LOVE TARROT. Ένα Σαβ/Κο Αγάπης για όλα τα ζώδια!

LOVE TARROT.  Ένα Σαβ/Κο Αγάπης για όλα τα ζώδια!

Αναλυτικά για όλους:

Κριός : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Έχετε πολλά καλά να στρώνονται στον δρόμο σας, μέχρι το τέλος του μήνα, που σίγουρα θα σας βάλουν σε μια πολλή καλή διάθεση. Αυτό θα ξεκινήσει με κάποια μικρή σας επαγγελματική επιτυχία, και θα συνεχιστεί με την επικοινωνιακή αποκατάσταση με πρωτοβουλία του ανθρώπου σας, καθώς είχατε περάσει μια φάση απομάκρυνσης .

Ταύρος : ΤΟ ΑΡΜΑ

Ο άνθρωπος σας, κάποιες φορές βγάζει έναν υπερβολικό χαρακτήρα και δεν σας επιτρέπει, να κάνετε κάποια κοινά όνειρα για το μέλλον.  Αυτό είναι και κάτι που πρέπει άμεσα να συζητηθεί, και αν τελικά δεν υπάρχει χώρος…δείτε τι θα κάνετε. Οικονομικά θα σταθεροποιηθείτε.

Δίδυμοι : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Εσείς δεν έχετε και την καλύτερη ανταπόκριση, μέσα στην σχέση σας και αυτό είναι κάτι που δεν μπορείτε για πολύ ακόμη, να συνεχίσετε να το υποστηρίζετε.  Τα άστρα σας δίνουν ευκαιρίες πλούτου αλλά και αλλαγής μεγάλης στα οικονομικά σας, άρα εστιάστε περισσότερο εκεί.

Καρκίνος : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Πολλά τα αγαπημένα σας πρόσωπα, που σας θέλουν κοντά σας. Αυτό είναι και κάτι που σας ανεβάζει και την διάθεση. Να είστε σε μια ετοιμότητα, καθώς ένας έρωτας έχει δημιουργηθεί στα οικεία σας περιβάλλοντα …και θα σας αποκαλυφθεί άμεσα.

Λέων : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Έχετε αναγκαστεί λόγω των καταστάσεων μέσα στην σχέση σας, να κρατάτε κάποιες επικοινωνιακές αποστάσεις, ίσως και μέχρι να ισορροπήσουν και πάλι τα πράματα από την μεριά του ανθρώπου σας. Μέχρι το τέλος του μήνα του Καρκίνου 23/07 αυτό θα έχει γίνει η αποκατάσταση.

Παρθένος : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Δεν ξέρετε και εσείς πια τι να κάνετε με όλα αυτά που συντελούνται μέσα στην σχέση σας …και δεν σας επιτρέπουν να έχετε μια πιο στρωτή πορεία με τον άνθρωπο σας. Οι μέρες με τον Κυβερνήτη σας, να δίνει την εύνοια του σε όλα τα γήινα ζώδια, εσείς μπορείτε να μιλήσετε, να θέσετε τους στόχους σας….αλλά και να βάλετε και τα χρονικά σας όρια.

Ζυγός : Ο ΗΛΙΟΣ

Κάποια οικονομικά ζητήματα, που σας απασχολούν, θα έρθουν στην επιφάνεια και θα λυθούν ευτυχώς πια μόνιμα. Είσαστε κάτω από μεγάλη αστρολογική εύνοια, και όλα αυτά που σας απασχολούν θα πάρουν την πορεία που ζητάτε. Αυτό θα έχει την ισχύ του και για την προσωπική σας ζωή.

Σκορπιός : Η ΣΕΛΗΝΗ

Δημιουργική διάθεση θα έχετε, όλο το επόμενο χρονικό διάστημα, που θα δείτε ότι και ο άνθρωπος σας, σας στηρίζει στις επιλογές σας, αλλά και τα οικονομικά σας έχουν πάρει ανοδική πορεία. Ευτυχείς θα είναι πλέον και οι ελεύθεροι …που θα βρεθούν σε νέες αγκαλιές.

Τοξότης : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Οι πιθανότητες, αυτό το χρονικό διάστημα, να μιλήσετε και να βρεθείτε με κάποιο άτομο, που αγαπάτε …είναι πολλές. Ο Δίας από τον γειτονικό Σκορπιό, σας δίνει όλα όσα έχετε σκεφτεί και θελήσει…και σε μεγάλες ποσότητες. Αυτήν την φορά, δείξτε τον καλό σας εαυτό.

Αιγόκερως : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Δεν έχουν για εσάς, πια σημασία, τα λόγια και οι επιπόλαιες συμπεριφορές του ανθρώπου σας, αλλά μόνο τι μπορεί πρακτικά – συναισθηματικά να σας προσφέρει. Οι συζητήσεις, που θα ανακύψουν, σίγουρα θα σας βοηθήσουν να πάρετε… και τις τελικές σας αποφάσεις.

Υδροχόος : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Με τα άστρα να σας δίνουν όλα όσα ζητάτε, εσείς θα πρέπει να είστε μέχρι και την νέα σελήνη του μήνα να είστε άκρως προσεχτικοί στις επιλογές σας. Πολλά αυτά που θα λάχουν στον δρόμο σας, νέοι έρωτες, προτάσεις για επανασύνδεση, φρέσκιες συνεργασίες, εσείς…κρατήστε μόνο ότι σας ταιριάζει.

Ιχθείς : Είσαστε παρατηρητές σε όλα αυτά …που γίνονται στην ζωή του ανθρώπου σας, και μάλλον έχετε καταλάβει, για  ποιον λόγο οι καταστάσεις δεν εξελίσσονται στο μεταξύ σας. Δεν μπορείτε και δεν πρέπει να επέμβετε. Δώστε χρόνο …για αλλαγές, που θα έρθουν μέσα στο τρέχον Καλοκαίρι.