Ερωτικές Προβλέψεις Κατίνας – DESTE. 15-30/09

Ερωτικές Προβλέψεις Κατίνας – DESTE.  15-30/09

Προβλέψεις για όλους:

 Κριός: ΖΑΡΑ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Θα πρέπει να γίνετε αυτές τις ημέρες πιο επικοινωνιακοί … με όλους. Αυτό θα σας ανοίξει και τις πόρτες για έναν νέο έρωτα, που ήδη σας έχει κάνει το σινιάλο. Πιο κοντά θα έρθουν και οι σύντροφοι, που είχαν απομακρυνθεί λόγω παρεξηγήσεων και τρίτων προσώπων.

Ταύρος: ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Δεν θα επιτρέψετε σε κανέναν να σας πληγώσει και να σας καθυστερήσει από όλα αυτά που θέλετε να κάνετε. Οι μέρες του νέου ζωδιακού μήνα από 22/09, έχουν πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις για τα αισθηματικά σας θέματα, που θα κυλήσουν έτσι όπως εσείς είχατε ονειρευτεί.

Δίδυμοι: ΓΚΑΜΧΑΤ- Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Δεν μπορείτε για ακόμη μια φορά, να πάτε πίσω στο παρελθόν και να λάβετε ένα ισχυρό ‘ΟΧΙ’, στις προτάσεις σας για επανασύνδεση. Τα μηνύματα σας τα έχετε περάσει, άρα στο τώρα αναμείνατε. Χρήμα και επαγγελματικές επιτυχίες είναι στον δρόμο σας. Απολαύστε την καλή εποχή.

Καρκίνος: ΜΟΥΝΤΖΟΥΡ – ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Ο άνθρωπος σας, έχει μπει σε έναν μονόδρομο σκέψεων και  αποφάσεων για το κοινό σας μέλλον. Αυτό που έχει μέσα στο  μυαλό του, θα σας το ανακοινώσει προσεχώς. Επίσης, μια σειρά από οικονομικές ειδήσεις …που περιμένετε θα σας λύσουν πολλά προβλήματα.

Λέων:  Η ΚΑΜΗΛΑ

Θα πρέπει να είστε άκρως προσεχτικοί, με αυτά που σας λένε και σας τάζουν…καθώς ίσως και να είναι σε μορφή υπερβολών μόνο και μόνο για να σας κατακτήσουν. Είσαστε πια έμπειροι, άρα ξέρετε τι και ποιος τελικά αξίζει. Καλά θα είναι και τα πράματα στα εργασιακά σας… που θα σας δώσουν αρκετό χρήμα.

Παρθένος: Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

Το μυαλό σας άθελα, πηγαίνει σε όλα τα δύσκολα και περίπλοκα σενάρια, καθότι ο άνθρωπος σας, βγάζει περίεργες συμπεριφορές. Φάση είναι και προσεχώς όλα αυτά θα ξεπεραστούν. Ακόμη και έχει συντελεστεί τσακωμός, όλα θα έρθουν και πάλι στην ισορροπία τους, και οι επικοινωνίες θα γίνουν πιο ερωτικές.

Ζυγός: ΑΣΣΥΡΑΝΤΡΑ – Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Δεν είστε εσείς για καινούργιες καθυστερήσεις. Αυτό που έχει σημασία, είναι να μιλήσετε αυτές τις θετικές ημέρες με τον σύντροφο σας, και να πάρετε αποφάσεις για όλα αυτά που πρέπει να γίνουν, από τις αρχές του νέου μήνα. Μόνοι και εργένηδες θα έχουν, τύχη  σε νέες και ιδιαίτερες γνωριμίες.

Σκορπιός:  Η ΠΑΙΔΟΥΛΑ

Σαφώς και έχετε πάρει τις οριστικές σας αποφάσεις. Αυτό είναι και κάτι που το έχει ήδη αντιληφθεί ο άνθρωπος σας, όπου και θα είναι άκρως προσεχτικός πια σε όλα του. Οι σχέσεις που έχουν χιλιομετρικές αποστάσεις, θα χρειαστεί προσεχώς να βρουν τους τρόπους για να μηδενιστεί αυτό το πρόβλημα.

Τοξότης: ΜΠΕΝΤΕΣ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Η τύχη στα οικονομικά… σας  υποστηρίζει για τις επόμενες εβδομάδες, και το μόνο σίγουρο είναι, ότι θα έχετε άνεση που θα μπορέσει να σας κλείσει πολλές από τις υποχρεώσεις σας.  Σε δεύτερο τόνο, θα έχετε και κάποιες ειδήσεις από μια παλιά σας ερωτική ιστορία, που σας ψάχνει…εδώ και καιρό.

Αιγόκερως: ΤΑ  ΑΝΘΗ

Έχετε αντέξει τα δυσκολότερα και  αυτό είναι κάτι που πια σας έχει γίνει μάθημα. Η εποχή σας δίνει χρήμα, άνεση υλική, νέους έρωτες αλλά και για κάποιους ρομαντικούς ίσως…και μερικές άμεσες επανασυνδέσεις.  Ευκολίες θα έχουν και τα ήδη εν σχέση ζευγάρια, που θα σκεφτούν για πιο μόνιμες δεσμεύσεις.

Υδροχόος:  Η ΒΕΡΑ

Μάλλον κάποιος σας έχει μπερδέψει με τα λόγια του και με τις αντίθετες πράξεις του.  Το καλύτερο που έχετε να κάνετε άμεσα είναι, εσείς από την δική σας την πλευρά, να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις σε απώτερο χρόνο. Τα οικονομικά σας, θα πάνε από το καλό στο καλύτερο. 

Ιχθείς: ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ

Η αλλαγή που θα δείτε από τον άνθρωπο σας, έχει κάποια καλή στρατηγική από πίσω…που θα σας οδηγήσει σαν ζευγάρι σε μια πιο σοβαρή και μόνιμη δέσμευση. Εύνοια έχουν τα οικονομικά σας … που θα τα δείτε να εξελίσσονται όπως τα είχατε μέσα στα πλάνα σας.