Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία. Προβλέψεις 12-14/07

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία. Προβλέψεις  12-14/07

Προβλέψεις για όλους:

Κριός :  Ο ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Είστε το πλέον ζωηρό ζώδιο, στην αγάπη και αυτό κατά καιρούς δημιουργεί διάφορα προβλήματα και παρεξηγήσεις. Από σήμερα και μέχρι τις 17/07 θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε και να βρεθείτε με αγαπημένα άτομα, ακόμη και από τα παλιά και να πάρετε τελικές αποφάσεις.

Ταύρος :  ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Έχετε κάνει κάποιες αλλαγές μέσα στην ζωή σας, ή έστω τις προγραμματίζετε για το επόμενο χρονικό διάστημα, και καλό θα ήταν, από τώρα να τις αναφέρετε στον άνθρωπο σας, που έχει την καλή διάθεση να σας υποστηρίξει σε όλα.  Υποστήριξη θα έχετε από τα οικονομικά σας επίσης.

Δίδυμοι : ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Οι μέρες μέχρι να λήξει ο μήνας του Ιουλίου…θα σας δώσουν τις αφορμές για να λύσετε πολλές από τις ερωτικές σας υποθέσεις που εκκρεμούν και με δική σας ευθύνη. Σίγουρα αυτό δεν είναι κάτι …που θα συνεχιστεί από καμία πλευρά για πολύ ακόμη, άρα μιλήστε και ξεκαθαρίστε.

Καρκίνος : ΤΟ ΕΦΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στον εργασιακό σας τομέα και να κρατήσετε χαμηλό προφίλ. Μην ανακατευτείτε καθόλου σε σχόλια και κουτσομπολιά. Είναι μια εποχή που όλα έχουν μια αναταραχή, ακόμη και η προσωπική σας ζωή. Από τον νέο μήνα του Λέοντα…όλα θα στρώσουν.

Λέων :  ΤΟ ΔΕΚΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Εσείς έχετε γοητεύσει κάποιον από τον φιλικό – εργασιακό σας κύκλο, και πιθανόν μέσα στις επόμενες ημέρες, να σας πλησιάσει πιο ανοιχτά. Προσοχή στις ισορροπίες και τα γύρω περιβάλλοντα. Οι μεγάλες αποστάσεις στα κανονικό ζευγάρια,

Παρθένος :  ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΟ

Μια καλή εποχή που πολλά από τα θέματα, που σας απασχολούν θα έρθουν και πάλι στην επιφάνεια και αυτήν την φορά θα φέρνουν μαζί και τις λύσεις τους. Κατά κύριο λόγο οι τσακωμένοι – χωρισμένοι σύντροφοι, θα έχουν ευκαιρίες διαλόγου και επανένωσης.

Ζυγός :  ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΠΑ

Μπορείτε να κάνετε αυτά που θέλετε μέσα στην σχέση σας και χωρίς κάποιος να ξέρει τα πάντα. Δεν χρειάζεται λοιπόν. Έχετε ήδη τα προγράμματα σας και το μόνο που λείπει, είναι μια οικονομική ενίσχυση που και αυτή έρχεται …για να τα  ολοκληρώσετε.

Σκορπιός :  ΤΟ ΕΦΤΑ ΣΠΑΘΙ

Σημαντικές επαφές που θα έχετε μέχρι να φύγει ο Ιούλιος, γύρω από επαγγελματικά δεδομένα που θα σας ανοίξουν πλέον τις πόρτες τις επιτυχίες. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και στους εργένηδες, μέσα από νέες και σοβαρές γνωριμίες, που θα γίνουν δυνατοί έρωτες.

Τοξότης :  ΤΟ ΟΧΤΩ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Κάτι σας κρατάει πίσω από αυτή την σχέση. Δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με αποτέλεσμα να μην δίνετε το 100% του εαυτού σας, και πιθανόν αυτό σαν κατάσταση να ταλαιπωρεί με απορίες και ανασφάλεια, τον άνθρωπο σας. Μιλήστε και πάρτε άμεσα τις αποφάσεις σας.

Αιγόκερως :  ΤΟ ΕΝΕΑ ΚΑΡΟ

Πολλά τα θέματα που πρέπει άμεσα να λύσετε και ειδικά στην προσωπική σας ζωή… που είναι και η βάση σας. Με τον Δία να σας δίνει ευκαιρίες και δώρα, όλα θα έρθουν και πάλι στους φυσιολογικούς τους ρυθμούς. Νέες αγάπες θα βιώσουν και οι εργένηδες.

Υδροχόος :  ΤΟ ΔΕΚΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Κάποιες φορές τα λόγια σας έχουν πικράνει τον σύντροφο σας, αλλά όχι με σκοπό. Πιθανόν και να προσπαθείτε να τον ταρακουνήσετε, για να ενεργοποιηθεί και να μην χαθεί ο ενθουσιασμός στην σχέση. Μη πιέζετε άλλο, έχει καταλάβει τι ζητάτε.

Ιχθείς  :  ΤΟ ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Δείχνετε ότι έχετε κουραστεί, από καταστάσεις και γεγονότα που συνεχώς επαναλαμβάνονται στον δεσμό σας. Αυτό πιθανόν να είναι και ένας δείκτης ότι κάποια πράματα πρέπει να αλλάξουν – βελτιωθούν. Μια αληθινή συζήτηση με τον άνθρωπο σας, σίγουρα θα βοηθούσε.