Ερωτική Ταρώ- Προβλέψεις 09-11/08

Ερωτική Ταρώ- Προβλέψεις 09-11/08

Πιο αναλυτικά:

Κριός:  ΤΟ ΑΡΜΑ

Δεν ξέρετε ακόμη ποιος λέει την αλήθεια και που είναι τελικά η αλήθεια, μέσα στην σχέση σας, που έχει χάσει όλες τις ισορροπίες. Το παρελθόν έχει επανεμφανιστεί και θα πρέπει από την δική σας την πλευρά, να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Κρατήστε τις ισορροπίες σας.

 

Ταύρος: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Έχετε μπει μέσα σε αισθηματικά διλήμματα και …πιθανόν αυτή η κατάσταση να σας αρέσει. Αυτό είναι και κάτι που όμως δεν θα πρέπει να το κρατήσετε για πολύ ακόμη, καθώς ουδείς αξίζει να πληγωθεί. Οι μέρες έχουν και κάποια καλή οικονομική είδηση να σας φέρουν.

Δίδυμοι: ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Κοιτάτε τους πάντες με μια περισσή προσοχή και καχυποψία. Είστε ωστόσο, απόλυτα δικαιολογημένοι καθώς όλα αυτά που έχετε περάσει στο παρελθόν, δεν σας επιτρέπουν άλλα αισθηματικά λάθη. Νέοι έρωτες θα πλεύσουν στην πορεία των αδέσμευτων.

Καρκίνος: Ο ΗΛΙΟΣ

Αυτός που αγαπάτε και σκέφτεστε το κοινό σας μέλλον, έχει κάποια προσωπικά τους προβλήματα και δεν μπορεί αυτήν την εποχή τουλάχιστον να σας υποσχεθεί κάτι σχετικό. Κάντε λίγη υπομονή και θα δείτε ότι όλα από τα τέλη του Αυγούστου αλλάζουν…υπέρ σας.

Λέων: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Ένας νέος άνθρωπος έχει εισβάλει στην ζωή σας, και σας έχει αναστατώσει με ερωτικό τρόπο. Εσείς που είστε διαθέσιμοι…απλά απολαύστε το χωρίς ακόμη κάποια υπερβολή. Οι υπόλοιποι που έχετε ήδη βρει το άλλο σας μισό, μην κάνετε κάποιο παρορμητικό λάθος.

Παρθένος: Η ΣΕΛΗΝΗ

Ο άνθρωπος σας, έχει χαθεί αυτές τις ημέρες, από την καθημερινότητα σας, και αυτό πιθανόν και να σας θλίβει. Μην χάνετε την ισορροπία σας. Δεν υπάρχει πίσω από αυτήν την στάση κάτι ένοχο, απλά κάποια δικά του θέματα. Μέσα στις ερχόμενες ημέρες, όλα θα έχουν αποκατασταθεί.

Ζυγός: Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Το μυαλό και η καρδιά σας, είναι μόνιμα σε μια σύγκρουση, μια αντίφαση, για όλα αυτά που τελικά και άμεσα θα πρέπει να αποφασίσετε για μέσα στην σχέση σας, η οποία δείχνει, να μην σας γεμίζει με αγάπη. Σκεφτείτε και μιλήστε πιο διεξοδικά με τον άνθρωπο σας.

Σκορπιός: Ο ΤΡΕΛΟΣ

Είσαστε εξαιρετικά καλά και αυτό θα έχει και τον θετικό του αντίκτυπο στις τρίτες καταστάσεις, στην ζωή σας. Από όλους τους Σκορπιούς που έχουν χωρίσει, οι περισσότεροι μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχουν ειδήσεις και επισκέψεις, που θα μιλούν για άμεση και οριστική επανασύνδεση.

Τοξότης: Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Οι πράξεις και οι λόγοι αυτού που σας ενδιαφέρει, μόνο σας μπερδεύουν…ίσως και ηθελημένα. Με τα άστρα να είναι υπέρ όλων των ζωδίων της φωτιάς, εσείς μέσα στο ερχόμενο διάστημα και πριν να λήξει ο Αύγουστος, θα έχετε αποκωδικοποιήσει τα σινιάλα της άλλης πλευράς.

Αιγόκερως: Ο ΚΟΣΜΟΣ

Υπάρχει στον εργασιακό – φιλικό κύκλο που κινείστε ένα άτομο, που μάλλον σας έχει ερωτευτεί υπερβολικά, και προσπαθεί να σας το δείξει με τον δικό του τρόπο. Οι προσεχείς ημέρες θα έχουν επικοινωνίες και ραντεβού…εκτός!

Υδροχόος: Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Αυτά που έχετε δηλώσει και υποσχεθεί στον άνθρωπο σας, θα πρέπει μέσα στοn μήνα, να τα κάνετε και πράξεις. Ήδη τα μάτια του συντρόφου σας, είναι επάνω σας και περιμένει τις εξελίξεις.

 

Ιχθείς: Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Έχετε κάνει ότι πραγματικά μπορούσατε για να κρατήσετε αυτήν την σχέση όρθια. Αυτό είναι κάτι που ο άνθρωπος σας, το έχει αναγνωρίσει και μέσα στον τρέχοντα μήνα, θα υπάρξουν εξελίξεις που θα κάνουν πολλά ζευγάρια, να σκεφτούν μέχρι και τον γάμο – συγκατοίκηση.