ΖΩΔΙΑ – Προβλέψεις μόνο για ερωτευμένους!

ΖΩΔΙΑ – Προβλέψεις μόνο για ερωτευμένους!

Προβλέψεις για όλους:

Κριός : Έχετε πολλές υποχρεώσεις, αυτό το χρονικό διάστημα, που ναι μεν θα σας αποδώσουν χρήμα και άνεση, αλλά σε καμία των περίπτωση μην αφήνετε τον άνθρωπο σας μακριά. Είστε από τα πιο προγραμματισμένα ζώδια, άρα όλα μπορείτε να τα καταφέρετε.

Ταύρος : Δηλώστε αυτά που θέλετε στο άτομο που σας ενδιαφέρει, και αφήστε το να πάρει τις προσωπικές του αποφάσεις πια χωρίς πίεση.  Παράλληλα εσείς, έχετε να δράσετε και πιο άμεσα και πρακτικά στην εργασία σας.

Δίδυμοι : Μην κόβετε την φόρα και τα όνειρα σας …μόνο και μόνο για να διευκολύνετε κάποιον που είναι γύρω σας, και μάλλον τον έχετε ερωτευτεί παράφορα. Αφήστε τον χρόνο να σας δείξει το τι και πόσο, πρέπει να προσφέρετε.

Καρκίνος : Μπορεί να υπάρχουν κάποιες εντάσεις, αυτό το χρονικό διάστημα, μέσα στον δεσμό σας, αλλά από την νέα εβδομάδα, σίγουρα θα υποχωρήσουν και θα βρεθείτε να μιλάτε και πάλι για το κοινό σας μέλλον. Εργένηδες, προσοχή στο παρελθόν.

Λέων: Τα αισθηματικά σας, έχουν αυτήν την εποχή ενεργοποιηθεί μέσα από έναν νέο έρωτα ή μια προσπάθεια που αντιλαμβάνεστε από έναν πρώην σας. Σε όποια φάση και να είστε, καλό θα ήταν, να μην επαναλάβετε λάθη εγωισμούς και άσχημης ψυχολογίας.

Παρθένος : Μέσα στις παρέες και τους κύκλους που κινείστε, θα διακρίνετε κάποιον που θέλει να σας πλησιάσει, και να σας γνωρίσει πιο προσωπικά. Με την Αφροδίτη να είναι μέσα στον Καρκίνο, όλα είναι λοιπόν πιθανά. Αυτό έχει να συμβεί στο 3ο 10ήμερο του μήνα και στους χωρισμένους.

Ζυγός : Δεν υπάρχει λοιπόν καμία ανάγκη για να πάτε πίσω στο άσχημο σας παρελθόν, και να προσπαθήσετε να ξαναζεστάνετε το κλίμα με τον πρώην σας.  Τουλάχιστον αφού θέλετε να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία, θυμηθείτε, για ποιον λόγο χωρίσατε.

Σκορπιός : Οι σκέψεις που θα έρθουν σαν προτάσεις από τον άνθρωπο σας, θα είναι σοβαρές και θα σας κάνουν να τολμήσετε το επόμενο βήμα, για έναν γάμο. Πριν από το οτιδήποτε σίγουρα ρίξτε μια πια αναλυτική ματιά στα οικονομικά και τα οικογενειακά σας θέματα.

Τοξότης : Εσάς τα άστρα σας δίνουν μια μεγάλη υπεροχή, σε όλα αυτά που σκοπεύετε να κάνετε σε εργασία και προσωπική ζωή. Ενεργοποιηθείτε προς όλες τις κατευθύνσεις και  θα δείτε, όλα να έρχονται όπως τα είχατε εσείς προσωπικά δρομολογήσει.

Αιγόκερως : Μην δώσετε και πολύ σημασία, σε αυτά που σας λένε οι τρίτοι για την σχέση σας, και ότι άλλο κουτσομπολιό  πέσει στα μονοπάτια σας. Εσείς που είστε ένα τόσο σοβαρό και δύσκολο συνάμα ζώδιο, βρείτε τις λύσεις μόνο μέσα από διάλογο και με τον άνθρωπο σας.

Υδροχόος : Συγκρατήστε όλα αυτά που έχετε μέσα στην καρδιά σας, και μην τα δείχνετε στον νέο σας σύντροφο. Φυσικά και δεν χρειάζεται ακόμη να ξέρει όλες τις πικάντικες λεπτομέρειες για το παρελθόν σας. Χρήμα και ανέσεις σας πλησιάζουν.

Ιχθείς : Πολλά τα θέματα και οι άνθρωποι που ζητούν λύσεις από εσάς και το κοφτερό σας μυαλό. Με τόσους πλανήτες γύρω σας, σίγουρα μπορείτε να τους αφήσετε όλους ικανοποιημένους. Καλύτερα θα είναι και τα πράματα και στους τσακωμένους συντρόφους.