Αστρολογικές προβλέψεις. Παρασκευή 13/07

Αστρολογικές προβλέψεις.  Παρασκευή 13/07

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός : Η δυναμική του Άρη από τον Υδροχόο, θα σας κάνει ακόμη πιο γοητευτικούς και λαμπερούς… στα μάτια του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Αυτό θα το δείτε και μέσα στην νέα εβδομάδα, που θα βρεθείτε δίπλα – δίπλα ή θα υπάρξουν ιδιαίτερες επικοινωνίες.  Κάποιοι θα έχουν σινιάλα… και από το  παρελθόν τους

Ταύρος : Η εύνοια της Αφροδίτης, από την Παρθένο, σας κάνει και πια αισθάνεστε έτοιμοι για να κάνετε τις μεγάλες αλλαγές στον αισθηματικό σας τομέα, και φυσικά αυτό και με την πρακτική υποστήριξη του ανθρώπου σας. Οι μέρες είναι εξαιρετικές… και για νέες συνεργασίες – επενδύσεις.

Δίδυμοι : Εσείς έχετε  θυμώσει με κάποιον  που τον έχετε ερωτευτεί, αλλά σε καμία των περιπτώσεων, δεν τον εμπιστεύεστε.  Μπορεί να έχετε και δίκιο. Μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα καταφέρετε να μιλήσετε, ή και ακόμη να συναντηθείτε και να βρείτε τι φταίει…και να κάνετε ένα φρέσκο ξεκίνημα.

Καρκίνος : Οι αισθηματικοί σας στόχοι, θα κατακτηθούν…και όχι πολύ μακριά από τώρα. Η νέα σελήνη-έκλειψη 13/07 θα σας δώσει τις ευκαιρίες, για να συναντηθείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει και να μιλήσετε για αυτά, που πρέπει στο μεταξύ σας να διορθωθούν. Οικονομική δυναμική …στα χέρια σας.

Λέων : Μια αίσθηση μοναξιάς, έχει επηρεάσει την διάθεση σας, και αυτό συντελείται εντός της σχέσης σας. Αυτό είναι και ένα δείγμα ότι κάτι δεν πάει καλά, ίσως και από τους δύο συντρόφους.  Το πρόβλημα λοιπόν το ξέρετε, και μάλλον δεν είναι καινούργιο. Μιλήσετε και βρείτε… τις λύσεις.

Παρθένος : Θα καταφέρετε να αποφύγετε όλα τα εμπόδια και εσείς και ο άνθρωπος σας, ακόμη και αν αυτά ανήκουν στα δεσμά του παρελθόντος, και θα περάσετε μέσα στις επόμενες εβδομάδες, σε μια διαδικασία, ίσως και περαιτέρω δεσμεύσεων. Σε αυτό θα βοηθήσει …και το επαγγελματικός ας κομμάτι που θα πάει καλύτερα.

Ζυγός : Κάποια μικρά προβλήματα θέλει να λύσει ο άνθρωπο σας, και μετά είναι πραγματικά όλος δικός σας, για να κάνετε πράξη, όλα αυτά που έχετε από κοινού σχεδιάσει – ονειρευτεί. Ο αστρολογικός ουρανός, θα φέρει τύχη στο ζώδιο σας, και αυτοί που αναζητούν δρόμο…για μια επανασύνδεση θα τον έχουν…άμεσα.

Σκορπιός : Θα βρεθείτε ανάμεσα σε πολλά καινούργια φλερτ και άτομα ενδιαφέροντα, που ίσως και  κάποιος να θελήσει να σας πλησιάσει και λίγο πιο αισθηματικά. Είσαστε οι τυχεροί της εποχής, ειδικά οι αδέσμευτοι, που πιθανόν και να βρουν ένα ταίρι, στις προδιαγραφές τους. 

Τοξότης : Υπάρχει ένα θέμα, στην ζωή του ανθρώπου σας, που προσπαθεί να το λύσει. Ίσως και μέσα στις επόμενες ημέρες, να σας ανακοινώσει κάτι θετικό. Ετοιμαστείτε και από την δική σας μεριά, για προτάσεις. Μόνοι και ελεύθεροι του ζωδίου, θα δεχτούν ερωτικές πολιορκίες… και όχι μόνο.

Αιγόκερως : Έχετε εστιάσει αυτό το χρονικό διάστημα, πάνω σε οικονομικά – επαγγελματικά θέματα, και πιθανόν να έχετε αφήσει σε δεύτερη μοίρα τα ερωτικά σας και ένα ταίρι, που θα σας κάνει και κάποια παράπονα. Δεν πειράζει. Με τόσους πλανήτες μέσα στον οίκο σας, όλα θα τα καταφέρετε.

Υδροχόος : Κάποιος από τον φιλικό – εργασιακό σας χώρο, σας βλέπει με μια πιο προσωπική – αισθηματική ματιά και έχει σκοπό…μέσα στις επόμενες ημέρες, να σας το πει ευθέως. Σίγουρα και ήδη το έχετε καταλάβει. Ακούστε τι έχει να σας προτείνει…και αναλόγως ανταποκρίνεστε.

Ιχθείς : Κάποια ερωτικά καλέσματα θα έχετε…από τον πρώην σας, που θέλει να σας μιλήσει και να σας ζεστάνει και πάλι την καρδιά. Ακούστε, ζυγίστε και όποτε θέλετε δώστε τις απαντήσεις σας, και φυσικά χωρίς, να σταματάτε την λοιπή σας καθημερινότητα και κοινωνική συναναστροφή.