Ημερήσιες Προβλέψεις. 14-17/06

Ημερήσιες Προβλέψεις. 14-17/06

Κριός: Θα χρειαστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, να κάνετε κάποιες πιο σοβαρές και αληθινές συζητήσεις με τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που τους περισσότερους από εσάς, θα τους ανοίξει την πόρτα για δεσμεύσεις και γάμους-οικογένεια. Εύνοια τον μήνα αυτόν, θα έχουν και οι ελεύθεροι, μέσα από καινούργιες επαφές – έρωτες…που θα τους απογειώσουν.

Ταύρος: Ο άνθρωπος σας έχει κάποια δικά του οικογενειακά – οικονομικά προβλήματα αυτήν την εποχή, και θα σας ζητήσει την υπομονή σας, γύρω από αυτό. Οι μέρες είναι καλές άρα προσφέρετε του αυτό που σας ζητά, και  να είστε σίγουροι, ότι θα το λάβετε πίσω, σε μεγάλες ποσότητες αγάπης και αφοσίωσης. Εύνοια έχουν και τα τσακωμένα ζευγάρια, για να τα ξαναβρούν.

Δίδυμοι: Υπάρχει ένας ιδιαίτερος άνθρωπος στην ζωή σας, -επάγγελμα/ κοινωνική ζωή, που έχει κάνει πολλές φορές κρούσεις για την καρδιά σας. Αυτό στα μέσα του Ιουνίου, θα γίνει πολύ πιο έντονο και ίσως και να δεχτείτε προτάσεις για συνάντηση κατ’ίδίαν. Εσείς ξέρετε τι θέλετε, άρα δράστε κατά το δοκούν σας. Οι σύντροφοι, που έχουν πάρει αποφάσεις για δεσμεύσεις – γάμο, θα πρέπει πρώτα να πατήσουν καλύτερα στα οικονομικά τους.

Καρκίνος: Αυτό που περιμένετε είναι μια κίνηση …από το άτομο που σας ενδιαφέρει, για να μπορέσετε να μιλήσετε και να κάνετε πια τις δικές σας προτάσεις, όπως εσείς τι έχετε σχεδιάσει. Είναι μια ιδανική περίοδος που θα δείτε εξελίξεις, θετικές και γρήγορες, σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας σας. Εύνοια έχουν και οι ή δη εν σχέση, μέσα από στόχους που θα τους ανακοινώσει το ταίρι τους.

Λέων: Έχετε βάλει στοίχημα με τον εαυτό σας …για αυτό που θέλετε να καταφέρετε. Τα άστρα είναι υποστηρικτικά προς το ζώδιο σας. Το άτομο που ακόμη αγαπάτε …αλλά δεν είναι μέσα στο παρόν σας, θα κάνει μέσα στις επόμενες ημέρες, κάποια επικοινωνιακή κίνηση,  που θα υπονοεί την  επανασύνδεση σας. Χρήματα και φήμη, έρχονται για όλους σας.

Παρθένος:  Σίγουρα είστε από τα ζώδια, που δεν περνάτε απαρατήρητα. Αυτήν την περίοδο, βλέπετε και εσείς ότι κάτι ιδιαίτερο σας έχει πλησιάσει διακριτικά και ερωτικά.  Πιθανόν ήδη να χτίζεται ένας καινούργιος έρωτας. Τύχη θα έχουν και αυτοί που έχουν χαθεί με τον άνθρωπο του ενδιαφέροντος τους…και στο τώρα θα καταφέρουν να μιλήσουν και να βρεθούν…για επανένωση.

Ζυγός: Είσαστε μέσα σε έναν μόνιμο πανικό και στεναχώρια, για όλα αυτά που γίνονται μέσα στην σχέση σας και δεν σας επιτρέπουν να δείτε πιο ξεκάθαρα το μέλλον σας. Όλα αυτά που έχουν γίνει καλό θα ήταν, να τα ξεχάσετε και να κάνετε μια παραπάνω κίνηση, για να φέρετε νέο αέρα μέσα στον δεσμό σας. Τουλάχιστον στα οικονομικά θα έχετε μεγάλη άνοδο που θα φτιάξει…την ψυχολογία σας.

Σκορπιός: Ότι και να κάνετε, ότι και να προσφέρετε στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, αν ο ίδιος δεν είναι έτοιμος , για να κάνει μια περισσότερη επικοινωνία και αισθηματικό δέσιμο προς εσάς…δεν θα το κάνει. Οι σχέσεις πρέπει να έχουν θετικό πρόσημο …όλα τα άλλα είναι απλές δικαιολογίες. Μόνοι και χωρισμένοι, θα βρεθούν κάτω από τον ερωτικό κλοιό καινούργιων φλέρτ.

Τοξότης: Εσείς έχετε κάνει έναν μεγάλο αγώνα δρόμου, αυτούς τους τελευταίους μήνες, για να φέρετε και πάλι την οικονομική άνεση σε εσάς, αλλά και μέσα στην σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι… που ο άνθρωπος σας, σας το αναγνωρίζει και θα το ακούσετε από τα χείλη του. Πολλές οι εκπλήξεις, που θα έχουν και οι χωρισμένοι που ίσως και μέσα από την συνδρομή των φίλων, να μιλήσουν και πάλι.

Αιγόκερως: Μην σκοτίζετε το μυαλό σας, με αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν και μέσα σε δεσμούς που τελικά, δεν σας ταίριαξαν. Οι μέρες μέχρι και την αλλαγή του ζωδίου στις 21/06, θα φέρουν στο μονοπάτι σας, νέα πρόσωπα, που ίσως και μέσα από αυτό, να ξεκινήσουν νέες σχέσεις. Πολλές και οι θετικές αλλαγές … για τα  επαγγελματικά σας.

Υδροχόος:  Μην έχετε μεγάλες ανησυχίες , για το παρελθόν του ανθρώπου σας, καθώς αυτό έχει λήξει….τουλάχιστον από την πλευρά του. Εσείς κατεβάστε τους τόνους και θα δείτε ότι, όλα θα έχουν την τροπή που έχετε σχεδιάζει. Γενικότερα μην κυνηγάτε φαντάσματα.  Εσείς που είστε μόνοι σας, θα πρέπει να ανοίξετε λίγο περισσότερο τα φτερά και τις γνωριμίες σας, νέος έρωτας σας καραδοκεί στην επόμενη γωνία.

Ιχθείς: Με όλον τον αστρολογικό ουρανό …να σας φωτίζει, όλες οι επιθυμίες σας θα γίνουν πραγματικότητα, άμεσα. Ο άνθρωπος που αγαπάτε, θα έρθει με τον δικό του τρόπο, πιο κοντά σας αλλά και οι χωρισμένοι σύντροφοι, θα βρουν τις αφορμές για να λύσουν όλες τις διαφορές τους, ακόμη και να απομακρύνουν τους τρίτους, από το μεταξύ τους. Χρήματα και οικονομική άνεση, είναι ήδη στον δρόμο και σας πλησιάζουν.