21 Μαΐου, ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους.

21 Μαΐου, ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους.

Στις 21/05, ανοίγει η εποχή των Διδύμων και προλογίζει το Καλοκαίρι. Ένα ιδεατό χρονικό διάστημα, που θα φέρει ευκαιρίες και γεγονότα που θα διευκολύνουν την ζωή όλων των ζωδίων.

Διαβάζετε πάντα και τον Ωροσκόπο σας .

Κριός: Εσείς  είστε από τους απόλυτα τυχερούς αυτού του διαστήματος, μιας και το βάρος του Ουρανού  έφυγε από πάνω σας. Θα έχετε τις ευκολίες για να λύσετε οικονομικά θέματα που έχουν μαζευτεί στον δρόμο σας. Η αγάπη, θα έρθει από τον Ιούνιο, από νέο σύντροφο που μπορεί και να σας πείσει, να ξεκλειδώσετε την καρδιά σας.

 

 

Ταύρος: Είναι καλύτερα τα πράματα τώρα, που ο Ήλιος θα φύγει από τον οίκο σας, καθώς χωρίς εξωγενής πίεση, θα δείτε πιο καθαρά, ποιος αξίζει να παραμείνει δίπλα σας και ποιος πιο  μακριά σας. Οι σχέσεις που έχουν περάσει από κρίση, μέχρι το τέλους του Μαΐου, θα έχουν επιστρέψει και πάλι στις καθημερινές τους συνήθειες. 

Δίδυμοι: Εσείς και ο Ήλιος μαζί, σίγουρα θα κάνετε το καλύτερο δίδυμο, για να ολοκληρώσετε όλα τα περίπλοκα σχέδια σας, μέσα σε αυτές τις επόμενες 4 εβδομάδες χάριτος, που σας δίνει το σύμπαν.  Έρωτες που χάθηκαν, θα έρθουν και πάλι στην επιφάνεια, αλλά και οικονομικά δεδομένα, θα σας διευκολύνουν.

Καρκίνος: Οι μέρες έχουν πολλά θετικά νέα και καταστάσεις, να σας παρουσιάζουν και μέχρι να έρθει η δική σας ζωδιακή ώρα! Συντροφικές σχέσεις και γάμοι, θα βγουν από τα επικοινωνιακά τους αδιέξοδα, και μερικοί ίσως και να περάσουν σε δέσμευση ή και απόκτηση απογόνου. Φυσικά και οι μόνοι, θα βρουν νέο έρωτα που θα τους ανεβάσει την διάθεση.

Λέων: Βελτιώνονται οι συνθήκες μέσα στον επαγγελματικό σας τομέα, και σας δίνουν την άνεση πια, να διορθώσετε καταστάσεις σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο. Μερικοί πιο τολμηροί, θα προβούν σε γάμο, μεγάλες επενδύσεις ή ακόμη και την αλλαγή κατοικίας – πόλης διαμονής.

Παρθένος: Έχετε πια ξεμπλέξει ευτυχώς με τα αισθηματικά σας προβλήματα και εκκρεμότητες. Είσαστε σε μια πιο ανεβασμένη ψυχολογία που θα σας φέρει και πάλι την ισορροπία στην εργασιακή σας απασχόληση αλλά και χρήμα, για να αισθανθείτε και πάλι ασφαλείς. Για νέο σύντροφο καλύτερα να περιμένετε λίγο ακόμη.

Ζυγός: Εσείς είστε η σαρανταποδαρούσα του ζωδιακού! Μπορείτε να κάνετε πολλά πράματα ταυτόχρονα, και όλοι να είναι ικανοποιημένοι. Αυτή την εποχή που θα τρέξει το ζώδιο των φιλικών Διδύμων, θα έρθουν στην ζωή σας, χρήματα και προτάσεις που θα καταφέρουν, να σας αποζημιώσουν για όλα όσα οικειοθελώς προσφέρετε. Καινούργιος σύντροφος, θα προκύψει από τις αρχές του Ιουνίου, στον κοινωνικό σας κύκλο.

 

Σκορπιός: Πολλά αυτά που πρέπει να υπερπηδήσετε και να λήξετε, μέσα από τις δικές σας δυναμικές αυτόν και τον επόμενο μήνα. Οι ερωτικές σχέσεις που δεν λειτουργούν θα τερματιστούν μόνιμα, και οι σύντροφοι θα τραβήξουν σε χωριστούς δρόμους, αναζητώντας κάτι πιο συμβατό με την προσωπικότητα σας.

Τοξότης: Τα προβλήματα δεν είναι δυνατόν να κρατήσουν πίσω εσάς, ή να σας αποτρέψουν από όλα αυτά που έχετε κατά γράμμα σχεδιάσει, για να πετύχετε το επόμενο διάστημα. Ο έρωτας θα ξαναγεννηθεί μέσα σε ζευγάρια που έχουν χωρίσει, και ίσως και να έρθει και η ώρα για μια επισημοποίηση, μέσα στο Καλοκαίρι.

Αιγόκερως: Υποσχέσεις θα μαζέψετε από όλους, μόνο και μόνο για να μην σας χάσουν από την ζωή τους. Εσείς σαν το πιο ώριμο ζώδιο του ζωδιακού πλέον,  δύνασθε να ξεχωρίσετε το ψέμα από την αλήθεια. Οι πολύχρονοι γάμοι και οι μεγάλες σχέσεις σίγουρα από Ιούνιο, θα χρειαστούν ένα φρεσκάρισμα.

 

Υδροχόος: Είσαστε ιδιαίτερα αγαπητοί στον κύκλο σας, και αυτό είναι μια κατάσταση, που έχει προκαλέσει έρωτα σε κάποιον φίλο σας. Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα έχετε και τις προσκλήσεις – προτάσεις, για μια πιο προσωπική συνάντηση. Οικονομική βοήθεια σας έρχεται από συγγενικό πρόσωπο.

Ιχθείς: Η εποχή των Διδύμων, είναι ιδεατή για εσάς, και τα έργα σας σε όλους τους τομείς. Ενισχυμένη θα είναι η εργασία σας, που θα σας  φέρει πιο κοντά σε επιτυχίες και ασταμάτητη οικονομική ροή. Σε δεύτερο πλάνο, μπορείτε και να λύσετε με διπλωματικό τρόπο, και τις μικρο-διαφορές που έχετε με τον αγαπημένο σας.