Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις. Δευτέρα 13/08

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις. Δευτέρα 13/08

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός:  Όλα είναι υπ’ατμόν στην ερωτική σας ζωή. Έχετε πολλούς θαυμαστές και αυτό πρώτον σας φτιάχνει την διάθεση και σε δεύτερο επίπεδο, θα βρείτε ίσως και το ιδανικό σας ταίρι.

Ταύρος:   Εσείς είσαστε γενικά το ζώδιο με την μεγαλύτερη αστρολογική εύνοια, αυτής της δύσκολης εποχής. Αυτό θα το δείτε και πρακτικά στην καρδιά, αλλά και στην τσέπη σας.

 

Δίδυμοι: Όλα είναι στο δικό σας το χέρι, για να κάνετε τις αλλαγές σας. Το συντροφικό σας ταίρι, έχει την ανάγκη να έρθει και να σας προτείνει κάποιες βελτιώσεις

 

Καρκίνος: Υπάρχετε στον ζωδιακό κύκλο, για να δίνετε χαρά στους υπολοίπους. Αυτό είναι κάτι που θα γοητεύσει κάποιο πρόσωπο, που ήδη έχει οργανώσει τον ερωτικό τρόπο που θα σας πολιορκήσει.

 

Λέων :  Είσαστε ανάμεσα σε πολλές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για την σχέση σας. Το πιο πιθανόν, αυτό που σας κρατά ακόμη εκεί, είναι η συνήθεια και το βόλεμα.

 

Παρθένος : Είσαστε με το ένα πόδι να φύγετε και το άλλο να μείνετε στην σχέση σας. Οι μέρες αστρολογικά, σας υποστηρίζουν πάντως για να μείνετε και να το προσπαθήσετε παραπάνω.

Ζυγός : Έχετε πέσει στα δίχτυα ενός νέου έρωτα, που σας έχει συνεπάρει στα φτερά του. Είναι μια εποχή που θα δείτε πολλούς τομείς της ζωής σας, να αλλάζουν προς το καλύτερο.

 

Σκορπιός : Είναι μια σειρά από αισθηματικές υποθέσεις, που έχετε αφήσει ανοιχτές από το παρελθόν σας και σας κάνουν να μην μπορείτε, να συνεχίσετε σε κάτι καινούργιο.

 

Τοξότης : Μια υπέροχη μέρα ξεκινάει για το ζώδιο σας, που θα έχει από τις πρώτες πρωινές ώρες, προτάσεις – προσκλήσεις για διασκέδαση, με αγαπημένα πρόσωπα.

 

 

Αιγόκερως: Εσείς και τα ιδιαίτερα σας γούστα, ίσως και να κάνετε τον άνθρωπο σας, να μην μπορεί να σας πλησιάσει. Δώστε μια παραπάνω ευκαιρία, σε αυτούς που σας αγαπούν.

 

Υδροχόος : Προσφορά αγάπης σε υπερβολικό βαθμό θα εισπράξετε από τον άνθρωπο σας, που θέλει να σας έχει κατά αποκλειστικότητα του. Ανταποκριθείτε αντίστοιχα.

 

Ιχθείς:  Ίσως αυτήν την εποχή, να μην έχετε σαν κύρια προτεραιότητα σας τον αισθηματικό τομέα. Αν είστε μέσα σε σχέση, ίσως και το ταίρι σας να διαμαρτυρηθεί.