Ημερήσιες προβλέψεις. 14-17/09

Ημερήσιες προβλέψεις. 14-17/09

Αυτό το διάστημα, είναι γεμάτο από εκπλήξεις που θα ανοίξουν τις πόρτες και τις καρδιές σε νέους έρωτες αλλά μόνιμες επανασυνδέσεις.

Προσωπικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός:

Ιδιαίτερα επικοινωνιακό και εξωστρεφές… θα είναι το ταίρι σας, αυτές τις ημέρες. Ίσως και να σας προετοιμάζει, για τις προτάσεις του. Όπως και να είναι η κατάσταση, το μόνο σίγουρο, είναι ότι η μεταξύ σας, σχέση θα γίνει πολλή καλύτερη πλέον.

Ταύρος:

Μην απομακρύνεστε απότομα, και μην έχετε λεκτικά ξεσπάσματα στον άνθρωπο σας. Δεν θα του τραβήξετε την προσοχή με αυτόν τον τρόπο. Εξάλλου ξέρει πολύ καλά, τι ζητάτε. Απομακρυνθείτε από την υπερβολή, και αφήστε να σας δείξουν ποιοι είναι τελικά αυτοί, που σας αγαπούν.

Δίδυμοι:

Μην χάνεστε από τα δικά σας θέλω και επιθυμίες, μόνο και μόνο για να έχετε τον άνθρωπο σας ικανοποιημένο. Αυτό σας δημιουργεί εσώτερα μια άσχημη ψυχολογία. Αφήστε και την άλλη πλευρά, να πλησιάσει και να σας δώσει αποδείξεις αισθημάτων.

 Καρκίνος:

Όσες υποχωρήσεις και να κάνετε, αν τελικά το άτομο που σας ενδιαφέρει, δεν είναι έτοιμο για επόμενες δεσμεύσεις και βήματα, μάλλον άδικα χάνετε τα νεύρα και τον χρόνο σας. Επικεντρωθείτε και στα οικονομικά σας, που έχουν τάσεις μόνιμης ανόδου.

Λέων:

Στο δικό σας το μυαλό και με τα δικά σας μέτρα και σταθμά, όλα είναι τελικά εύκολα λοιπόν. Τα προγράμματα και οι προτάσεις που έχετε κάνει στον άνθρωπο σας, να είστε βέβαιοι, ότι άμεσα θα γίνουν αποδεκτά. Ακόμη και κάποιες δύσκολες επανασυνδέσεις, ήδη είναι κοντά.

Παρθένος:  

Είσαστε κάτω από μεγάλη και παρατεταμένη συμπαντική εύνοια, και αυτό θα φέρει στους δρόμους σας, χρήμα, νέες αγάπες, αλλά και για κάποιους τολμηρούς… έναν πιο παλιό εραστή ή ερωτοφιλία, που έληξε ίσως και ανορθόδοξα. Όλα είναι πιθανά.

 

Ζυγός:

Το μυαλό σας προβληματίζεται, για όλα αυτά που έχουν συμβεί και ακόμη συμβαίνουν… από την μεριά του ανθρώπου σας, που μάλλον αυτήν την εποχή, θα τον χαρακτηρίζατε απόμακρο και παγωμένο. Μην κάνετε κάτι υπερβολικό, ξέρει τι πρέπει να κάνετε…και είναι θέμα λίγου χρόνου, όλα να ισορροπήσουν.

Σκορπιός:

Εσείς είστε σε μια αναμονή, χωρίς ενεργό συναίσθημα, για μια είδηση, που ίσως και να δικαιώσει τον εγωισμό σας. Το παρελθόν, θα σας θυμηθεί λίαν συντόμως και θα βρεθείτε … και από κοντά. Μην κάνετε ωστόσο κάτι

Τοξότης

Είσαστε ανάμεσα σε πολλά ζητήματα, μπλεγμένοι. Αυτό που είναι μείζον θέμα, αυτήν την εποχή είναι, να πάρετε αποφάσεις μαζί με τον άνθρωπο σας, για αυτά που πρέπει να λήξουν …και αυτά που πρέπει να ξεκινήσουν μέσα στην σχέση σας, επιτέλους. Η μετριότητα, δεν σας αφορά.

Αιγόκερως: 

Ο απώτερος σκοπός σας, είναι να λύσετε κάποια σημαντικά θέματα του τώρα, και σε δεύτερο βαθμό, να περάσετε τον δεσμό σας, σε ένα άλλο επίπεδο. Όπως και να έχουν τα πράματα, εσείς και θα τα καταφέρετε και το ταίρι σας, θα έρθει πιο κοντά σε επικοινωνίες και επαφές.

Υδροχόος:

Σκέψεις από το παρελθόν, μπλέκονται μέσα στο παρόν. Αυτό είναι και κάτι που εσείς οι ίδιοι το έχετε τελικά προκαλέσει. Οι μέρες και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι θα ζητήσουν απαντήσεις. Σκεφτείτε, και με το χέρι στην καρδιά, κρατήστε μόνο ότι και όποιον αξίζει… στην ζωή σας.

 

Ιχθείς:

Εσείς κάνετε μια σειρά από καχύποπτες σκέψεις, για τον άνθρωπο σας. Ίσως και δικαιολογημένα, καθώς δεν σας προσφέρει ότι και παλιότερα. Όπως και να έχουν τα πράματα, εσείς θα πρέπει να βάλετε, ένα όριο χρόνου στην αναμονή σας…και να πάρετε αποφάσεις.