Ερωτικές Προβλέψεις για το Σαβ/Κο 15+16/09

Ερωτικές Προβλέψεις για το Σαβ/Κο 15+16/09

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς:

Η τύχη είναι με το μέρος σας και μέχρι την λήξη της εβδομάδας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας δώσει έναν αέρα αυτοπεποίθησης για να κατορθώσετε τους στόχους σας.

 

Ταύρος – ζώδιο της Γης: 

Πολλά αυτά που έχετε αφήσει στην τύχη τους, και που στο τώρα, θα πρέπει να ανασυνταχτείτε σε κάθε επίπεδο. Αυτό θα σας κάνει και πιο γοητευτικούς στον άνθρωπο σας.

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα:

Έχετε μπλέξει με τόσα πολλά θέματα που έχετε χάσει την επαφή με την ερωτική σας ζωή. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει άμεσα να διορθώσετε, αν αγαπάτε πραγματικά το ταίρι σας.

 

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού:

Είσαστε ανάμεσα σε δύσκολες αποφάσεις. Σκεφτείτε και με καθαρό μυαλό ενεργήστε. Σίγουρα αυτό το χρονικό διάστημα, δεν ευνοούνται και οι παράλληλες καταστάσεις. Προσοχή παντού.

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς: 

Έχετε πάθει κάποια εμμονή με έναν άτομο, που μόλις τον τελευταίο καιρό, έχει εισέλθει στην καθημερινότητα σας. Μην πιέζετε πάνω από όλα τον εαυτό σας. Έχει αντιληφθεί το ενδιαφέρον σας και θα ανταποκριθεί.

 

Παρθένος ζώδιο της Γης: 

Η υπομονή έχει την φωτογραφία σας. Αυτό είναι και κάτι όμως που εν θα πρέπει να επιτρέψετε σε κανέναν να το καταπατήσει. Βάλτε τα όρια και τις προϋποθέσεις σας και θα δείτε ότι όλα άμεσα θα τακτοποιηθούν. Προσοχή και στα περιττά έξοδα.

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα: 

Δεν χρειάζεται να είστε υπερβολικοί στις υποσχέσεις σας. Αυτό θα πρέπει να το ελέγξετε σαν ζώδιο του αέρα που είστε και αρκετά παρορμητικό. Αυτοί που σας θέλουν, ας τολμήσουν να πλησιάσουν.

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού:

Η σκέψη σας είναι για ακόμη μια φορά στα παλιά. Αυτό σίγουρα ακουμπάει μια ερωτική ιστορία που ακόμη σας πονά και δεν έχει κλείσει μέσα στην καρδιά σας. Σκεφτείτε τι θα κάνετε. Μην χάνετε πάντως τον χρόνο σας άσκοπα.

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς:

Η καλή σας η ψυχολογία έχει κατακτήσεις τους πάντες. Όλο το επόμενο διάστημα, θα δείτε πολύ νέο κόσμο να σας πλησιάζει και να θέλει να σας κατακτήσει.

Αιγόκερως ζώδιο της Γης:

Αν κάνετε λίγο υπομονή θα δείτε ότι ο άνθρωπος σας, θα κάνει κάποιες καταλυτικές κινήσεις, έτσι ώστε να τα ξαναβρείτε. Αυτό θα σας φέρει και πιο κοντά σε αποφάσεις δέσμευσης.

 

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα:

Μην είστε υπερβολικοί σε αυτά που ζητάτε από τον άνθρωπο που μόλις τώρα έχετε γνωρίσει. Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν, έτσι ώστε η οικειότητα να έρθει  στο μεταξύ σας.

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού:

Πολλά τα μυστήρια που υπάρχουν μέσα στον δεσμό σας.  Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το επιλύσετε άμεσα. Από την μεριά σας θα πρέπει να είστε πού προσεχτικοί, ειδικά αν διατηρείτε διπλές καταστάσεις ερωτικές,