Tarrot Αγάπης. Προβλέψεις Ερωτικές 16-18/05

Tarrot Αγάπης. Προβλέψεις Ερωτικές 16-18/05

Προβλέψεις για όλους:

Κριός : ΤΟ ΑΡΜΑ

Μάλλον έχουν γίνει πολλές και έντονες παρεξηγήσεις μέσα στην σχέση σας, αλλά αυτή η αγάπη που έχει χτιστεί μεταξύ σας και κάτω από τον Ερμή να στερεώνεται μέσα στον Ταύρο. όλα θα πάρουν τον δρόμο της συμφιλίωσης. .

Ταύρος : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Επικρατεί μια ασυνεννοησία, μέσα στον ερωτικό σας δεσμό και το μόνο βέβαιο είναι ότι αυτό, σαν κατάσταση το προκαλεί η άλλη πλευρά. Τα οικεία  περιβάλλοντα ίσως και να του ασκούν κάποια πίεση, που όμως μέσα στον νέο μήνα σας -21/05, θα υποχωρήσει.

Δίδυμοι : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Με τον κυβερνήτη σας σε ένα δύσκολο ζώδιο, εσείς θα βρεθεί προ εκπλήξεων από τον σύντροφο σας, που θέλει φέτος, να κάνει μεγάλες και μόνιμες αλλαγές μέσα στον δεσμό σας. Μην σας έρθει απότομα, κάποια πρόταση του γύρω από δεσμεύσεις, το Καλοκαίρι.

Καρκίνος : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Καμία φορά ο άνθρωπος σας, είναι λίγο απότομος και απόμακρος… αλλά μάλλον κάτι άλλο του φταίει …και ξεσπάει με αυτόν τον τρόπο. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι υπομονή. Από τις 20/05 όλα θα έρθουν και πάλι στους κανονικούς τους ρυθμούς.

Λέων : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Οι δρόμοι και οι ευκαιρίες που ζητάτε πλησιάζουν, έτσι ώστε να καταφέρετε να φύγετε από τους φαύλους κύκλους του παρελθόντος, και να κάνετε ένα επόμενο βήμα στο μέλλον …χωρίς κάτι πια να σας εμποδίζει. Κάποια ξαφνικά χρήματα από πώληση – κληρονομιά, σας βοηθούν.

Παρθένος :  Ο ΗΛΙΟΣ

Θα πρέπει κάποια στιγμή, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, να κάνετε κάποια σοβαρή κουβέντα με τον άνθρωπο σας, που δείχνει και ο ίδιος να είναι αρκετά μπερδεμένος. Το πιο πιθανόν είναι ναν περιμένει κάποια επαγγελματικά του δεδομένα, να ολοκληρωθούν για να προχωρήσετε.

Ζυγός : Η ΣΕΛΗΝΗ

Η στάση αναμονής που κρατάτε, και η σιωπή σας, έχει πια κουράσει την άλλη πλευρά, που στέκεται επίσης αδρανής, λόγω εγωισμού. Όπως και να έχουν τα πράματα, μέχρι τα μέσα στου μήνα θα μιλήσετε και θα συναντηθείτε …προκειμένου να δώστε ευκαιρίες, στον δεσμό σας.

Σκορπιός : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Βλέπετε ότι η σχέση σας, έχει πολλά επικοινωνιακά σκαμπανεβάσματα και ο άνθρωπος σας, τείνει να παραμένει τυπικός και  βουβός. Δώστε του λίγο χρόνο και θα δείτε, ότι από τις 19/05 που η εύνοια του σύμπαντος είναι στα υδάτινα ζώδια, θα γίνει πιο εξωστρεφής και θα σας μιλήσει πια πιο ανοιχτά.

Τοξότης : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Εσείς ξέρετε του τρόπους, που θα κάνουν το άτομο που σας ενδιαφέρει να κινητοποιηθεί. Ενεργοποιήστε τους λοιπόν, καθώς και η άλλη πλευρά θέλει να συζητήσετε άμεσα και να πάρετε κάποιες καθοριστικές αποφάσεις. Ακόμη και όσοι είναι χε χιλιομετρική απόσταση, θα συναντηθούν.

Αιγόκερως : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Μάλλον έχετε μπερδευτεί, με όλα αυτά που σας συμβαίνουν στη ερωτική σας ζωή αυτό το χρονικό διάστημα. Παρελθόν και παρόν προσπαθούν να σας κατακτήσουν και με όλους τους τρόπους. Ακούστε και ζυγίστε τι και ποιος τελικά μπορεί να σας προσφέρει μια καλή ποιότητα σχέσης.

Υδροχόος : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Άλλα ζητάτε και τελικά μέσα στον δεσμό σας, άλλα γίνονται. Αυτό είναι και μια κατάσταση που σίγουρα σας έχει κουράσει, και που πρέπει άμεσα να μιλήσετε στον άνθρωπο σας, για να βρεθούν και πάλι οι ισορροπίες. Όσοι είναι ΄διπλοθεσίτες΄, ας ξεκαθαρίσουν.

Ιχθείς : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Είσαστε όπως πάντα …υπερβολικά δοτικοί στον άνθρωπο σας, και αυτό κάποιες φορές ίσως και να τον πιέζει. Αφήστε ένα μικρό κενό, έτσι ώστε να του λείψετε και να έρθει να σας ψάξει και από μόνος του. Τα υπόλοιπα τα έχει αναλάβει ο κυβερνήτης σας, σε θετικές όψεις με την Αφροδίτη