Προσωπικός Ωροσκόπος. Πέμπτη 16/05

Προσωπικός Ωροσκόπος. Πέμπτη 16/05

Πιο αναλυτικά:

Κριός : Επαφές με καινούργιο κόσμο και δραστηριότητες… θα έχετε που θα σας κάνουν, να αισθανθείτε και πάλι καλά με τον εαυτό, και τις τωρινές σας επιλογές. Πολλά και τα ζευγάρια, που μέσα στον Μάιο, θα πάρουν αποφάσεις για το μέλλον τους.

Ταύρος : Είσαστε άκρως ερωτευμένοι και το δείχνετε. Μην το κάνετε, καθώς ξέρετε ότι… γύρω σας υπάρχουν άτομα που ζηλεύουν και ίσως και να σας βλέπουν με ένα πιο ανταγωνιστικό μάτι. Αυτό είναι και κάτι τόσο προσωπικό σας, που μάλλον δεν αφορά και κανέναν.

Δίδυμοι : Οι αστρολογικές συμμαχίες …πάνω από τα αέρινα ζώδια, επηρεάζουν άμεσα την οικονομική σας ζωή, και μέσα στις επόμενες 1-2 εβδομάδες, θα έχετε χρήμα και άνεση, για να κάνετε πραγματικά ότι θέλετε. Στα ίδια πλαίσια είναι και η προσωπική σας ζωή, που προοδεύει.

Καρκίνος : Η σεζόν για εσάς εξελίσσεται …με τους καλύτερους οιωνούς.  Χρήματα και εργασιακές επιτυχίες, έχετε ακόμη… και κάποιοι από εσάς, θα δεχτείτε σοβαρές προτάσεις για νέες συνεργασίες αλλά και  ταξίδια στο εξωτερικό. Οι σχέσεις που είχαν παγώσει, τώρα θα επικοινωνούν καλύτερα.

Λέων : Κλείστε τα παράθυρα και τις πόρτες στις επικοινωνίες, που θα σας έρθουν από τρίτους …και που θα αφορούν την πρώην αισθηματική σας ζωή, που μόνο σας πονά. Ουδείς πρέπει να έχει λόγο, για κάτι δικό σας. Οι δεσμοί, που έχουν πάρει αποφάσεις για δέσμευση, θα έχουν και την εύνοια της Αφροδίτης… για όλο το πρώτο διάστημα του Καλοκαιριού.

Παρθένος : Κάποιες εξελίξεις καλές… θα υπάρξουν …σε ένα νομικό θέμα του ανθρώπου σας, που θα σας ξεκλειδώσει και όλα αυτά που είχατε τόσο καιρό σχεδιάσει. Τώρα λοιπόν έχετε τις αποδείξεις που θέλετε, άρα έχει έρθει και η δική σας σειρά… να κάνετε αυτά που πρέπει.

Ζυγός : Όλο το επόμενο διάστημα …και μέχρι την πανσελήνου Μαΐου, θα έχετε θετικές αντιμετωπίσεις και πιο σοβαρή επικοινωνία με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Ακόμη και αν μεσολαβούν χιλιομετρικές αποστάσεις, θα καταφέρετε να συναντηθείτε.

Σκορπιός : Είσαστε αρκετά μπερδεμένοι …με αυτά που σας λένε. Αυτό αφορά κατά κύριο λόγο την εργασία σας, που πρέπει  και με τις δικές σας δυνάμεις, να την φέρετε και πάλι στα μέτρα σας. Σε δεύτερο επίπεδο….θα δείτε και τον άνθρωπο σας, να έρχεται πιο κοντά σας.

Τοξότης : Πραγματικά δεν  έχετε σκοπό …να ανοίξετε την καρδιά σας, σε κανέναν καινούργιο έρωτα, αν πρώτα όλες αυτές οι εκκρεμότητες που έχετε με έναν πρώην σύντροφο σας, δεν λήξουν. Το όλα μαζί και ταυτόχρονα, για ψυχολογικούς λόγους, μόνο σε πρόβλημα θα σας βάλει.

Αιγόκερως : Όλο το επόμενο διάστημα …και μέχρι την αλλαγή του ζωδίου, στις 21/05, θα σας ανοίξει πολλές οικονομικές – επαγγελματικές πόρτες που σίγουρα,  θα σας δώσουν το αποτέλεσμα που θέλετε. Κάτι αντίστοιχο να περιμένετε και στην ερωτική σας καθημερινότητα

Υδροχόος : Τώρα που ο Ήλιος είναι πάνω στον Ταύρο, εσείς έχετε την ευχέρεια …να κάνετε πράματα που κάποτε, ίσως και να μην τολμούσατε. Όλα όσα έχετε μέσα στην καρδιά σας, καλύτερα να τα εκφράσετε στον άνθρωπο που αγαπάτε …και σίγουρα το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Ιχθείς : Κάποιες δύσκολες επικοινωνιακές καταστάσεις, που έχετε περάσει στο παρελθόν σας, και με το άτομο που αγαπάτε, ευτυχώς, υποχωρούν και στο μεταξύ σας …θα υπάρχει μόνο το αληθινό συναίσθημα και χωρίς τρίτες παρεμβάσεις.