LOVE HOROSCOPE. Ερωτικές προβλέψεις για όλους!

LOVE HOROSCOPE. Ερωτικές προβλέψεις για όλους!

Αυτό το διάστημα και μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου, θα έχει εξαιρετικές αστρολογικές όψεις, που θα κάνει πολλούς τσακωμένους συντρόφους να έρθουν πιο κοντά.

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ : Η σχέση που έχετε περνάει κρίση παρατεταμένη και το ξέρετε. Δεν είναι και κάτι που μπορείτε να το αφήσετε έτσι απλά να συνεχίσει να συμβαίνει. Οι μέρες σε όλα τα ζώδια της Φωτιάς θα φέρουν καλύτερες καταστάσεις, και μέσα από μια πιο ανεβασμένη ψυχολογία, όλα θα βρουν τον δρόμο τους.

Ερωτική έλξη: 4/5

ΤΑΥΡΟΣ : Οι σχέσεις και οι γάμοι, που το προηγούμενο διάστημα, είχαν περάσει από κάποιες επικοινωνιακές δυσκολίες, αλλά από την επόμενη εβδομάδα που ο χαοτικός Ερμής, κάνει καλύτερες όψεις προς τον ζωδιακό σας οίκο, εσείς θα καταφέρετε και πάλι να φέρετε το ερωτικό κλίμα στο μεταξύ σας.

Ερωτική έλξη: 4/5

ΔΙΔΥΜΟΙ : Έχετε προκαλέσει κάποιον με τον διπλωματικό σας τρόπο, να σας πλησιάσει. Αυτό είναι και πιθανόν να γίνει μέσα στις επόμενες ώρες – μέρες. Να είστε σε ετοιμότητα καθώς θα οι απαιτήσεις και οι προτάσεις θα σας εκπλήξουν. Εσείς που κάνετε την προσπάθεια σας, για μια άμεση επανένωση, θα έχετε θετικό αποτέλεσμα.

Ερωτική έλξη: 5/5

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Δεν θα χρειαστεί να κάνετε κάτι υπερβολικό και έξω από την προσωπικότητα σας, για να έλξετε το ενδιαφέρον του ατόμου που θέλετε. Υπάρχουν ήδη σκέψεις του που θα σας ξεδιπλωθούν μέσα από καλέσματα και προτάσεις. Οι μέρες είναι θετικές και για κάποια οικονομικά σας ζητήματα.

Ερωτική έλξη: 4/5

ΛΕΩΝ : Με το δεξί έχει εισέλθει ο Ζυγός και αυτό ήδη το νιώθετε στην ψυχολογία σας. Στα επόμενα 24ωρα θα βρεθείτε και κάτω από τον ερωτικό κλοιό κάποιου που κινείται στον φιλικό ή εργασιακό σας χώρο. Μην εκπλαγείτε, απλά κρατήστε χαμηλούς τόνους και μακριά από τα τρίτα μάτια και κουτσομπολίστικα άτομα.

Ερωτική έλξη: 4/5

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Έχετε πάρει κάποιες τελικές αποφάσεις για τον δεσμό σας, που έτσι όπως έχει καταντήσει….μάλλον δεν σας ενδιαφέρει. Οι μέρες έχουν εκπλήξεις οικονομικές που σίγουρα θα βοηθήσουν προς την θετική κατεύθυνση.  Μια πιο αναλυτική συζήτηση θα βοηθούσε στις λύσεις.

Ερωτική έλξη: 4/5

ΖΥΓΟΣ : Υπάρχουν μέσα στην καρδιά σας, ακόμη ενεργά και βαθιά συναισθήματα για έναν πρώην σας. Με τον καινούργιο μήνα να πλησιάζει, πιθανόν και να δεχτείτε κάποιες επικοινωνίες, από εκεί που δεν το περιμένετε. Νέοι ωστόσο έρωτες, θα ξεπροβάλλουν στους εργένηδες.

Ερωτική έλξη: 4/5

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Έχετε καταπιαστεί με πολλά θέματα αυτό το χρονικό διάστημα, και έχετε αφήσει πίσω τον άνθρωπο σας και την σχέση σας. Αυτό το Σαβ/Κο, και μέχρι τις αρχές  του νέου μήνα, θα υπάρξουν κάποιες συζητήσεις, που θα σας βάλουν και πάλι στους καλούς κοινούς σας ρυθμούς.

Ερωτική έλξη: 4/5

ΤΟΞΟΤΗΣ : Μια είδηση θα φτάσει στον δρόμο σας, από κάποιον παλιό σας γνώριμο ή ημιτελή σας ερωτική ιστορία, που θέλει να σας συναντήσει. Με την Αφροδίτη να σας υποστηρίζει από τον Σκορπιό πια… το πιο πιθανόν να σας έρθει μια ερωτική εξομολόγηση, μαζί με πρόταση για σχέση.

Ερωτική έλξη: 4/5

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Εσείς έχετε ανοίξει πολλά ερωτικά μέτωπα, αλλά τίποτα από  όλα αυτά που εισπράττετε δεν σας γεμίζει σαν προσωπικότητες. Υπάρχει ωστόσο κάποιος που κυκλοφορεί γύρω σας, και μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας κάνει μια πιο σοβαρή αισθηματική προσέγγιση που ίσως και να σας αφορά.

Ερωτική έλξη: 4/5

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Μπορείτε άνετα πια και μέσα στους μήνες που πλησιάζουν να κάνετε τις επόμενες σας κινήσεις εσείς που είστε μέσα σε σοβαρές σχέσεις…για να περάσετε σε πιο επίσημες καταστάσεις.  Φυσικά και η άνοδος των οικονομικών σας, θα συμβάλει έτσι όλα αυτά να έρθουν πιο γρήγορα.

Ερωτική έλξη: 4/5

ΙΧΘΕΙΣ : Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να είστε τόσο στεναχωρημένοι, με τον άνθρωπο σας, που δεν είναι και τόσο κοντά σας αισθηματικά αυτήν την εποχή. Θα δείτε ότι από τα μέσα του νέου μήνα και μετά, θα γίνουν κάποιες πιο σοβαρές συζητήσεις,  που θα σας λύσουν απορίες, και όλα θα βρουν τους κανονικούς τους ρυθμούς.

Ερωτική έλξη: 4/5