Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία. Προβλέψεις 10-12/08

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία. Προβλέψεις 10-12/08

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός : ΟΧΤΩ ΣΠΑΘΙ

Διατηρήσετε την γνωστή σας ψυχραιμία… και μην δίνετε σε κανέναν τις αφορμές για να σας σχολιάζουν, και ειδικά για την προσωπική σας ζωή. Αν τελικά υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην σχέση, δεν σας χρειάζονται τρίτες συμβουλές, αλλά μόνο λύσεις πρακτικές.

Ταύρος : ΕΝΝΕΑ ΚΑΡΟ

Πιθανόν αυτόν το διάστημα… που είστε φορτωμένοι με ένα σωρό τρίτες καταστάσεις,  και να μην έχετε το μυαλό σας, και τις προτεραιότητες σας, γύρω από έναν νέο έρωτα. Το σύμπαν έχει διαφορετικά σχέδια για εσάς, και ένας ιδιαίτερος άνθρωπος προσεχώς σας πλησιάζει.

Δίδυμοι : ΕΦΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Υπάρχουν στιγμές… που δεν μένετε καθόλου ικανοποιημένοι, από την πορεία και την ποιότητα σχέσης που έχετε. Αυτό είναι και κάτι που συχνά – πυκνά το σκέφτεται και ο σύντροφος σας. Μέσα σε αυτόν τον μήνα, κάποιες συζητήσεις, θα αναθερμάνουν την ατμόσφαιρα μεταξύ σας.

Καρκίνος : ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Οι δικαιολογίες που σας δίνουν για την έλλειψη εξελίξεων… εσάς δεν σας πείθουν. Αν αυτό έρχεται και από τον άνθρωπο σας, πιθανόν και να μην είναι ακόμη έτοιμος …για να προχωρήσει ακόμη σε κάτι πιο σοβαρό και μόνιμο. Μιλήστε και οι απορίες σας, σίγουρα θα λυθούν.

Λέων : ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Μην χάνεστε μόνο μέσα σε αυτά που σας ζητούν….και ειδικά αν αυτά προέρχονται από τον άνθρωπο σας, που ούτως ή άλλως τον έχετε από τον έχετε κακομάθει. Έχετε και την δική σας ζωή και καθημερινότητα τα τρέξετε…και ειδικά εσείς, που είστε από τα πιο πολυάσχολα ζώδια.

Παρθένος :  ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Δεν θα σκεφτείτε σε καμία των περιπτώσεων …να κάνετε πίσω σε όλα αυτά, που έχετε σχεδιάσει για την ζωή σας, για χάρη κάποιου έρωτα, που ίσως και να σας προβληματίζει και η μέτρια μέχρις στιγμής… συμπεριφορά του. Κάποια θετική είδηση, σας έρχεται και στα εργασιακά σας.

 

Ζυγός : ΑΣΣΟΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Μπορεί να έχετε κουραστεί, να περιμένετε κάποια σοβαρή  απάντηση από τον άνθρωπο σας, αλλά μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε …και να πάρετε τις μεταξύ σας αποφάσεις, για το μέλλον σας, που ειδικά για το ζώδιο σας, προδιαγράφεται λαμπρό.

Σκορπιός : ΔΕΚΑ ΚΟΥΠΑ

Οι κόντρες και οι εντάσεις, που υπάρχουν αυτήν την περίοδο μέσα στον δεσμό σας, σας έχουν αποθαρρύνει από όλα αυτά που κάποτε σκεφτόσασταν. Αυτό ίσως και να είναι και ένας δείκτης …που δηλώνει ότι κάτι δεν πάει και τόσο καλά και πρέπει να το κοιτάξετε.

Τοξότης : ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Είσαστε το ζώδιο, που όσο περίεργο και να σας φαίνεται, μέσα σε αυτόν τον μήνα, σε ότι ερωτική φάση και να βρίσκεστε …θα πάρετε τελικές αποφάσεις, για την σχέση σας…γύρω από μελλούμενες δεσμεύσεις. Ευτυχείς θα είναι και οι όποιες διαπραγματεύσεις, για επανασυνδέσεις.

Αιγόκερως : ΔΥΟ ΚΑΡΟ

Τα λόγια που σας έχει κάνει κάποιος από τον φιλικό – επαγγελματικό σας χώρο, έχουν χροιά ερωτική. Το έχετε καταλάβει …και πιθανόν και να σας αρέσεις. Οι ερχόμενες ημέρες, θα σας δώσουν ευκαιρίες για συναντήσεις αλλά και προτάσεις ….για κάτι πιο ενδιαφέρον.

Υδροχόος : ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ

Αυτός που είναι ακόμη μακριά σας, έχει σκοπό μέσα στις επόμενες ημέρες …να σας ψάξει και να σας μιλήσει πιο ανοιχτά, για τα σχέδια του για εσάς. Θα σας εκπλήξει η παρουσία του. Ετοιμαστείτε για ανατροπές, που ούτε κάν είχατε φανταστεί.

Ιχθείς : ΕΦΤΑ ΣΠΑΘΙ

Δραστηριοποιηθείτε και θα δείτε ότι… κάπως έτσι θα γίνεται και πιο αρεστοί στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Οι μέρες, σας δίνουν και υλική – χρηματική άνεση, για να κάνετε και όλα αυτά που σας αρέσουν από κοινού….και να ανανεώσετε το κλίμα μεταξύ σας.