Τράπουλα Κατίνας – DESTE. Ερωτικές Προβλέψεις. 16-22/04

Τράπουλα Κατίνας – DESTE. Ερωτικές Προβλέψεις. 16-22/04

Το επόμενο διάστημα…θα δώσει μια σειρά από γεγονότα, σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά, για να μπορέσει να εξελίξει και να ολοκληρώσει καταστάσεις ερωτικού επιπέδου, που είχαν μείνει στάσιμες, όλο το προηγούμενο διάστημα.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια :

Κριός:  ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Η καρδιά σας, ακόμη έχει τα σημάδια του πόνου, από την αδικία ίσως και τον χωρισμό …που έχει συντελεστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αυτό αλλάζει, και εντός των επόμενων 1-2 εβδομάδων. Οι επικοινωνίες θα ξανακάνουν την δειλή τους εμφάνιση… και θα ακολουθήσουν προσωπικές επαφές – συναντήσεις.

Τυχερή ημέρα: Τετάρτη

Ταύρος: Η ΚΑΡΔΙΑ

Αυτά που υπάρχουν στο μυαλό και στην καρδιά σας, θα γίνουν εντός των πρώτων ημερών του Μαίου. Έχετε την πλήρη υποστήριξη του σύμπαντος και της τύχης, έτσι ώστε σε πρώτη φάση, να ισορροπήσετε τα οικονομικά σας, αλλά και να έρθει στην ζωή σας, ένας νέος και ποιοτικός έρωτας.

Τυχερή ημέρα:  Δευτέρα

Δίδυμοι:  Η ΚΑΜΗΛΑ

Έχετε έναν κρυφό εραστή, που κάτω από την εικόνα μιας φιλίας ή ενός συνεργάτη, σας κρατά σαν κάτι απωθημένο – πολύτιμο … μέσα στην καρδιά του. Ίσως και η διαίσθηση σας, να το έχει πιάσει. Είναι θέμα λίγου χρόνου, αυτό να σας αποκαλυφθεί και οι προτάσεις να σας εκπλήξουν. Πολλές και οι επαγγελματικές επιτυχίες … που σας έρχονται.

Τυχερή ημέρα: Παρασκευή

Καρκίνος: ΟΥΡΜΙΑΑ – Η ΣΟΥΛΝΤΑΝΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΙΝΟΥ

Η θέση σας, και η άποψη σας για την πορεία της σχέσης σας, έχουν ταυτιστεί πια με τις προτάσεις του ανθρώπου σας, που μέσα στο επόμενο διάστημα θα σας εκπλήξει, μέσα από τις πράξεις του. Στα καλά εντάξτε και κάποια έκτακτα χρήματα, που σας πλησιάζουν και σας ανοίγουν επιτέλους τους δρόμους και σας βγάζουν οριστικά … από τις υποχρεώσεις.

Τυχερή ημέρα: Τετάρτη

 

Λέων:  ΣΟΥΝΙΤ – Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Είστε κάτω από μεγάλη αστρολογική εύνοια, και αυτό θα σας αποδοθεί σε εσάς τους αδέσμευτους, μέσα από καινούργια γνωριμία… που θα είναι και ο μόνιμος πλέον σύντροφος σας. Μια καλύτερη τύχη, θα έχουν και οι σχέσεις, που τώρα κάνουν τις προσπάθειες για επανασύνδεση. Εργασιακά, θα σταθεροποιηθείτε.

Τυχερή ημέρα: Σαββάτο

Παρθένος:  ΑΣΣΥΡΑΝΤΑ – Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Είσαστε στο ερωτικό επίκεντρο δύο ατόμων, που επιθυμούν να γίνετε ο μόνιμος τους σύντροφος. Οι προτάσεις και τα δέλεαρ… που θα πέσουν πολύ σύντομα στον δρόμο σας, θα σας κάνουν να πάρετε αποφάσεις ζωής. Το επόμενο διάστημα εισέρχεται… και εσείς θα είστε μέσα σε έναν σταθερό δεσμό…και με πολύ καλύτερα οικονομικά δεδομένα.

Τυχερή ημέρα:  Δευτέρα

Ζυγός: ΤΟ ΡΟΥΜΠΙΝΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Μπορεί να έχετε κάποιες παραξενιές, αλλά και πάλι όλοι σας αγαπούν με τον τρόπο τους. Ένας μεγάλος σας έρωτας, μέσα στις πρώτες ημέρες, του Ταύρου 21/04, επιστρέφει και έχει την διάθεση, να σας προσφέρει την αποκλειστικότητα του …και κάτι ακόμη περισσότερο. Οι εν σχέση, θα έρθουν πολύ πιο κοντά αισθηματικά.

Τυχερή ημέρα: Πέμπτη

Σκορπιός: ΖΑΡΑ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Δεν θα πρέπει να έχετε καμία ενοχή και βάρος, για όλα αυτά που γίνονται μέσα στην σχέση σας. Σίγουρα έχετε δίκιο να παραπονιέστε, αλλά μάλλον έχει έρθει και η ώρα, να πείτε και τις δικές σας τελικές προτάσεις… και να θέσετε τα χρονικά σας όρια. Σε καμία των περιπτώσεων, αυτό δεν θα συνεχιστεί και μέσα στην νέα χρονιά.

Τυχερή ημέρα: Παρασκευή

Τοξότης: ΜΠΕΝΤΕΣ –ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Θα αντιληφθείτε μέσα από τις πράξεις, του ανθρώπου σας, μια επανατοποθέτηση των αισθημάτων του…αλλά και την αληθινή του διάθεση να πάτε την σχέση σας, σε κάτι πιο σοβαρό. Είστε σίγουρα και εσείς οι ελεύθεροι …σε μια καλύτερη ψυχολογία, που θα σας φέρει στο μονοπάτι σας, χρήμα και μια νέα αγάπη.

Τυχερή ημέρα:  Δευτέρα

Αιγόκερως: ΒΑΑΛΙΝΤΕ – ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ

Πολλά τα ερωτευμένα μάτια …που έχουν πέσει επάνω σας, αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα. Κάποιος θα σας πλησιάσει και θα σας κάνει προτάσεις, που θα ανοίξουν μια καινούργια σελίδα στην ζωή σας. Πολλές θα είναι και οι περιπτώσεις επανασυνδέσεων ζευγαριών – συζύγων, που θα έχουν πια μόνιμο χαρακτήρα.

Τυχερή ημέρα: Τετάρτη

Υδροχόος: Η ΠΑΙΔΟΥΛΑ

Ευχηθείτε… το σύμπαν σας ακούει προσεχτικά, και θα σας αποδώσει τα αιτούμενα σας, άμεσα. Οι οικονομικές σας απολαβές… με πολλούς τρόπους θα πολλαπλασιαστούν …και ο άνθρωπος που έχει πικράνει την καρδιά σας, θα πλησιάσει πια, με προτάσεις αγάπης και επανεκκίνησης της σχέσης, από εκεί που την είχατε διακόψει. 

Τυχερή ημέρα: Σαββάτο

Ιχθείς:  Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Εσείς που έχετε χωρίσει, ακόμη και μεγάλο χρονικό διάστημα, πιθανόν γύρω στις ημέρες της αλλαγής του ζωδιακού μήνα 21/04, θα λάβετε μια διπλωματική είδηση – παρουσία, από το άτομο που αγαπάτε – θέλετε, που θα αναφέρεται σε επανασύνδεση. Μην χαλαρώνετε…ακούστε και αποφασίστε.

Τυχερή ημέρα: Παρασκευή