ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ- Έρωτας και Χρήμα!

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ- Έρωτας και Χρήμα!

 Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός : Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για να λύστε εσείς τα προβλήματα που έχει ο άνθρωπος σας, και πιθανόν και σε αυτήν την φάση που είστε να μην θέλετε κιόλας. Από την νέα εβδομάδα,  θα ξεκινήσουν και κάποιες ομιλίες, που θα σας φωτίσουν τις σκέψεις του για το μέλλον.

Ταύρος : Σίγουρα δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες και κατάλληλες για να μιλήσετε με το ταίρι σας, και να εκφράσετε τα όποια παράπονα έχουν μαζευτεί, μέσα στην καρδιά σας. Δώστε λίγο χρόνο να λήξει στις 19/08, το δύσκολο αστρολογικό φαινόμενο του ανάδρομου Ερμή

Δίδυμοι : Υπάρχουν πολλά μάτια που σας κοιτούν με αγωνία και έρωτα. Κάποιος που σας θέλει θα σας πλησιάσει αυτές τις ημέρες, και θα  σας μιλήσει πιο ανοιχτά για όλα αυτά που αισθάνεται. Τύχη θα έχετε και στα οικονομικά – εργασιακά σας θέματα.

Καρκίνος : Όλα έχουν γίνει όπως τα είχατε σκεφτεί. Ο άνθρωπος που θέλετε να έχετε και πάλι μέσα στην ζωή σας, θα σας ξανα-πλησιάσει με απώτερο σκοπό, να μάθει για το δικό σας αισθηματικό παρόν αλλά και αν υπάρχει ακόμη…ελεύθερο πεδίο να κάνει την κίνηση, για επανασύνδεση.

Λέων : Την καρδιά και το μυαλό της προσωπικότητας που σας ενδιαφέρει τα έχετε κατακτήσει και το ξέρετε ενδόμυχα. Αυτό που μπορείτε να περιμένετε αυτήν την καλή αστρολογικά εποχή για εσάς είναι να σας…το παραδεχτεί! Στα καλά της εποχής, κάποια οικονομικά νέα, θα σας βοηθήσουν.

Παρθένος : Με τον μήνα να προχωράει, πολλά από τα θέματα που είχαν δημιουργηθεί, ίσως και αναίτια μέσα συνεργασίες αλλά και  σχέσεις αισθηματικές, θα λυθούν και με πρωτοβουλία των άλλων. Αυτό είναι και κάτι που σε κάποιους θα φέρει μια…αναμενόμενη επανασύνδεση, πιο γρήγορα.

Ζυγός : Όλη αυτή η καινούργια εβδομάδα από 13/08, θα δώσει αφορμές σε άτομα, που έχουν καιρό να μιλήσουν και για οποιονδήποτε λόγο, είχαν παγώσει οι επικοινωνίες τους. Μερικοί, μπορεί να δουν και όφελος στις επαγγελματικές τους συνεργασίες…και κάποιοι άλλοι να λάβουν εξηγήσεις… ΄αγάπης’ !

Σκορπιός : Οι σκοπιμότητες, δεν είναι για εσάς και την ερωτική σας ζωή. Οι μέρες μέχρι και την αλλαγή του ζωδίου σε Παρθένο, θα σας δώσουν αποκαλύψεις που θα σας φανερωθούν αλήθειες και πραγματικά πρόσωπα. Εσείς είστε αυτοί, που θα πάρετε και τις τελικές αποφάσεις για όλα.

 Τοξότης : Μπορεί να έχετε περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μέσα σε μια ασταμάτητη κινητικότητα, αλλά από την αλλαγή του ζωδίου και μετά, θα έρθουν οι καταστάσεις έτσι όπως τις είχατε σχεδιάσει. Χρήματα από τα παλιά, θα σας ξεμπλοκάρουν…και μια ερωτική εξομολόγηση, θα σας ανανεώσει.

Αιγόκερως : Θα έχετε κάποια επικοινωνιακά πλησιάσματα, από έναν πρώην σας, που μόνο στο τώρα, έχει τις συνθήκες της ζωής του, έτσι ώστε να μπορέσετε να είστε μαζί και καλά. Ευτυχείς θα είναι και οι προσπάθειες σας γύρω από τα οικονομικά σας θέματα.

Υδροχόος : Μπορείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές, μέσα στην αισθηματική σας σχέση, και ειδικά αυτές τις ημέρες που ο αστρολογικός θόλος, είναι υπέρ όλων των αέρινων ζωδίων. Κάποιοι πιθανό και να ρίξουν μέσα στις συζητήσεις, θέματα δεσμεύσεων – γάμου – απογόνων.

Ιχθείς : Μην σταθείτε μόνο σε αυτά… που έγιναν στο παρελθόν. Οι μέρες έχουν ευχάριστες ανακοινώσεις, στα αισθηματικά σας και στα οικονομικά σας δεδομένα.  Μέσα σε όλα αυτά, σε κάποιους θα τους φέρουν και το πρώην ταίρι τους…για να επανασυνδεθείτε.