Tράπουλα SFIGGA. Οικονομικά και Αισθηματικά.15-30/09

Tράπουλα SFIGGA. Οικονομικά και Αισθηματικά.15-30/09

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Κριός: ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝO

Πολλές και δύσκολες οι σκέψεις… που κάνετε για αυτήν  την σχέση και τον σύντροφο σας. Μετά από τόσες διευκολύνσεις και πιστώσεις χρόνου που έχετε προσφέρει σε αυτόν τον δεσμό, έχει έρθει η ώρα για απολογισμούς. Με τον φόβο, μήπως σας χάσει, θα αντιληφθείτε μια αληθινή και μόνιμη του μεταστροφή στο… να σας διεκδικήσει πιο έντονα. Έκτακτα χρήματα, στα χέρια σας.

Ταύρος:  Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ

Μπορεί να πείτε ότι περνάτε μια πολλή έντονη περίοδο, που έχετε πολλά μέτωπα …. σε κάθε τομέα της ζωής σας. Αυτό είναι και κάτι που μπορείτε να το διαχειριστείτε, σαν γήινο ζώδιο που είστε. Μέσα σε όλα αυτά που κυνηγάτε, θα δεχτείτε και μια περίεργη ερωτική εξομολόγηση, που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό! Προσοχή, αυτήν την εποχή, το σύμπαν ακούει τις ευχές και τις επιθυμίες σας.

Δίδυμοι: Ο ΜΕΛAΧΡΟΙΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Κάποιες ειδήσεις που καρτερείτε, έρχονται και θα σας δικαιώσουν για την προσπάθεια και την αγάπη που έχετε δείξει, στο εν λόγω άτομο που σας απασχολεί. Οι μέρες μέχρι να λήξει αυτός ο δύσκολος μήνας του Σεπτεμβρίου, θα σας δώσουν  εκπλήξεις μέσα από απρόσμενες επικοινωνίες… και ξαφνικές συναντήσεις. Τα οικονομικά σας, στρώνουν.

Καρκίνος:   Η ΚΑΡΔΙΑ

Για τους δικούς σας λόγους, έχετε μπει σε έναν μονόδρομο σκέψεων και αρνητικών σεναρίων, για την σχέση σας. Αυτό σίγουρα έχει την βάση του, στις δύσκολες – ανώριμες συμπεριφορές του ανθρώπου σας,  που έχουν φτάσει πια στο απόγειο. Μην κάνετε κάτι υπερβολικό, αφήστε τον να σας πλησιάσει μόνος του. Θα το κάνει άμεσα.

Λέων: Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Μην θεωρείτε κάτι δεδομένο. Υπάρχουν πολλά ζητήματα – προβλήματα στην προσωπική ζωή, του ανθρώπου σας, ίσως και ακόμη από το εκκρεμές παρελθόν του, που δεν του επιτρέπουν να επικεντρωθεί στο 100% σε εσάς και στην σχέση σας. Οι μέρες μέχρι και τις 15-19/09, είναι καλές για να μιλήσετε και να εκφράσετε…  τις απόψεις και τις προτάσεις σας. Μόνο για καλό θα είναι τελικά.

 

Παρθένος: Η ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει, έχει πολλές αγωνίες για εσάς και τις δικές σας τελικά επιλογές. Μην τον βλέπετε άνετο και απόμακρο, η καρδιά του έχει γραμμένο το όνομα σας πάνω. Οι επόμενες 2-3 εβδομάδες, θα σας δώσουν επαφές και διαλόγους, που όλα τα εκκρεμή σας θέματα, θα μπορέσουν επιτέλους να λυθούν… και αυτό να έχει μόνιμο χαρακτήρα.

Ζυγός:  ΤΑ  ΣΤΕΦΑΝΑ

Πολλά τα λόγια που έχουν ειπωθεί μεταξύ εσάς και τον άνθρωπο σας, ίσως και για κάτι που αφορά … το παρελθόν του. Μην το τραβάτε. Οι μέρες του Σεπτεμβρίου, δεν βοηθούν σε λύσεις με τον επιθετικό τρόπο. Για αρχή αφήστε τους άλλους εκτός του δεσμού σας, και μιλήστε μέσα από λογική και συναίσθημα. Σίγουρα η φάση αυτή είναι μόνο περαστική.

Σκορπιός: ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Οι δικές σας οι αγωνίες, είναι γύρω από κάποια οικονομικά. Οι σωστές σας δράσεις και κάποια άτομα … που μπορείτε να εμπιστευτείτε, θα σας δώσουν τις πρακτικές λύσεις. Σε δεύτερο επίπεδο θα μπορέσετε …να ξεκαθαρίσετε και κάποια θέματα που σας ενοχλούν από την μεριά του ανθρώπου σας. Με το διπλωματικό – επικοινωνιακό ταλέντο που έχετε, σίγουρα θα είστε άμεσα και πάλι μονιασμένοι.

Τοξότης: Η ΕΙΔΗΣΗ

Οι συνθήκες και τα περιβάλλοντα που εξελίσσεται η ερωτική σας σχέση, δεν την βοηθούν… και το ξέρετε. Για εσάς που βιώνετε μια διπλή κατάσταση, που σίγουρα σας κάνει και ρισκάρετε τα πάντα, καλό θα ήταν αυτήν την εποχή που ο Ήλιος είναι πάνω στην γήινη Παρθένο, να πάρετε πιο καταλυτικές αποφάσεις για εσάς … και το άμεσο μέλλον σας. Κάποιες οικονομικές καλές ειδήσεις που περιμένετε, έρχονται τάχιστα.

Αιγόκερως:  Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

 Έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας … και την εύνοια του σύμπαντος, για αυτό το χρονικό διάστημα, για να κάνετε όλα όσα σκέφτεστε άμεσα πραγματικότητα. Ο έρωτας ο ανεκπλήρωτος … που έχετε για ένα ιδιαίτερο άτομο, μέσα στον μήνα αυτόν θα γίνει μεγάλη αγάπη. Οι πρωτοβουλίες τις άλλης πλευράς, θα σας εκπλήξουν. Η οικονομική σας δυναμική εξελίσσεται… και σας διορθώνει εκκρεμότητες και την ψυχολογία.

Υδροχόος:  ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Έχετε τάσεις φυγής από όλους και όλα. Αισθάνεστε μέσα σε φιλίες ακόμη και την ίδια την αισθηματική σας σχέση, τόσο μόνοι. Αυτό όμως …δεν είναι κάτι που το προκαλείτε εσείς, αλλά η μέτρια και ανεπαρκής συμπεριφορά, των άλλων. Από το 3ο δεκαήμερο του μήνα και μετά, ο άνθρωπος σας, θα προσπαθήσει με τον δικό του τρόπο, να σας πλησιάσει ερωτικά και επικοινωνιακά.

Ιχθείς: TA ANΘΗ

Εσείς είστε το πιο αγαπητό ζώδιο …και το πιο ταλαιπωρημένο στην αγάπη. Αυτό είναι και κάτι που μέσα στον τρέχοντα μήνα του Σεπτεμβρίου, θα λήξει και η ερωτική σας σχέση – γάμος …θα βρει και πάλι την ισορροπία του. Μην κάνετε κάτι υπερβολικό, απλά κρατήστε το ιδιαίτερο και μυστηριώδες προφίλ σας.  Όλα τα άλλα …θα σας έρθουν από το ταίρι σας.