Ημερήσιες προβλέψεις- 18-20/05

Ημερήσιες προβλέψεις- 18-20/05

ΚΡΙΟΣ: Πολλά έχουν τροποποιηθεί στην καθημερινότητα σας, αυτό το χρονικό διάστημα. Δεν υπάρχουν πλέον χρονικά περιθώρια, για πίσω-γυρίσματα.  Ο Αστρολογικό θόλος, είναι γεμάτος θετικές όψεις πάνω στο ατίθασο ζώδιο σας, και σας καλεί για σημαντικές πρωτοβουλίες. Τα εργασιακά σας θέματα είναι στα καλύτερα τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Πιθανολογείτε. Δεν είστε σίγουροι για το που θα καταλήξουν οι αισθηματικές σας επενδύσεις. Οι μέρες είναι πάντως κατάλληλες, για να ανοίξετε σοβαρούς διάλογους με τον άνθρωπο σας για τις επόμενες κινήσεις τους. Αυτοί που ετοιμάζονται για ταξίδι επαγγελματικό, θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο ακόμη, καθώς αναμένονται θετικές εξελίξεις.

 ΔΙΔΥΜΟΙ: Υπάρχει εκνευρισμός στην ατμόσφαιρα και αυτό σίγουρα έχει ήδη γίνει αντιληπτό, από τα οικεία σας περιβάλλοντα. Η ασφυκτική πίεση που δέχεστε από τις αστρολογικές όψεις του  Ερμή και του Κρόνου, σας κάνουν ευερέθιστους σχεδόν στα πάντα. Απομακρυνθείτε από αποφάσεις μέχρι και τις 25/05, και στα επαγγελματικά σας .

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάτι δεν πήγε καλά το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Έχετε πολλούς πια δισταγμούς για τις επόμενες κινήσεις σας. Οι σύντροφοι που έχουν μείνει πολύ καιρό σε χιλιομετρική απόσταση, θα αποφασίσουν μέσα στις επόμενες ημέρες, να συναντηθούν και να ξεκαθαρίσουν πια τις αληθινές τους προθέσεις.

ΛΕΩΝ: Η εσωτερική ηρεμία που αποζητάτε, θα έρθει. Εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, έχετε απομακρυνθεί από τους δύστροπους ανθρώπους που δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας. Οι μέρες μέχρι και την πανσέληνο του Μαΐου 30/05, σας ωθούν  σε καλύτερες εργασιακές σχέσεις και με τους υφισταμένους και με τους συνεργάτες σας.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αισιοδοξία που υπάρχει στην διάθεση σας θα συνεχιστεί πολύ ακόμη. Οι περισσότεροι Παρθένοι αυτήν την εποχή ζουν ένα νέο έρωτα, ή έχουν καταφέρει μια επανασύνδεση. Τώρα που η Αφροδίτη θα πλησιάσει στον οίκο του Καρκίνου, όλα θα ευθυγραμμιστούν και στον επαγγελματικό σας τομέα, που σας επιφυλάσσει εκπλήξεις.

 ΖΥΓΟΣ: Πολλά στα προβλήματα και οι δύσκολοι άνθρωποι που είναι στα περιβάλλοντα σας και σας καθυστερούν, τουλάχιστον. Οι μέρες μέχρι και τις 22-05, σας δίνουν το προβάδισμα, για να κάνετε τις διορθωτικές σας κινήσεις και να φέρετε κοντά σας, μόνο αυτούς που θεωρείται πολύτιμους για τον αισθηματικό και τον οικονομικό σας τομέα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα χρειαστεί να βρείτε την μέση οδό. Οι επικοινωνιακές σας διαφορές με τον άνθρωπο που υπάρχει στην προσωπική σας ζωή, θα πρέπει να λήξουν. Τα αστρολογικά δεδομένα σας ενισχύουν στο να ανοίξετε συζητήσεις και να λύσετε τις όποιες διαφορές σας. Διεκδικήστε και τα δικαιώματα  μέσα στον εργασιακό σας χώρο.

 ΤΟΞΟΤΗΣ: Ένα επικοινωνιακό λάθος, ή μια λάθος κίνηση, ή έστω ένα ξεστράτημα, πιθανόν, αυτό το δύσκολο αστρολογικά σημείο, να σας φέρει σε απόλυτη ρήξη με τον άνθρωπο σας. Καλύτερα αφήστε τις έντονες και εις βάθος συζητήσεις για την επόμενη εβδομάδα. Αυτό έχει την ισχύ του πάνω σε ζητήματα οικογενείας και περιουσιακών.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η προσοχή σας εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι στραμμένη στο να σώσετε μια σχέση που πιστεύετε ότι αξίζει. Οι μέρες με έναν  Ερμή στον Ταύρο…. αναποδογυρίζουν στις στρωμένες καταστάσεις, σίγουρα θα σας βάλει εμπόδια και καθυστερήσεις στις φιλότιμες προσπάθειες σας. Από το 3ο δεκαήμερο του Μαίου όλα θα καλυτερέψουν.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η καθημερινότητα σας έχει αρχίσει και δυσχεραίνει. Αυτό που θα βαραίνει πάρα πολύ είναι η αισθηματική σας αστάθεια, και ότι πια δεν αισθάνεστε το ίδιο άνετα με τον σύντροφο σας, όπως παλαιότερα. Ίσως να φταιτε και εσείς. Διορθωτικές κινήσεις πρέπει να κάνετε και στον εργασιακό σας χώρο.

 ΙΧΘΕΙΣ: Ότι δεν καταφέρατε να ισορροπήσετε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, έχει έρθει η σωστή ώρα να το πράξετε τώρα. Ο Ποσειδώνας σε εξαιρετικές όψεις με τον Ερμή, σας ενισχύουν για να μιλήσετε και να λύστε τυχόν παρεξηγήσεις. Τα εργασιακά γενικά θέματα, για αυτούς που ψάχνουν νέα δουλειά, θα έχουν επιτυχία.