Τράπουλα Κατίνας-DESTE- Ερωτικές προβλέψεις. 15-20/05

Τράπουλα Κατίνας-DESTE– Ερωτικές προβλέψεις. 15-20/05

Ο μήνας Μάιος, έχει φτάσει στα μισά του… και τώρα που τα αστρολογικά είναι εύκολα, θα δοθούν  οι απαραίτητες ευκαιρίες, σε όλους, για να δρομολογήσουν, όλα αυτά που θέλουν είτε στην ερωτική είτε στην επαγγελματική τους ζωή.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός : ΤΟ ΣΜΑΡΑΓΔΙ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ

Μια χαρμόσυνη είδηση θα πέσει τον δρόμο σας, από μια πιο παλιά σας οικονομική κατάσταση – νομική υπόθεση, και θα σας λύσει πραγματικά τα χέρια… και θα κλείσει και πολλούς λογαριασμούς. Σε επόμενο στάδιο,  θα βρείτε και τα καλύτερα σας κοινά πατήματα, με τον άνθρωπο που αγαπάτε.

Ταύρος :  ΖΑΡΑ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Μπορείτε να φέρετε με το άπιαστο μυαλό σας, τις ερωτικές καταστάσεις, μέσα στην σχέση – γάμο σας, εκεί που θέλετε. Επίσης κάποια από τα κόλπα σας, θα φέρουν πιο κοντά στην καθημερινότητα σας… και έναν πρώην σας, που ακόμη δεν σας έχει ξεπεράσει. Χρήματα και άνεση στον δρόμο σας.

Δίδυμοι : Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Πρέπει να πάρετε σοβαρές και κάθετες πλέον αποφάσεις… για την ερωτική σας ζωή, που σε τίποτα δεν αντικατοπτρίζει αυτά που είχατε σκεφτεί ή ονειρευτεί με το άτομο, που υπάρχει αυτήν την εποχή στο παρόν σας. Η σχέση κατά το 50% είναι και δική σας ευθύνη άρα, μην κάθεστε με σταυρωμένα χέρια. Μιλήστε και πάρτε τις απαντήσεις σας.

Καρκίνος : ΒΑΑΛΙΝΤΕ – ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ

Πιθανόν και η διάθεση σας, να μην είναι και στα πιο υψηλά της επίπεδα, αλλά αυτό από τα μέσα της εβδομάδας αλλάζει, καθώς κάποια ιδιαίτερη είδηση από το παρελθόν έρχεται… και αναστατώνει τα γαλήνια σας νερά. Κάποιος με τον οποίο μοιραστήκατε κάποτε, ερωτικές στιγμές, θέλει κάτι να σας πει – προτείνει.

Λέων : ΤΟ ΡΟΥΜΠΙΝΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Εσάς τίποτα δεν μπορεί, να σας βγάλει εκτός των στόχων σας. Υπάρχουν εξαιρετικά αστρολογικά δεδομένα, που όλα αυτά που έχετε σχεδιάσει σε ερωτική και επαγγελματική ζωή, θα γίνουν ακριβώς όπως επιθυμείτε. Φυσικά και αυτοί, που τώρα πρόσφατα έχουν χωρίσει, θα βρεθούν πάνω σε ευκαιρίες για επανασύνδεση.

Παρθένος : ΓΚΑΜΧΑΤ – Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Δεν θα σταθείτε για πολύ ακόμη, σε μια παλιά σας αισθηματική υπόθεση, αν το επόμενο κιόλας διάστημα, δεν λάβετε κάποια καταλυτική πρόταση – κίνηση. Ήδη μέσα στην ζωή σας, υπάρχει ένα νέο πρόσωπο, που έχει σκοπό να σας κάνει πιο ξεκάθαρες τις αισθηματικές του προθέσεις.

Ζυγός : ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Έχετε την εύνοια της εποχής, για να δρομολογήσετε όλα αυτά, που θέλετε, με τον άνθρωπο σας, που ευτυχώς και με την δική σας την παρότρυνση, θα καταφέρει να ξεκολλήσει… από τα παρελθόντα του λάθη. Κάποιοι από εσάς, θα έχουν και ένα φλερτ από τον χώρο της εργασίας τους, που θα πρέπει να το προσέξουν.

Σκορπιός : ΜΠΕΝΤΕΣ  – ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Ξεχάστε όλες αυτές τις άσχημες αναμνήσεις, από το παρελθόν σας και μη χάνεστε μόνο σε αυτά, που έγιναν και λέχθηκαν. Δεν αλλάζει κάτι. Ο άνθρωπος, που ακόμη αγαπάτε…και επίσης αυτός αγαπάει εσάς, θα σας ξανα-πλησιάσει με προτάσεις συμφιλίωσης…και όχι μόνο.

Τοξότης : ΠΑΡΣΑΝΤΡΑ – Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Τίποτα ύποπτο… δεν μπορεί να ξεφύγει από τις κεραίες σας. Μπορεί αυτήν την εποχή να βλέπετε το ταίρι σας, χαμένο στον δικό του κόσμο, αλλά ευτυχώς είναι προσωρινό, και αφορά δικές του οικογενειακές – οικονομικές του υποθέσεις.  Δώστε χρόνο και η ισορροπία θα επανέλθει.

ΤΥΧΕΡΗ ΗΜΕΡΑ:  Κυριακή

Αιγόκερως : ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ

Εσάς κάποιος σας έχει βάλει στο ερωτικό του στόχαστρο, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Το έχετε ήδη καταλάβει…και πιθανόν εντός των ημερών, να σας κάνει και τα επικοινωνιακά του περάσματα, πιο αντιληπτά. Μη κάνετε ωστόσο κάτι παρορμητικό, αν πρώτα δεν είστε σίγουροι.

Υδροχόος : Η ΑΛΕΠΟΥ

Μπορεί να υπάρχουν στον κοινωνικό ή τον φιλικό σας κύκλο, κάποια άτομα, που να σας ζηλεύουν ή να σας βλέπουν ανταγωνιστικά, ή και ακόμη να προκαλούν σχόλια …για την ερωτική σας σχέση. Το ιδανικό θα ήταν, να μην ανταπαντήσετε τίποτα, και να απομακρυνθείτε άμεσα και διακριτικά.

Ιχθείς : ΣΕΛΑΝΑ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Πολλά τα νεύρα, που για ακόμη μια φορά σας έχει προκαλέσει ο άνθρωπος σας, με την έλλειψη πρωτοβουλιών για τον δεσμό σας. Δεν χρειάζεται… και πάλι να ανοίξετε σχετικές κουβέντες, για τα αιτούμενα σας… τα ξέρει. Μέσα στον μήνα, θα διαπιστώσετε αλλαγές που θα σας… χαλαρώσουν!