ΖΩΔΙΑ – Ερωτικό Ωροσκόπιο 15-30/09

ΖΩΔΙΑ – Ερωτικό Ωροσκόπιο 15-30/09

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας:

Κριός: Οι επιλογές σας, έχουν ήδη γίνει και το μόνο που θέλετε, είναι πια και ο άνθρωπος σας, να σας ακολουθήσει. Αυτό θα γίνει και μάλιστα πολύ πιο σύντομα από εκεί που το περιμένετε. Τα οικονομικά και των δύο πλευρών…θα σταθεροποιηθούν και θα επιτρέψουν ακόμη και την μετοίκηση, σε αυτούς που μένουν μακριά, ή και κάποια δέσμευση που θα έκλεινε τα στόματα πολλών…του παρελθόντος.

Αστρολογική εύνοια: 4/5

Ταύρος: Αυτά που θέλετε να κάνετε για την σχέση σας, δεν τα έχετε ολοκληρώσει ακόμη, καθώς ο άνθρωπος σας, είναι γενικότερα δεν έχει μια σταθερή πορεία και έναν σοβαρό λόγο προς εσάς. Ίσως και από την δική του την πλευρά, να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα που τον αναγκάζουν, να μην μπορεί να ανάψει το πράσινο φως στην πορεία σας.

Αστρολογική εύνοια: 5/5

Δίδυμοι: Από τις πρώτες κιόλας ώρες του νέου -3ου 10ημέρου του μήνα, θα λάβετε μια σειρά από τηλεφωνήματα – ειδήσεις από το άτομο που σας ενδιαφέρει αισθηματικά, που θα μιλούν για κάποια θετική εξέλιξη στον δεσμό σας. Στα ζευγάρια που υπάρχει μια επικοινωνιακή απομάκρυνση …η καλή  διάθεση και αληθινή αγάπη, θα φέρουν και πάλι της αποκατάσταση των δεσμών.

Αστρολογική εύνοια: 4/5

Καρκίνος: Εσείς θα χρειαστεί να ανεβάσετε τους ρυθμούς και τις ταχύτητες σας, καθώς με τον Ερμή και την Αφροδίτη υπέρ σας, θα σας έρθουν από παντού… ειδήσεις, χρήματα, επανασυνδέσεις, νέοι έρωτες αλλά και προτάσεις για συνεργασίες…και όχι μόνο. Είστε στους εκλεκτούς της εποχής, που ότι είχατε ονειρευτεί, θα πάρει σάρκα και οστά.

Αστρολογική εύνοια: 5/5

Λέων: Με τόση τύχη που έχουν τα ζώδια της φωτιάς και ειδικά εσείς, θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε και να δώσετε άμεσα λύσεις, σε ότι και να σας απασχολεί. Ο σύντροφος σας, μπορεί να είναι αυτήν την περίοδο λίγο χαμένος, αλλά στην πραγματικότητα θα καταφέρει να λύσει τα προβλήματα του, και να συνεχίσει να κινείται παράλληλη …με τα όνειρα που έχετε προγραμματίσει.

Αστρολογική εύνοια: 4/5

 

Παρθένος: Κάποια μικρά εμπόδια στις επιδιώξεις σας, υποχωρούν και ο δρόμος ανοίγει για όλους αυτούς που επιθυμούν, να κάνουν ριζικές αλλαγές σε όλα αυτά που επιθυμούν. Πολλές οι επανενώσεις, που θα προκύψουν με την βοήθεια των τρίτων, σε ζευγάρια είτε που έχουν στο τώρα χιλιομετρική απόσταση…είτε έχουν καιρό να μιλήσουν. Το χρήμα σας δίνει άνεση.

Αστρολογική εύνοια: 5/5

Ζυγός: Δεν είστε εσείς για μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Αυτό που θέλετε είναι να βρείτε …και πάλι την καλή σας πορεία, μέσα στην σχέση με τον άνθρωπο σας και να περάσετε μέσα στους επόμενους μήνες, σε μια πιο ισχυρή – επίσημη δέσμευση. Σε αυτό θα συνηγορήσουν…και τα ανοδικά σας οικονομικά – εργασιακά.

Αστρολογική εύνοια: 4/5

Σκορπιός: Με όλα αυτά που κάνετε, θα βρεθείτε προ εκπλήξεων. Ειδικά εσείς που αυτήν την εποχή, είσαστε σε διπλό ταμπλό, καλύτερα να μην είστε τόσο εκδηλωτικοί στις δράσεις και στις επικοινωνίες σας, καθώς ήδη κάποιοι σας έχουν υποπτευθεί. Σε γενικότερο πλαίσιο, θα πρέπει το συντομότερο δυνατό να ξεκαθαρίσετε τι ζητάτε στην ερωτική σας ζωή, πριν κάποιος άθελα σας πληγωθεί. Τα επαγγελματικά σας, έχουν σταθερή πορεία.

Αστρολογική εύνοια: 5/5

Τοξότης: Δεν χρειάζεται να μετανιώνετε για αυτά, που έγιναν μέσα σε σχέσεις και πληγωθήκατε ή και ακόμη πληγώσατε κάποιον. Οι μέρες της Παρθένου και μέχρι τις 22/09, θα σας βάλουν σε μια καλύτερη διάθεση που μπορεί να σας φέρει δίπλα σε καινούργιες προσωπικότητες …που θα σας ανοίξουν τον δρόμο για νέες αγάπες. Ασχοληθείτε και πιο εντατικά με την εργασία σας.

Αστρολογική εύνοια: 5/5

Αιγόκερως: Με τον Δία πάνω σας, εσείς κάνετε τον κόσμο να γυρίζει στους δικούς σας ρυθμούς. Ένα ιδιαίτερο αγαπημένο πρόσωπο που είχε απομακρυνθεί από κοντά σας, θα σας ψάξει μέσα από έμμεσες επικοινωνίες και πιθανόν να σας ζητήσει να σας δει. Αν θέλετε να μάθετε πράματα, θα σας αποκαλυφθούν, να επιθυμείτε επανασύνδεση… θα την έχετε.

Αστρολογική εύνοια: 4/5

Υδροχόος: Έχετε ζοριστεί με όλα αυτά τα περίεργα που κάνει και λέει ο άνθρωπος σας, τις τελευταίες εβδομάδες.  Ίσως και να περνάει μια δική του ψυχολογική φάση, που χρειάζεται τον χρόνο του. Εσείς από την δική σας την μεριά μην πιέσετε άμεσα, για απαντήσεις, αντιθέτως, δώστε περιθώριο για να εκτονωθούν οι καταστάσεις. Καλά νέα …θα έχετε από τα οικονομικά σας.

Αστρολογική εύνοια: 5/5

Ιχθείς: Με τον Ποσειδώνα – Δία να σας ευνοούν, το μόνο που μπορεί να σας συμβεί, είναι παλιοί έρωτες να σας αναζητήσουν, χρήμα από το πουθενά να βγει στην πόρτα σας αλλά και καινούργιες αγάπες  να σας πολιορκήσουν.  Εσείς είστε αυτοί που θα επιλέξετε τι θέλετε και ποιο τελικά αγαπάτε αληθινά. Στα επαγγελματικά σας, σας έρχονται ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Αστρολογική εύνοια: 4/5