Αστρολογικές Προβλέψεις. 15-17 MAΡ

Αστρολογικές Προβλέψεις. 15-17 MAΡ

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ : Αν έχετε κάνει  κάποια λάθη με τον άνθρωπο σας, τώρα που τα άστρα σας φωτίζουν, μπορείτε να λύσετε τις όποιες παρεξηγήσεις, έχουν συντελεστεί και να προχωρήσετε μαζί και ακόμη καλύτερα. Ευκαιρίες σας πλησιάζουν για άνοδο στα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ : Θα έχετε από τις επόμενες ημέρες, μια μικρή έκπληξη στον αισθηματικό σας τομέα, που θα ανοίξει και τις πόρτες για δεσμεύσεις. Στα καλά και πρακτικά της εποχής, είναι και οι θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας, που θα σας σταθεροποιήσουν στην πορεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ : Έχετε κάνει τα πάντα, για αυτήν την δύσκολη σχέση. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι περισσότερο, ήδη η άλλη πλευρά, έχει καταλάβει, ότι περιμένετε από αυτήν την επόμενη κίνηση. Πολλές και οι ξαφνικές επανασυνδέσεις, για πολλά χωρισμένα ζευγάρια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Μην έχετε τόση μεγάλη αγωνία, για το τι κάνει ο άνθρωπος σας, με το παρελθόν του. Δεν χρειάζεται να τον πιέζετε. Με τον Άρη να κάνει εξαιρετικές όψεις με τον Κυβερνήτη σας, θα βγουν όλα στην επιφάνεια, και θα δείτε, ότι τσάμπα είχατε αυτήν τη μεγάλη ανασφάλεια.

ΛΕΩΝ : Με όσα έχετε προσφέρει στην εργασία σας, μέσα στον νέο μήνα του Κριού, σας περιμένουν εκπλήξεις που θα σας λύσουν τα χέρια. Στα θετικά των ημερών, είναι και κάποιοι νέοι έρωτες που θα έρθουν στον δρόμο των μόνων και των χωρισμένων, που ξέρουν πια τι θέλουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Με τον ήλιο, να περνάει στον Κριό 21/03, εσείς θα βρεθείτε περικυκλωμένοι από επαγγελματικές προτάσεις, νέους ανθρώπου που επιθυμούν να είναι κοντά σας, αλλά και χρήμα, που θα διευκολύνει την καθημερινότητα σας. Τα αισθηματικά σας, μέσα από συζήτηση…..θα ισορροπήσουν.

ΖΥΓΟΣ :  Μην ξεχνάτε ότι η μεγαλύτερη σας αγάπη, είναι η εργασία σας, που σας συντηρεί έτσι όπως θέλετε. Σε επόμενο στάδιο και προτεραιότητα, είναι και η ερωτική σας σχέση, που δεν σας καλύπτει, σίγουρα έχει έρθει η ώρα να πάρετε και τις τελικές σας αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Πολλές οι νέες και ευχάριστες γνωριμίες που θα έρθουν στο μονοπάτι σας, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, και πιθανόν μέσα από αυτό, να έρθετε πιο κοντά σε έναν ιδιαίτερο άνθρωπο που θα ακουμπήσει την καρδιά σας. Κάποια οικονομική είδηση, θα σας ικανοποιήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ : Μάλλον είστε λίγο μπερδεμένοι με την αισθηματική σας ζωή, που έχει πάρει μια πορεία, τελείως αντίθετη από αυτά, που είχατε υποσχεθεί ο ένας στον άλλον.  Αυτό είναι και το στοιχείο που χαλάει την διάθεση και θα πρέπει εσείς, με την δική σας την προσπάθεια να το αλλάξετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Μεγάλες αλλαγές συμβαίνουν στην ζωή σας, που θα σας κάνουν να εισέρθετε στον Απρίλιο, με μεγαλύτερη δυναμική και αυτοπεποίθηση. Χρήματα και επαγγελματικές επιτυχίες, θα έρθουν κοντά σας, και εσείς θα κλείσετε πολλές από τις υποχρεώσεις. Σε δεύτερο τόνο, θα βρείτε οι μόνοι, νέο σύντροφο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Είναι μια εποχή, που όλα αλλάζουν υπέρ σας, και σας κάνουν να σκεφτείτε τα σοβαρά βήματα, που πρέπει να κάνετε σε εργασία και προσωπική ζωή. Με αυτήν τη σειρά όμως. Ευκαιρίες θα ανοίξουν και για κάποιους που θέλουν να μετοικήσουν, ή να φύγουν για το εξωτερικό.

ΙΧΘΕΙΣ : Μην κρατάτε μέσα στη καρδιά σας, καταστάσεις και εμπειρίες, που μόνο σας πληγώνουν. Η νέα σελήνη έρχεται με τις καλύτερες προδιαγραφές για εσάς. Οικονομική άνοδος θα σας βοηθήσει να κλείσετε λογαριασμούς, αλλά και να σκεφτείτε πιο σοβαρά, την προσωπική σας ζωή.