ΖΩΔΙΑ- Προβλέψεις μόνο για…Ερωτευμένους!

ΖΩΔΙΑ- Προβλέψεις μόνο για…Ερωτευμένους!

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός : Η αλλαγή ζωδίου που πλησιάζει επηρεάζει και εσάς, και κατά κύριο λόγο στα αισθηματικά σας, που αυτές τις τελευταίες εβδομάδες, έχει περάσει σε κατάσταση παγωμάρας  και επικοινωνιακής έντασης. Αυτό αλλάζει… και του ζωδίου σας, θα βρεθούν μέσα σε μια και πάλι ερωτική ατμόσφαιρα.

Ταύρος : Το γεγονός ότι είστε μόνοι, ίσως και για μεγάλο χρονικό διάστημα,  δεν έχετε κάποια σχέση, δεν θα πρέπει να σας σπρώχνει… πάνω σε ακατάλληλες σκέψεις, για να πάτε και πάλι πίσω στο παρελθόν. Τα άστρα σας προσφέρουν την εύνοια τους, για να ανακαλύψετε νέα πρόσωπα.

Δίδυμοι : Έχουν πραγματικά … γίνει πολλά μέσα στον δεσμό σας, και τα πιο πολλά έχουν βγάλει τον δύσκολο σας εαυτό. Τώρα που και οι δύο πλευρές της σχέσης, είναι σε μια πιο ψύχραιμη φάση, είναι και το κατάλληλο χρονικό διάστημα, για να μιλήσετε πιο ώριμα και να βρείτε… τι πρέπει να αλλάξει και τι να διορθωθεί.

Καρκίνος : Μην βλέπετε και ζηλεύετε τα άλλα ζευγάρια. Το ότι είστε μόνοι σας, ίσως και αυτήν την εποχή να είναι καλό, καθώς, σας πλησιάζουν τόσα πολλά μέσα στον εργασιακό σας χώρο … που θα αποδώσουν χρήμα και άνεση. Λύστε τα οικονομικά σας προβλήματα,  και οι έρωτες έρχονται στο τέλος του Ιουλίου.

Λέων : Αν δεν έχετε ακόμη λάβει και μετά από τόσο καιρό, αυτά που σας έχει τάξει ο άνθρωπος σας, ίσως και για ακόμη μια φορά, εσείς να έχετε κάνει κάποιο λάθος. Με τον Άρη να είναι μέσα στον Υδροχόο, πιθανόν και να σκεφτείτε πια πιο εγωκεντρικά …και να πάρετε τις αποφάσεις σας.

Παρθένος : Μην χάνεστε μέσα σε όλες αυτές τις άσχημες αναμνήσεις… από το παρελθόν…που σας έχουν κάνει να μην μπορείτε να δείτε όλα αυτά τα καλά, που σας προσφέρει το παρόν. Μεγάλη επιτυχία, σας περιμένει από τον τομέα των εργασιακών σας, που θα σας λύσουν πολλά ζητήματα.

Ζυγός : Εσείς είστε οι καλύτεροι και οι πιο ευνοημένοι των άστρων, αυτήν την εποχή. Ότι και να θελήσετε θα το έχετε….και σχετικά σύντομα. Ο άνθρωπος που έχετε βαθιά συναισθήματα, μπορεί να μην είναι αυτήν την εποχή κοντά σας, μέσα στην σχέση, αλλά μέχρι να αλλάξει ο μήνας, θα έχετε κάποιο θετικό του μήνυμα.

Σκορπιός : Οι αλλαγές που ήδη σκέφτεστε …να  προτείνετε στον σύντροφο σας, έχουν κάνει τον γύρο τους μέσα στο μυαλό του, και πιθανόν αυτά που θέλετε να καταφέρετε για την σχέση σας ίσως και να έρθουν, πολύ πιο σύντομα. Από την νέα εβδομάδα 16-22/07, και οι μόνοι θα έχουν φρέσκιες γνωριμίες.

Τοξότης :  Λύσεις θα έχετε από άτομα κύρους και φίλους, γύρω από οικονομικά θέματα, που σας απασχολούν. Ο μήνας μέχρι να λήξει, θα σας έχει διώξει … πολλά από αυτά, που τόσο καιρό σας σταματούσαν, από τις όποιες επιδιώξεις σας. Οι έρωτες, θα έρθουν στους μόνους…και θα γίνουν δυνατές αγάπες.

Αιγόκερως : Εσείς και τα ερωτικά σας ζητήματα …ευτυχώς και σχετικά γρήγορα θα βρείτε και πάλι τις ισορροπίες. Μαλωμένοι – απομακρυσμένοι σύντροφοι, θα μιλήσουν, και σίγουρα οι ευκαιρίες και οι συνθήκες, θα δώσουν επανένωση. Ακόμη και αυτοί, που ζούν μακριά ο ένας από τον άλλον θα καταφέρουν να συναντηθούν.

Υδροχόος : Πιθανόν και να έχετε βγάλει πολλή πίεση και ζήλια …προς τον άνθρωπο σας, που ζητά, να κάνει κάποια δικά του όνειρα πραγματικότητα, ίσως γύρω από  καριέρα – σπουδές. Κατανοήστε το …και μην δείχνετε τόσο έντονα, την ανασφάλεια σας.  Ασχοληθείτε και εσείς με την ζωή σας.

Ιχθείς : Με τον Δία να κάνει άψογες όψεις με την Αφροδίτη, σίγουρα θα καταφέρετε την ερωτική σας σχέση, σε όποια φάση και να είναι, να την φέρετε και πάλι στο επίπεδο που επιθυμείτε. Από αυτά… που έχουν γίνει, εσείς σβήστε τα περισσότερα, και κάντε τις καινούργιες σας προτάσεις, στο άτομο που αγαπάτε.