Τράπουλα HAL- Ερωτικές Προβλέψεις. 10-20/08

Τράπουλα HAL- Ερωτικές Προβλέψεις. 10-20/08

Κριός:  Ο ΔΙΑΣ

Κρατήστε αυτήν την περίεργη εποχή, μικρό καλάθι.  Αυτά που σας λένε οι καινούργιες ερωτικές γνωριμίες, μάλλον  δεν σας πείθουν. Τα έχετε περάσει στον παρελθόν και δεν σας ενδιαφέρουν. Τα καλύτερα στον έρωτα και στην οικονομική δυναμική, σας έρχονται την από την επόμενη εβδομάδα.

Ταύρος: Η ΔΙΠΛΗ ΚΑΡΔΙΑ

Είστε φυσικά και το πρότυπο των ερωτικών περιπετειών αλλά μάλλον αυτήν την εποχή, έχετε ξεφύγει από το μέτρο σας και πιθανόν κάποιες καρδιές να έχουν πονέσει. Μην το παρατραβάτε, απλά πείτε την αλήθεια σας και αφήστε την άλλη πλευρά, να αποφασίσει

Αστρολογική εύνοια: +++++

Δίδυμοι: ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΑΛΛΟ

Εσείς με την σοφία του κατέχετε σαν ζώδιο, μπορείτε να δώσετε λύσεις και άμεσα. Δεν έχει καμία τελικά σημασία τι έγινε και τι ειπώθηκε στο παρελθόν. Αν ακόμη αγαπάτε και θέλετε να δώσετε ευκαιρίες επανένωσης, να είστε σίγουροι ότι μια απλή επικοινωνία σας, θα ανοίξει και τις πόρτες…!

Αστρολογική εύνοια: +++/++

Καρκίνος: ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Εσείς μάλλον έχετε κουραστεί … να δίνεται εξηγήσεις και αναφορές, για να τραβήξετε και πάλι το ενδιαφέρον του ατόμου που έχετε ερωτευτεί. Δεν λειτουργεί όμως έτσι ο έρωτας και οι σχέσεις. Έχετε γίνει αντιληπτοί, δώστε χρόνο και θα δείτε τις αληθινές λοιπόν αντιδράσεις.

Αστρολογική εύνοια: ++++/+

Λέων: Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Το εν δυνάμει αστρολογικό φαινόμενο, της αλλαγής οίκου του Ήλιου 22/08, σας δίνει τις αφορμές και τις πρακτικές ευκαιρίες, για να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας, σε όποια δύσκολη φάση, και να είστε στο τώρα. Σίγουρα θα καταφέρετε … να επανενωθείτε υπό καλύτερες συνθήκες.

Αστρολογική εύνοια: +++/++

Παρθένος:  ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ

Εσείς μόνο μπερδεμένοι δηλώνετε με όλα αυτά που συντελούνται μέσα στον δεσμό σας, ή από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Το ενδιαφέρον της ιστορίας, είναι ότι και οι δύο θέλετε ο ένας τον άλλον, αλλά οι εγωισμοί, μπαίνουν διαρκώς στην μέση.

Αστρολογική εύνοια: +++++

Ζυγός: Ο ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Τα αστρολογικά της ημέρας και της εποχής … μέχρι τα  τέλη του μήνα, σας κάνουν να αισθάνεστε σίγουροι και με μεγάλη αυτοπεποίθηση για όλα αυτά που επιθυμείτε …να στρώσετε στην οικονομική και την αισθηματική σας καθημερινότητα. Ο σύντροφος σας, είναι υποστηρικτής σας.

Αστρολογική εύνοια: ++++/+

Σκορπιός: Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

 Δεν έχει καμία σημασία για εσάς, όλα αυτά που ακούτε για το άτομο που σας ενδιαφέρει αισθηματικά. Έχετε βάλει στα σχέδια σας, να το κατακτήσετε και εκεί να μάθετε …όλη την αλήθεια του. Οι μέρες είναι καλές για όλα τα ζώδια του νερού, άρα κάποιοι από εσάς, θα έχουν ειδήσεις για χρήμα και επανασυνδέσεις.

Αστρολογική εύνοια: +++/++

Τοξότης: ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

 Μάλλον μεγάλη ανάσα πια …θα πάρετε από την ώρα στις 22/08 που ο Ήλιος θα φύγει από τον ζωδιακό οίκο της Παρθένου. Σας έχουν τύχει τόσα πολλά αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, που έχετε μπλέξει την μέρα με την νύχτα. Δεν πειράζει, τα δύσκολα είναι για το ζώδιο σας. Μια νέα αγάπη, πλησιάζει τους αδέσμευτους.

Αστρολογική εύνοια: +++

Αιγόκερως: ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ

 Εσείς και το σύμπαν, έχετε κάνει κάποια συμφωνία! Μάλλον οι όψεις Αφροδίτης- Άρης, που πλέον είναι αρωγοί σας, και σας αποδίδουν άμεσα όλα αυτά που έχετε στερηθεί. Οι μόνοι θα βρούν νέο έρωτα, μέσα στον εργασιακό – φιλικό τους χώρο, και όσοι καρτερούν μια είδηση από τα παλιά, θα την έχουν μέσα σε αυτόν τον μήνα.

Αστρολογική εύνοια: +++/++

Υδροχόος: Η ΔΙΠΛΗ ΚΑΡΔΙΑ

Ακουμπάτε μόνο πάνω στον εαυτό σας, δεν εμπιστεύεστε κανέναν και μάλλον αυτό είναι κάποιο ψυχολογικό σας υπόλειμμα, από μια ερωτική απογοήτευση. Οι μέρες έχουν ευχάριστες γνωριμίες, που θα σας ανοίξουν και πάλι τους ορίζοντες.

Αστρολογική εύνοια: +++++

Ιχθείς: ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ

Τρέχετε να προλάβετε τα πάντα και να έχετε και τους πάντες, μέσα στην ικανοποίηση. Αυτό είναι …και κάτι που πάντα θα σας κάνει αξιαγάπητους, στα μάτια όλων. Στον προσωπικό σας τομέα, μέχρι τα τέλη του Αυγούστου …θα έχουν προκύψει κάποιες συζητήσεις, που θα αναφέρονται σε μελλοντικές δεσμεύσεις.

Αστρολογική εύνοια: +++++