Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία. Ερωτικές Προβλέψεις 09-11/07

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία. Ερωτικές Προβλέψεις 09-11/07

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ : Το Εφτά Καρό

Εσείς που έχετε τόσο μεγάλη αγωνία για κάποιον πρώην σας, που ακόμη τον αγαπάτε, ετοιμαστείτε για μια μεγάλη έκπληξη. Από τις επόμενες ημέρες, θα δεχτείτε διπλωματικές επικοινωνίες και έμμεσες προσεγγίσεις, που θα υπονοούν επανασύνδεση.

ΤΑΥΡΟΣ : Το Έξι Σπαθί

Η τύχη είναι με το μέρος σας, και όλα αυτά που έχετε αποζητήσει σε αγάπη και υλική άνεση, σας πλησιάζουν και με μεγάλη ταχύτητα. Οι σχέσεις που είχαν περάσει κάποια κρίση, μέσα από την προσπάθεια και των δύο συντρόφων … τελικά θα έρθουν και πάλι στην ισορροπία τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ : Το Δέκα Κούπα

Εσείς αυτό το διάστημα, θα πρέπει να είστε σε μια εγρήγορση, καθώς πολλά πράματα στην καθημερινότητα σας, αλλάζουν και σίγουρα υπέρ σας. Οι σύζυγοι – σύντροφοι, που έχουν χαθεί αυτόν τον καιρό, από τις πιο ζεστές του επικοινωνίες, θα καταφέρουν και να βρουν τους ρυθμούς τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  : Το Τρία Μπαστούνι

Μπορεί να μην έχετε και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, αυτές τις ημέρες, αλλά αυτό είναι και κάτι που από τα τέλη αυτού του Ιουλίου, αλλάζει και δίνει την θέση του, στην μόνιμη αγάπη και αφοσίωση στους προσωπικούς σας στόχους. Επίσης, μαζέψτε το χέρι σας, από τα υπερβολικά έξοδα.

ΛΕΩΝ : Το Τέσσερα Καρό

Η καθημερινότητα σας, θα γεμίσει με νέο και ποιοτικό κόσμο, που σίγουρα θα σβήσει από το μυαλό και την ευαίσθητη καρδιά σας, τις άσχημες στιγμές του παρελθόντος. Από τον καινούργιο κιόλας μήνα του Λέοντα, οι μόνοι και οι χωρισμένοι, θα πολιορκηθούν από νέο έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Το Εννέα Σπαθί

Δεν σας κοροϊδεύει κανένας πια εσάς. Είστε από τα πιο λογικά και κάθετα ζώδια στην αγάπη και στις αισθηματικές σχέσεις, που μόνο όποιος αξίζει, μπορεί να σας έχει. Αυτό είναι και κάτι, που το περνάτε και σαν μήνυμα στους επίδοξους – μελλοντικούς σας συντρόφους.

ΖΥΓΟΣ : Το Οχτώ Καρό

Αναπολείτε όλα αυτά που έχετε βιώσει σε παρελθούσες σχέσεις και μόνο τελικά μελαγχολείτε. Αυτό τώρα που το Καλοκαίρι προχωράει, αλλάζει … και η καλή σας διάθεση ανεβαίνει. Πολλοί από εσάς, πιθανόν αυτήν την καλή σεζόν να βρουν και το έτερον τους ήμισυ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Το Έξι Σπαθί

Μπορεί να είστε πολύ απασχολημένοι μέσα στο επάγγελμα σας και τις τρίτες υποχρεώσεις, αλλά να είστε και προετοιμασμένοι ότι ο άνθρωπος σας, που τον παραμελείτε, θα σας κάνει κάποια παράπονα. Τετραπέρατο ζώδιο είστε, άρα φροντίστε να βρείτε και πάλι τις χρυσές ισορροπίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ : Το Δύο Μπαστούνι

Την αισθηματική σχέση που έχετε, καλό είναι να την ορίζετε εσείς, και όχι οι γνώμες και οι συμβουλές φίλων και τρίτων. Αν αντιμετωπίζετε κάποιο θέμα με τον άνθρωπο σας, ιδανικά μιλήστε άμεσα και λύστε το. Όλα τα άλλα είναι ανασφάλειες και βάζουν σε κίνδυνο την εικόνα και τον δεσμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Το Εφτά Κούπα

Όποιες και να είναι οι τελικές αποφάσεις, που έχετε πάρει για την σχέση που τόσο πολύ σας έχουν ταλαιπωρήσει, καλό θα ήταν με το θάρρος και την σοβαρότητα που διακατέχει το ζώδιο σας, να τις εκφράσετε μέσα σε αυτόν τον μήνα, που έχει και την εύνοια των άστρων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Το Πέντε Μπαστούνι

Έχετε βαρεθεί τα παλιά, και στο τώρα, μέσα σε αυτήν την υπέροχη εποχή του Καλοκαίρι, έχει αρχίσει και σας γίνεται ανάγκη να βρείτε ένα νέο και σωστό- ποιοτικό σύντροφο, για να φτιάξετε την προσωπική σας ζωή. Επίσης, φροντίστε παραπάνω τα εργασιακά σας.

ΙΧΘΕΙΣ : Ο Άσσος Καρό

Οι ευαισθησίες του ζωδίου σας, και ο ατελείωτος ρομαντισμός, που έχετε μόνο σε στασιμότητα μπορούν να σας φέρουν. Αν υπάρχουν κάποια ζητήματα μέσα στον δεσμό σας, που σας απασχολούν, φυσικά και μπορείτε να τα συζητήσετε με τον άνθρωπο σας, και χωρίς να φοβάστε ότι κάτι…θα τον πληγώσει.