Ημερήσιες προβλέψεις. 21-23/09

Ημερήσιες προβλέψεις. 21-23/09

Κριός:  Εσείς είσαστε μέσα σε μια μόνιμη ανασφάλεια και άγχος για το τι λέει, και τι θέλει ο κόσμος γύρω σας. Ειδικά τι αποζητά το ταίρι σας. Όλη αυτή η λογική, είναι λάθος. Έχετε χάσει την αυτοεκτίμηση και τον δρόμο σας, για να κάνετε μόνο τους όποιους γύρω σας, ευτυχείς.

 

Ταύρος:  Οργανωθείτε από σήμερα. για το τι θα κάνετε τις επόμενες ημέρες. Πολύ ο καλός κόσμος, που θα σας προτείνει την παρέα του αλλά και ποικίλες προτάσεις που θα σας διαφέρουν. Οι μόνοι, θα χαρούν μέσα από νέες επαφές αλλά και οι εν σχέση, θα αντιληφθούν την εξωστρέφεια των αισθημάτων, του ανθρώπου τους.

 

Δίδυμοι: Εσείς και οι ερωτικές σας ασταμάτητες διαθέσεις, έχετε φέρει πιο κοντά σας κάποιον, που έχει όλες τις προδιαγραφές που ζητάτε. Κάτω από αυτόν τον υποστηρικτικό για όλα τα Αέρινα ζώδια, αστρολογικό ουρανό, πιθανόν και να γεννηθεί μια μεγάλη αγάπη.

 

Καρκίνος:  Το μυαλό και η καρδιά σας, έχουν για ακόμη μια φορά μπλεχτεί. Από την μια επιθυμείτε άμεσα να επιστρέψετε στο παρελθόν, και από την άλλη μια νέα γνωριμία, που σίγουρα σας έχει τραβήξει την προσοχή. Μετά τις 23/09 – αλλαγή ζωδίου…..να πλησιάζει εσείς, πρέπει να αποφασίσετε.

  

Λέων:  Είσαστε κάτω από βαριές σκέψεις, για όλα αυτά που έχουν ειπωθεί και γίνει μέσα στον ερωτικό σας δεσμό. Πολλά και τα λόγια που έχουν ανταλλαχτεί και με τον σύντροφο σας, και που μάλλον σας ζόρισαν. Ίσως και να έχει έρθει η ώρα για αποφάσεις.

 

Παρθένος: Κάνετε συνεχώς κινήσεις, για να έρθετε πιο κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει, αλλά κατά καιρούς σας βάζει δυσκολίες. Έχει απόλυτα καταλάβει τις προθέσεις σας, άρα μην πιέζετε άλλο. Μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα έχετε θετικές αντιδράσεις.

 

Ζυγός:  Έχετε πάρει σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας, που ίσως και να περιλαμβάνει μια σειρά από προτάσεις προς τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι, που μέσα στον Οκτώβριο… θα γίνει πραγματικότητα. Σίγουρα τα αστρολογικά είναι άκρως συμμαχικά.

 

Σκορπιός: Δεν θα περιμένετε για πολύ ακόμη, να σας που τι  ζητούν από εσάς. Ίσως και να έχετε κουραστεί. Έτσι και αλλιώς θα συνεχίσετε ασταμάτητοι τα προσωπικά σας σχέδια για το υπόλοιπο 2018. Νέοι έρωτες θα ξεπροβάλουν σε μόνους και χωρισμένους.

 

Τοξότης: Δεν έχετε και την καλύτερη πιθανή διάθεση, αυτές τις ημέρες. Αυτό ακουμπάει πάνω στην μετριότητα της ερωτικής σας σχέσης, που δεν έχει την πορεία, που επιθυμείτε. Ωστόσο, μην το αφήνετε να χάνετε μέσα στην καθημερινότητα, μιλήστε με τον άνθρωπο σας.

 

Αιγόκερως: Είσαστε το ζώδιο, που αυτήν την εποχή, είτε θα επανασυνδεθεί ισχυρά με κάποια πρώην σχέση, ή θα τραβήξει πάνω σε  νέους δρόμους. Από την δική σας την μεριά, πλέον δεν χρειάζεται να γίνει κάτι περισσότερο. Τις μέρες της  πανσελήνου 25/09 θα υπάρξουν εκπλήξεις.

  

Υδροχόος: : Υπάρχει αρκετό παρασκήνιο, στην ερωτική σας ζωή. Ίσως για αυτό να φταίτε και εσείς, που δεν λάβατε τα μέτρα σας, άμεσα. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε, νέα και προτάσεις, που σίγουρα αυτήν την φορά θα πρέπει να σκεφτείτε πιο σοβαρά.

Ιχθείς: Μην έχετε και τόση μεγάλη πια αγωνία, για αυτά που έγιναν και σας πλήγωσαν από τον άνθρωπο σας, ή μέσα στην σχέση σας. Θα δείτε από την δική του πλευρά, προσεχτικές επικοινωνιακές κινήσεις, που σίγουρα θα σας φέρουν πολύ πιο κοντά. Κάντε και εσείς …ότι καλύτερο μπορείτε.