Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία. Τρίτη 12/06

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία. Τρίτη 12/06

 

Κριός : ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

 Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει …μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί μέσα στον δεσμό σας, το τελευταίο διάστημα. Πιθανόν και να έχετε πληγωθεί, ή να έχετε δει κάποιες αλήθειες στην ζωή του ατόμου που σας ενδιαφέρει, που δεν σας ταιριάζουν. Σκεφτείτε πιο ώριμα…και πάρτε τις αποφάσεις σας.

Ταύρος : ΤΡΙΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Έχετε την διάθεση …να αλλάξετε  τις μέτριες καταστάσεις μέσα στην ζωή σας, που ξεκινούν και τελειώνουν σε πρόχειρες – επιφανειακές γνωριμίες, που τελικά δεν σας προσφέρουν τίποτα. Η τύχη, πάντως μέσα στον τρέχοντα μήνα, θα σας ανακουφίσει σε οικονομικό επίπεδο.

Δίδυμοι : ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Αυτά που γίνονται μέσα στην σχέση σας, κάποιες φορές δεν είναι εξηγήσιμα αλλά ούτε και θεμιτά από εσάς και τον έντονο σας χαρακτήρα. Ξέρετε ότι μια τέτοια κατάσταση, μόνο σε αδιέξοδο μπορεί να σας φτάσει σαν ζευγάρι. Οι μέρες θα φέρουν συναντήσεις και διαλόγους.

Καρκίνος : ΕΝΝΕΑ ΚΑΡΟ

Εσείς έχετε βάλει σκοπό, να φέρετε και πάλι στην αισθηματική σας καθημερινότητα το άτομο που ακόμη αγαπάτε, άσχετα, αν αυτήν την εποχή δεν είστε μαζί. Οι συνθήκες της ζωής σας έχουν αλλάξει, άρα έχετε μεγάλες πιθανότητες, να το καταφέρετε.

Λέων :  ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ

Δεν μπορείτε να δεχτείτε όλα αυτά που σας λέει, ο άνθρωπος σας και ειδικά την παρατεταμένη χρονική υπομονή που σας ζητά, για να λύσει κάποια δικά του προβλήματα. Εσείς ξέρετε τι μπορείτε και για πόσο να αντέξετε, άρα ένας διάλογος θα δώσει απαντήσεις …σε όλες τις πλευρές.

Παρθένος :  ΕΦΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Αν έχετε μπει σε έναν λάθος δεσμό, που υπάρχουν και τρίτες δεσμεύσεις, έχει έρθει  η ώρα …για να πάρετε τις καθοριστικές σας αποφάσεις, που πιθανόν να σας γλυτώσουν από μια σειρά άσχημες καταστάσεις, που και εσείς βλέπετε ότι πλησιάζουν. Τουλάχιστον στα οικονομικά σας, θα πάτε πολύ καλύτερα.

Ζυγός : ΟΧΤΩ ΣΠΑΘΙ

Η διάθεση σας έχει χαλάσει, λόγω του ότι βλέπετε τον άνθρωπο σας, να είναι λίγο χαμένος – απόμακρος αυτήν την εποχή…και τον λόγο σίγουρα τον γνωρίζετε. Το να κάθεστε ωστόσο με τα χέρια σταυρωμένα, δεν βοηθάει τουλάχιστον μιλήστε ανοιχτά …και πείτε τις σκέψεις σας. 

Σκορπιός : ΕΞΙ ΚΟΥΠΑ

Ο άνθρωπος που έχετε ακόμη ενεργά συναισθήματα, δεν είναι αυτήν την εποχή κοντά σας, και αυτό σας πληγώνει. Αν θέλετε τουλάχιστον, να πάρετε κάποιες αποφάσεις, θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε, να αφήσετε στην άκρη τον μέγιστο εγωισμό σας και να τον προσκαλέσετε για μια ώριμη συζήτηση.

Τοξότης : ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Κάποιος έχει ερωτικά – τρυφερά συναισθήματα για εσάς. Μέσα στον τρέχοντα μήνα, μια φιλία – γνωριμία σας, θα ανθίσει και θα σας δώσει τελικά έναν μεγάλο και σημαντικό έρωτα. Τουλάχιστον, θα κλείσετε και τα παλιά άγονα κεφάλαια.

Αιγόκερως : ΕΦΤΑ ΣΠΑΘΙ

Οι καυγάδες και οι εντάσεις, έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο μέσα στον δεσμό σας. Ότι και όποιος και να φταίει, είναι μια κατάσταση που δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ ακόμη. Μιλήστε και διευκρινίστε τις θέσεις σας, χωρίς να χάνετε τον χρόνο σας, ίσως και με κάποιο τελικά ακατάλληλο ταίρι.

Υδροχόος : ΕΝΝΕΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Οι δοκιμασίες που έχετε υποστεί, μέσα σε σχέσεις και ειδικά αυτό το χρονικό διάστημα, λήγουν. Ο άνθρωπος που θέλετε, είναι σε μια δυναμική φάση, που σιγά – σιγά λήγει τα τρίτα- παλιά του προβλήματα και έρχεται πιο κοντά σας. Από τον νέο ζωδιακό μήνα 21/06, σίγουρα θα μπορέσετε να κάνετε και κάτι περισσότερο …για τους δύο σας.

Ιχθείς : ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΠΑ

Υπάρχει ένα άτομο, για το οποίο διατηρείτε ερωτικά συναισθήματα …που κατά καιρούς εμφανίζεται στην ζωή σας και μετά και πάλι αποχωρεί. Αυτό είναι μια κατάσταση που πια έχει φτάσει στα όρια της… και δεν σας ενδιαφέρει. Οι μέρες έχουν διαλόγους- συναντήσεις και…αποφάσεις μόνιμες.