. Αυτό είναι και κάτι που ήδη το έχει διαισθανθεί και απλά θα επιβεβαιωθείτε.  Στο δικό σας το χέρι όμως θα παραμείνει η τελική απόφαση.

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Δεν θα πρέπει να βιαστείτε για να απαντήσετε σε όλα αυτά, που γίνονται από την μεριά του ανθρώπου σας, καθώς μάλλον υπάρχουν καταστάσεις, που δεν τις γνωρίζετε. Αφήστε τις μέρες να προχωρήσουν και θα δείτε ότι όλα και πάλι θα γίνουν ισορροπημένα μέσα στην σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Δεν έχετε πολλά να πείτε και να κάνετε πια στον πρώην σας, που μάλλον ζητάει επιβεβαιώσεις. Οι μέρες θα δώσουν τις πρακτικές – επικοινωνιακές αφορμές, για να συναντηθείτε και να συζητήσετε πιο διεξοδικά, για το τι μπορεί να γίνει πια. Έρωτες θα πλησιάσουν και τους εργένηδες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΤΟ ΚΡΙΝΑΚΙ

Υπάρχουν πολλά ερωτευμένα βλέμματα πάνω σας. Κάποιο …ξεχωρίζει και μάλλον είναι και αυτό που σας έχει τραβήξει την προσοχή. Μέσα στις επόμενες ώρες – μέρες θα υπάρξουν πολλές και όμορφες εξελίξεις που θα σας φέρουν μπροστά στο δίλημμα μιας νέας σχέσης.

ΙΧΘΕΙΣ : Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Κάποιος για τον οποίο έχετε ακόμη αληθινά – ερωτικά συναισθήματα, θα σας πλησιάσει πάλι με προτάσεις που θα σας κάνουν ναις σκεφτείτε μια άμεση επανασύνδεση, αλλά αυτήν την ιδιαίτερη φορά μέσ από τις δικές σας προτάσεις και όρους.