ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ- Ερωτικές προβλέψεις!

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ- Ερωτικές προβλέψεις!

Κριός : Οι μέρες, χαρίζουν ευκαιρίες σε όλους τους ερωτευμένους του ζωδίου, είτε είναι μαζί με τον άνθρωπο τους, είτε χώρια, να έρθουν και πάλι πιο κοντά επικοινωνιακά και αισθηματικά. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και η οικονομική δυναμική… που θα έχετε προσεχώς.

Ταύρος : Δεν θα πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας, για να δώσει άμεσες απαντήσεις, σε άτομα που απλά είναι ανασφαλή. Εσείς έχετε πολλά θέματα που πρέπει να εστιάσετε και ειδικά στα οικονομικά σας, που θα πάρουν μια πιο σταθερή πορεία, από τον καινούργιο μήνα -22/08.

Δίδυμοι : Μάλλον έχετε ακούσει πολλές υπερβολές, και έχετε χαλαστεί…και πόσο μάλλον όταν αυτό έχει γίνει παρατεταμένα… από τον άνθρωπο σας. Οι μέρες μέχρι να φύγει ο μήνας αυτός, θα σας ανοίξουν τις πόρτες για συζητήσεις αλλά και λύσεις, που θα είναι πια μόνιμες.

Καρκίνος : Είσαστε μέσα σε μια ερωτική ανασφάλεια, και αυτό είναι κάτι που το έχετε εδώ και καιρό, καθώς το ταίρι σας, είναι ακόμη αγκιστρωμένο στο παρελθόν και αδυνατεί να δώσει πρακτικές λύσεις. Εσείς είστε αυτοί, που όμως θα αποφασίσετε… για πόσο ακόμη θέλετε, να περιμένετε.

Λέων : Αυτό το διάστημα, που πλησιάζει, θα είναι γεμάτο εκπλήξεις, αισθηματικού τύπου. Μια παλιά σας αγάπη, θα σας θυμηθεί και πιθανόν να σας ψάξει μέσα από κοινούς φίλους. Στα καλά της περιόδου, είναι και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, που έρχεται στα χέρια σας.

Παρθένος :  Ο άνθρωπος σας, έχει ανεβάσει τους τόνους και μάλλον έχετε πικραθεί…για ακόμη μια φορά. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω χρονικές καθυστερήσεις. Μετά τις 15/08, που είναι και η αλλαγή ζωδίου θα πλησιάζει, καλύτερα να μιλήσετε πιο ανοιχτά.

Ζυγός : Θα συναντήσετε εντελώς τυχαία, μια πιο παλιά σας ερωτική γνωριμία, και τα καρδιοχτύπια και από τις δύο πλευρές, θα έρθουν και πάλι στο προσκήνιο. Αν είστε ήδη μέσα σε μια επόμενη σχέση, προσοχή…δεν είναι οι εποχές για περιπέτειες.

Σκορπιός : Μέσα στις επόμενες 5-10 ημέρες …θα έχετε μια καινούργια γνωριμία, που εσάς, του ελεύθερους, θα σας δελεάσει και θα σας δώσει και πάλι μια καλή ψυχολογία, γύρω από θέματα σχέσεων και αισθημάτων. Στους ήδη έν σχέση, θα τους φέρει πιο κοντά στον άνθρωπο τους.

Τοξότης : Είσαστε σε μια αναμονή, όχι και ιδιαίτερα ευχάριστη που σας έχει βάλει το ταίρι σας. Περιμένετε εδώ και καιρό κάποιες απαντήσεις, που όμως ακόμη δεν τις βλέπετε να έρχονται. Σκεφτείτε και μην επιτρέπετε σε κανέναν, και για οποιονδήποτε λόγο… να σας αποπροσανατολίζει.

Αιγόκερως : Πατάτε πάνω σε δύο βάρκες, και δεν ξέρετε πότε θα πέσετε και θα βρεθείτε βρεγμένοι και εκτεθειμένοι. Ξέρετε τι συμβαίνει και ότι πρέπει άμεσα να πάρετε τελικές αποφάσεις για τον ποιον θέλετε μέσα στην αισθηματική σας ζωή …και ποιος απλά σας κάνει…το συμπλήρωμα. 

Υδροχόος : Κρατάτε γενικότερα μια θετική στάση, απέναντι στα πράματα και πιθανόν αυτό να σας έχει κάνει άκρως γοητευτικούς σε ένα πρόσωπο, που κινείτε στους χώρους εργασίας σας. Από τις πρώτες ημέρες του 2ου δεκαημέρου θα έχετε και τις περαιτέρω αποκαλύψεις, που θα σας εκπλήξουν. 

Ιχθείς : Έχετε πέσει με όλο σας το είναι σε μια καινούργια γνωριμία που όμως σας έχει αποτραβήξει από τους φίλους και τους γνωστούς σας. Σίγουρα σας φτιάχνει την διάθεση …αλλά δεν είναι και ωραίο να αφήνετε τον περίγυρο σας…σας έρχονται χαριτωμένα πειράγματα – παράπονα.