Τράπουλα Κατίνας – DESTE. Ερωτικές Προβλέψεις . 16-30/04

Τράπουλα Κατίνας – DESTE. Ερωτικές Προβλέψεις . 16-30/04

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός: ΤΑΤΤΑΡΕΤ – Η ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΑ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Μια εξαιρετική εβδομάδα, ξεκινάει για εσάς και τους σκοπούς σας. Αυτό που έχει σημασία είναι να βρείτε την προσωπική σας ισορροπία  από όλα αυτά που σας έτυχαν, και να συνεχίσετε. Υποθέσεις ερωτικές που έχουν παγώσει, θα ζεσταθούν και πάλι με επικοινωνίες, που θα έρθουν από τον άνθρωπο που αγαπάτε.

Ευνοϊκή ημέρα: Τετάρτη

Ταύρος: ΤΟ ΣΜΑΡΑΓΔΙ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ

Είσαστε στα καλύτερα σας, και ίσως και κάποιοι να σας εκδηλώσουν την ζήλια τους. Δεν πειράζει, άλλωστε σε αυτά είσαστε πια συνηθισμένοι. Εκκρεμείς αισθηματικές υποθέσεις, μέσα στο επόμενο 10ήμερο θα ενεργοποιηθούν και θα σας δώσουν πληροφορίες και αποτελέσματα,  που τόσο και αναζητάτε.

Ευνοϊκή ημέρα: Τρίτη

Δίδυμοι: ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Ξέρετε τι ζητάτε από τον άνθρωπο που αγαπάτε, άρα έχει και το σωστό χρονικό σημείο και πριν να έρθει ο νέος μήνας, να μιλήσετε πιο ανοιχτά για όλα αυτά που σκέφτεστε σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και για την ερωτική σας σχέση. Μπορεί στην αρχή να υπάρχει κάποια αντίδραση, αλλά στο τέλος μόνο αυτά που επιθυμείτε θα γίνουν πραγματικότητα.

Ευνοϊκή ημέρα: Τρίτη

Καρκίνος: ΤΑΓΚΡΑΛ – Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΙΝΙΟΥ

Εσείς θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί, σε αυτά που κάνετε όλο το επόμενο χρονικό διάστημα, μέχρι και τα τέλη του Απριλίου. Κάποια παλιά σας αγάπη, ή μια δύσκολη ερωτική ιστορία που πάει και έρχεται, θα κάνει τις τελικές της προτάσεις. Να είστε έτοιμοι για θετικές ανακοινώσεις,που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Ευνοϊκή ημέρα: Παρασκευή

Λέων:  Η ΑΛΕΠΟΥ

Μην  θορυβείστε και τόσο πολύ από όλα αυτά, που σας λέει το ταίρι σας. Μάλλον για ακόμη μια φορά προσπαθεί, να τραβήξει την προσοχή σας. Όπως και να έχουν τα  πράματα, είστε το ζώδιο που έχει και τις περισσότερες επιτυχίες αυτό το διάστημα και μέχρι τις αρχές του νέου  μήνα, σε νέες γνωριμίες αλλά και ισχυρές επανασυνδέσεις. Επίσης και το χρήμα θα εισρεύσει στην τσέπη σας και μόνιμα.

Ευνοϊκή ημέρα: Τρίτη

Παρθένος: ΜΠΕΝΤΕΣ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Είναι πολλά αυτά που σας μαραζώνουν μέσα σε αυτόν τον δεσμό-γάμο, που πρέπει όμως εσείς και η ισχυρή σας θέληση, να λύσετε. Ακόμη και εσείς που είστε αυτήν την εποχή, μέσα σε χωρισμό ή απομάκρυνση από το άτομο που αγαπάτε, μια διπλωματική σας επικοινωνία / ένα σινιάλο, σίγουρα θα βοηθήσει για να έρθουν τα πράματα και πάλι σε μια καλή ισορροπία.

Ευνοϊκή ημέρα: Τετάρτη

Ζυγός: Η ΚΑΜΗΛΑ

Κάποιος από τα παλιά, ίσως και ένας άπιστος σας εραστής, θα σας αναζητήσει μέσα στις ερχόμενες ημέρες. Εδώ και καιρό έχει πάρει την απόφαση, να σας πλησιάσει και να σας κάνει τις αληθινές του πια προτάσεις, για επανασύνδεση. Φροντίστε να κρατήστε χαμηλούς τόνους, και να μην δείξετε την αγωνία σας, μέσα από άπειρες ερωτήσεις.

Ευνοϊκή ημέρα:  Δευτέρα

Σκορπιός: ΓΚΑΜΧΑΡ – Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Δύο καρδιές χτυπούν για εσάς. Μέσα στις επόμενες 7-10 ημέρες θα έχετε ερωτικά – επικοινωνιακά πλησιάσματα. από δύο ισχυρές προσωπικότητες, που θα θελήσουν να σας κάνουν το μόνιμο τους ταίρι. Μην σας έρθει σας έκπληξη, αν ο ένας είναι και κάποιος γνώριμος σας από τα παλιά. Τα οικονομικά σας θα έχουν καλυτέρευση.

Ευνοϊκή ημέρα:  Πέμπτη

Τοξότης: Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

Οι σκέψεις που κατακλύζουν το μυαλό σας, είναι γύρω από την απουσία του ανθρώπου που έχετε ερωτευτεί. Με τον ανάδρομο Ερμή να έρχεται και πάλι σε ορθή φορά, είναι πιθανόν να έχετε ειδήσεις – επισκέψεις, που θα σας αφήσουν άφωνους. Επίσης, για τους μόνους, νέες επαφές  – γνωριμίες, θα έρθουν μέσα από τον χώρο εργασίας – κοινωνικής ζωής.

Ευνοϊκή ημέρα:  Δευτέρα

Αιγόκερως:  Ο ΗΛΙΟΣ

Είσαστε σε ένα σταυροδρόμι αποφάσεων… σε υποθέσεις σχέσεων και συναισθημάτων, για ακόμη μια φορά. Το άτομο που αγαπάτε, σας κάνει μεν την ζωή δύσκολη. αλλά εσείς δεν είστε ακόμη έτοιμοι να απομακρυνθείτε από αυτό το αδιέξοδο. Οι μέρες θα δώσουν σοβαρούς διαλόγους, που μόνο μέσα από εκεί θα καταφέρετε να βρείτε τα πατήματα σας, σαν κανονικό ζευγάρι.

Ευνοϊκή ημέρα:  Σαββάτο

Υδροχόος: ΤΑ ΑΝΘΗ

Όλη αυτή η νέα εβδομάδα, και μέχρι τις αρχές του νέου μήνα, θα φέρουν στον δρόμο σας οικονομική ροή και άνεση. Νέους ανθρώπους που  α σας φλερτάρουν πολύ έντονα, αλλά και την εκδήλωση καταπιεσμένων – κρυφών συναισθημάτων, μέσα από ερωτοφιλίες και φλερτ. Είναι στην δική σας ευχέρεια για το τι – ποιον, θα επιλέξετε.

Ευνοϊκή ημέρα:  Κυριακή

Ιχθείς: ΣΤΡΟΒΙΛΟΣ ΕΒΕΝΙΝΟΣ

Αισθήματα και σκέψεις του αγαπημένου σας θα έρθουν στην επιφάνεια, και θα σας ενημερώσουν για όλα αυτά που τόσο καιρό εναγωνίως θέλατε να μάθετε. Μιλήστε και θα δείτε ότι όλα θα ισορροπήσουν …και πλέον ότι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί και ανεμπόδιστοι, για να είστε μαζί και μόνιμα. Καλύτερα θα πάνε και υποθέσεις σπουδών – επαγγελματικών.

Ευνοϊκή ημέρα: Τετάρτη