Ημερήσιες Προβλέψεις. 15-17/ΜΑΡ

Ημερήσιες Προβλέψεις. 15-17/ΜΑΡ

Κριός: Είναι μια καλή περίοδος που μπορείτε να κάνετε πολλά για τον εαυτό και την σχέση σας, έστω και αν δεν είστε και στα καλύτερα σας. Από την Παρασκευή κιόλας 16/03, θα δείτε, αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να λύσετε εκκρεμότητες του παρελθόντος. Τα ζευγάρια που έχουν χαθεί στο πέρασμα του χρόνου, και τα συναισθήματα έχουν ξεθωριάσει, θα καταφέρουν μέσα από κοινές προσπάθειες να ξαναβρούν την πορεία τους. Ενισχυτικά και τα οικονομικά, που θα ολοκληρώσουν στόχους και όνειρα.

Ταύρος: Έχετε ήδη καλλιεργήσει μέσα στο μυαλό σας, αυτά που θέλετε να κάνετε μέσα στην εβδομάδα. Σε όλα αυτά, θα υπάρξει υποστηρικτής σας ο σύντροφος σας. Πολλοί Ταύροι μέσα στον μήνα, θα σκεφτούν και μια πιο σοβαρή δέσμευση – οικογένεια – γάμο. Ευκαιρίες ερωτικού χαρακτήρα, θα δοθούν και σε αυτούς, που είναι μόνοι. Η Αφροδίτη από την θέση της, θα φανερώσει καινούργιες επαφές, που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο. Οικονομικές δοσοληψίες που θα έχετε, θα σας ικανοποιήσουν.

Δίδυμοι: Εσείς με τον Άρη απέναντι σας, μόνο τυχεροί μπορείτε να φανείτε. Έχετε πια ωριμάσει και ξέρετε τι ζητάτε και σε αισθηματικό επίπεδο αλλά και στα εργασιακά σας. Αυτοί που είναι σε μόνιμες – σοβαρές σχέσεις, από τις πρώτες ημέρες κιόλας, της νέας εβδομάδας, θα ξεκινήσουν πιο εντατικές κουβέντες γύρω από δεσμεύσεις και μέλλον. Ακόμη και κάποιοι πιθανόν, έστω και μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, να επανασυνδεθούν. Τα οικονομικά είναι πολλά υποσχόμενα, και σίγουρα χρειάζονται την παρουσία σας.

Καρκίνος: Έχετε πολλά όνειρα και στόχους, που πρέπει μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, να τα ενεργοποιήσετε. Οι σχέσεις που απλά και μόνο πια σας διώχνουν μακριά, θα τερματιστούν, αλλά και θα κλείσει και κάθε πιθανή ευκαιρία για μελλοντική επανασύνδεση. Μέχρι την έναρξη του ανάδρομου 23/03… εσείς θα έχετε περάσει σε ένα άλλο επίπεδο, όπου και θα ασχοληθείτε πιο ενεργά με τον εαυτό σας, την οικογένεια και τους καλούς σας φίλους. Πολλά και τα ευχάριστα, που θα σας ανακοινωθούν σε νομικές – επαγγελματικές σας υποθέσεις.

Λέων: Περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο, έχετε την εύνοια των άστρων αυτήν την εποχή. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να το εκμεταλλευτείτε, σε όλα τα επίπεδα. Συναισθηματικά έχετε καταφέρει και έχετε ισορροπήσει, μετά από μια μακρά περίοδο εντάσεων και διαφωνιών. Πολλοί και οι τυχεροί που τις επόμενες εβδομάδες, θα γνωρίσουν και έναν νέο – μεγάλο έρωτα, που πιθανόν και να εξελιχθεί μέσα στους επόμενους μήνες….. σε αγάπη και ίσως και δέσμευση. Αυτοί που κυνηγούν μια προαγωγή ή νέα θέση εργασίας, θα την έχουν άμεσα.

Παρθένος: Υπάρχει μέσα στην ψυχή σας, αυτές τις τελευταίες εβδομάδες, μια αυξημένη ανησυχία για τα αισθηματικά σας ζητήματα, που δεν εξελίσσονται όπως τα είχατε σχεδιάσει με τον άνθρωπο σας. Αυτό όμως, μέσα από κουβέντα και σωστή τοποθέτηση των θέσεων εκάστου, είναι κάτι που θα τελειώσει, και εσείς θα είστε και πάλι στην κοινή σας πορεία. Μόνοι του ζωδίου, προσεχώς θα δεχτούν πολλές προτάσεις, που κάτι τελικά θα τους τραβήξει την προσοχή. Σε αυτήν την καλή εποχή, θα δείτε και την τσέπη σας, να γεμίζει.

Ζυγός: Οι σκέψεις σας είναι πολλές και περίπλοκές. Άπειρα τα θέματα, που έχετε κληθεί, στο άμεσο διάστημα να τα επιλύσετε και πάντα με άγκυρα το δικό σας συμφέρον. Οικογενειακές υποθέσεις, που σας είχαν στεναχωρήσει, μέσα από την δική σας παρέμβαση θα επιλυθούν οριστικά. Ακόμη και στατικά διαζύγια, θα λυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και από τους δύο. Μέσα σε αυτές τις εξελίξεις, θα υπάρξουν και πολλές ευκαιρίες για καλύτερη επαγγελματική δράση.

Σκορπιός: Είσαστε μέσα σε κόσμο συνεχώς και κάπου έχετε ξεχαστεί για τα δικά σας θέματα. Η νέα εβδομάδα 19/03, θα ξεκινήσει με ενοχλήσεις από τον άνθρωπο σας, που απαιτεί απαντήσεις και πράξεις για την σχέση σας. Ο εργασιακός σας χώρος, έχει απαιτήσεις από εσάς, όπου και θα πρέπει να σταθείτε αντάξιοι των καταστάσεων. Σε καλύτερη φάση θα βρεθούν, και οι χωρισμένοι, σύντροφοι, που μέσα από τρίτες θετικές παρεμβολές θα ξανα είναι μαζί. Προτάσεις για ταξίδια και νέες δραστηριότητες, θα σας προκύψουν από την φιλική σας παρέα.

Τοξότης: Είσαστε οι ευνοημένοι – τυχεροί, του σύμπαντος. Αυτό θα διαρκέσει για ακόμη 3 -5 εβδομάδες, όπου και θα πρέπει εσείς να κάνετε το καλύτερο για εσάς και τις υποθέσεις σας. Αισθηματικά έχετε τον χρόνο, για να ασχοληθείτε με το ταίρι σας και τις ανάγκες του. Αυτοί που έχουν μείνει μέσα στην μοναξιά μεγάλο χρονικό διάστημα, από την αλλαγή του ζωδίου και μετά, τις 21/03, πιθανόν να βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο, με μια νέα γνωριμία που θα τους ενθουσιάσει. Επίσης, είναι και η κατάλληλη εποχή για να κάνετε μεγαλύτερα άλματα, στα εργασιακά σας.

Αιγόκερως: Τα περισσότερα τα έχετε υπό τον έλεγχο σας. Οι αστρολογικές συγκυρίες, είναι υπέρ σας και αυτό όλο και θα καλυτερεύει. Όλος ο υπόλοιπος μήνας, θα σας κάνει να τρέξετε για να αλλάξετε καταστάσεις στα οικονομικά και στα αισθηματικά σας… προς το καλύτερο. Σχέσεις που δεν έχουν κάτι άλλο να δώσουν, δεν θα προχωρήσουν και μέσα στο επόμενο διάστημα…. για πολύ.  Νέες γνωριμίες και φρέσκοι έρωτες, θα γιγαντωθούν και θα ικανοποιήσουν αλληλο-εκατέρωθεν. Επιτυχίες θα προκύψουν, και σε επιχειρηματικές δράσεις – επενδύσεις.

Υδροχόος: Είσαστε συνεχώς μοιρασμένοι, σε δουλειά και λοιπές υποχρεώσεις οικογένειας και κοινωνικής ζωής. Σίγουρα είστε από τα ζώδια που πρέπει να τα έχετε όλα υπό την κυριαρχία και τον έλεγχο σας. Αυτό όμως θα πρέπει να το εφαρμόσετε, και στην προσωπική – αισθηματική σας ζωή, που δείχνει να έχει χάσει το χρώμα της. Ίσως να φταίνε οι τρίτες καταστάσεις, που έχουν παρεμβληθεί, ίσως και τα πολλά τα χρόνια. Το μυαλό σας είναι ούτως ή άλλως τετραπέρατο, άρα σίγουρα θα βρείτε τις κατάλληλες λύσεις.

Ιχθείς: Είσαστε πια διατεθειμένοι. να κάνετε κάποιες μικρές θυσίες και υποχωρήσεις…. για να βρείτε την ισορροπία μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Να είστε σίγουροι, ότι αυτό θα το εκτιμήσει ο άνθρωπος σας. Όσοι είναι μόνοι, ή έχουν περάσει από ερωτική απογοήτευση θα μπορέσουν να βρουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες, έναν άνθρωπο που θα είναι κοντά στις προδιαγραφές τους. Σε όλη αυτήν την δράση, θα έχετε νέα που συσχετίζονται με οικονομικές σας υποθέσεις. Σίγουρα ευχάριστα.