Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία- Προβλέψεις 18-20/04

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία- Προβλέψεις 18-20/04

Αναλυτικές προβλέψεις:

Κριός : ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Οι φίλοι και οι γνωστοί σας, θέλουν να σας φέρουν σε άμεση επαφή, με μια δική τους γνωριμία, που πιθανόν και να σας έλξει σε προσωπικό επίπεδο. Οι μέρες ευνοούν παντού το ζώδιο σας, άρα όλα είναι πιθανά. Μια οικονομική ευκαιρία …θα πέσει στον δρόμο σας.

Ταύρος : ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Έχετε λίγο χρόνο στην διάθεση σας, για να διευκρινίσετε τι και ποιον τελικά θέλετε, στην ζωή σας. Πολλά τα φλερτ και τα πλησιάσματα… που θα δεχτείτε ακόμη και από το παρελθόν σας, αλλά εσείς είστε αυτοί που θα έχετε τον τελευταίο λόγο. Πάντως είσαστε κάτω από την εύνοια του σύμπαντος.

Δίδυμοι : ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΑΡΟ

Έχετε μαζευτεί, δεν είσαστε και τόσο εξωστρεφείς,  με τον κόσμο….και αυτό έχει να κάνει με την ερωτική σας απογοήτευση, που δεν μπορείτε να ξεπεράσετε.  Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το διορθώσετε, καθώς νέος έρωτας, θα χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σας.

Καρκίνος : ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Υπάρχει ένα εγωιστικό τείχος, που χωρίζει εσάς και τον άνθρωπο που θέλετε. Αυτό όμως, σας έχει βάλει και πάλι σε μια επικοινωνιακή και φυσική απομάκρυνση, που δεν βοηθάει τους κοινούς σας  σκοπούς.  Οι μέρες έχουν καλές αστρολογικές όψεις, που πιθανόν να σας βοηθήσουν, να ξεμπλέξετε αυτό το κουβάρι.

Λέων : ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΟΥΠΑ

Τα μάτια σας δείχνουν και μαρτυρούν, ότι έχετε θυμώσει πολύ με τον άνθρωπο σας, που δεν έχει ακόμη κάτι πρακτικό για αυτήν την σχέση. Εσείς από την δική σας την μεριά, δεν χρειάζεται  να πιέζετε…έχει γίνει ήδη αντιληπτοί. Μέχρι το τέλος του μήνα Απριλίου, κάποιες λογικές συζητήσεις, θα φέρουν και πάλι το καλό κλίμα στο μεταξύ σας.

Παρθένος :  ΤΟ ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Έχετε μια συνεχή αγωνία για τον άνθρωπο σας, που έχει πολλές ‘θαυμάστριες’ και ευρύ κοινωνικό κύκλο…και πιθανόν αυτήν την εποχή, να είναι και λίγο απόμακρος από εσάς. Μην δείξετε την ζήλια σας, αντιθέτως κάντε πράματα για τον εαυτό σας. Οι μέρες θα δώσουν τις ευκαιρίες,  για να μιλήσετε για όλα όσα σας απασχολούν.

Ζυγός : ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ

Δεν σταματάτε ποτέ εσείς και μέχρι να φέρετε τις καταστάσεις, στα δικά σας μέτρα και όρια. Με τα άστρα να σας προσφέρουν στον τομέα των σχέσεων μεγάλη εύνοια και τύχη, εσείς θα καταφέρετε… να έχετε κοντά σας και πλέον μόνιμα, αυτόν που αγαπάτε. Χρήματα θα κάνουν την εμφάνιση τους.

Σκορπιός : ΤΟ ΕΦΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Έχετε να κάνετε κάποια δρομολόγια και ταξίδια,  ίσως και μακρινά. Ότι και να είναι αυτό, είτε για σπουδές, είτε για εργασία, ιδανικό θα ήταν από τώρα, να ενημερώσετε τον άνθρωπο σας. Το πιο πιθανόν …είναι να βρεθεί η χρυσή φόρμουλα για να κρατήσετε την σχέση σας, ζωντανή.

Τοξότης : ΤΟ ΕΞΙ ΚΟΥΠΑ

Έχετε πει όλα αυτά που είχατε σαν καημό μέσα στην καρδιά σας, και πλέον πρέπει να αφήσετε τον άνθρωπο που αγαπάτε… να σκεφτεί και αυτός με την σειρά του, τι θέλει να πράξει. Η πίεση θα ήταν λάθος. Μέχρι τότε, δώστε την προσοχή σας, στα εξελισσόμενα σας οικονομικά, και στις φιλικές σας παρέες.

Αιγόκερως : ΤΟ ΔΥΟ ΚΑΡΟ

Αισθάνεστε σε κάθε τομέα ανανεωμένοι και έτοιμοι …για κάθε πρόκληση. Αυτό είναι και κάτι, που θα κάνει και την ερωτική σας ζωή να πάει από το καλό στο καλύτερο. Στα καλά της εποχής, κάποιοι μόνοι και φανατικοί εργένηδες, θα βρούν νέο σύντροφο που θα τους βάλει και πάλι στα μονοπάτια της αγάπης.

Υδροχόος : ΤΟ ΕΦΤΑ ΣΠΑΘΙ

Το μυαλό σας το πύρινο είναι κοφτερό και σίγουρα μπορεί να καταλάβει, τι τελικά και για ποιον λόγο ο άνθρωπος σας, δεν είναι ακόμη έτοιμος, να κάνει το επόμενο σοβαρό βήμα, με εσάς. Πιθανόν κάποια δέσμευση του από το παρελθόν και κάποια οικονομικά λάθη, θα πρέπει πρώτα να προσπεραστούν.

Ιχθείς : ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΠΑ

Οι θέσεις σας για την σχέση και όλα αυτά που θέλετε …και για ακόμη μια φορά, έχουν ξεκαθαριστεί στον άνθρωπο σας, που δείχνει εδώ και καιρό να μην είναι και τόσο στα καλά του, όχι με εσάς και την σχέση σας, αλλά με κάποια δικά του προβλήματα. Λίγη υπομονή για όλους!