Μηνιαίες προβλέψεις. Οκτώβριος ‘18

Μηνιαίες προβλέψεις. Οκτώβριος ‘18

Αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής των ζωδίων.

Από την πρώτη κιόλας ημέρα του ο Οκτώβριος, φέρνει μεγάλες και σημαντικές εκπλήξεις – αλλαγές, στην καθημερινότητα του ζωδιακού κόσμου. 01/10 γυρίζει σε ορθή φορά ο Πλούτωνας και φέρνει χρήμα και ανέσεις! Στις 05/10, Η Αφροδίτη αναδρομεί μέχρι και τις 31/10, όπου και θα ενώσει πια μόνιμα όλους τους ερωτευμένους συντρόφους.

Πιο αναλυτικά:

Κριός:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Έχετε πια καταλάβει ότι δεν υπάρχει, κάτι που να μπορείτε να κάνετε για να γοητεύσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Τα μηνύματα σας, τα έχετε στείλει άρα αφήστε, τις καταστάσεις να ωριμάσουν. Από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα, θα έχετε εκπλήξεις.

Ερωτική εύνοια: ***

ΚΑΡΙΕΡΑ: Μπορεί να έχετε στριμωχτεί λίγο στα οικονομικά σας, αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά από τα μέσα του Οκτωβρίου οι ευκαιρίες σίγουρα θα έρθουν στον δρόμο σας. Ακόμη και κάποια χρήματα, που περιμένετε από παλιά, θα σας έρθουν άμεσα.

Αστρολογική τύχη: 4/5

Ταύρος:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Με τον αυστηρό Πλούτωνα, να έρχεται από 01-10, σε ορθή φορά, όλα τα ζώδια τα γήινα, θα νιώσουν και θα δούν τεράστιες αλλαγές στην ερωτική τους ζωή.  Τα τσακωμένα ζευγάρια θα φιλιώσουν αλλά και οι ήδη εν σοβαρή σχέση, θα δρομολογήσουν επισημότητες.

Ερωτική εύνοια: **

ΚΑΡΙΕΡΑ: Έχετε κουραστεί να δουλεύετε τόσο πολύ, και ακόμη τα οικονομικά σας μεγέθη να μην έχουν φτάσει στο επίπεδο που ζητάτε. Οι καινούργιες προτάσεις – συνεργασίες, θα σας τραβήξουν σίγουρα την προσοχή. Πάντως μια δικαστική σας μάχη, προσεχώς λήγει προς όφελος σας.

Αστρολογική τύχη:  5/5

Δίδυμοι:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Εσείς είστε τα πιο αγαπητά ζώδια του κύκλου, αλλά στο τώρα δηλώνετε ερωτικά μόνοι. Ίσως και να είναι μια περίοδος της ζωής σας, που να έχετε ανάγκη αυτήν την συνειδητή μοναξιά. Πάντως από το δεύτερο 15μερο του μήνα, θα βρείτε νέο ταίρι που θα σας κάνει και πάλι να ενεργοποιηθείτε.

Ερωτική εύνοια: ***

ΚΑΡΙΕΡΑ: Είστε πολλά υποσχόμενα ζώδια, με όποιον και να συνεργαστείτε και αυτό θα σας φέρει προσεχώς σε  πολλές επιλογές – προτάσεις για αλλαγή θέσης εργασίας. Πριν πάρετε όμως την τελική σας απόφαση, ζυγίστε τα παλιά και ψάξτε πιο βαθιά στα καινούργια δεδομένα.

Αστρολογική τύχη: 5/5

Καρκίνος:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Είστε προβληματισμένοι, με τις συμπεριφορές που έρχονται από τον άνθρωπο σας, και που μέχρι και σε σκέψεις για χωρισμό έχετε φτάσει. Σε καμία των περιπτώσεων, δεν θα καταναλώσετε και τον Οκτώβριο μέσα από αδιέξοδες – επαναλαμβανόμενες διαβουλεύσεις.

Ερωτική εύνοια: **

ΚΑΡΙΕΡΑ: Υπάρχει μεγάλη πίεση στον εργασιακό σας χώρο, αλλά και συναδελφικές συμπεριφορές που δεν σας αρμόζουν! Με τον πολυεπίπεδο χαρακτήρα που έχετε, σαφώς και μπορείτε να βάλετε ένα κατανοητό στοπ σε όλα αυτά αλλά και να δείξετε τον επαγγελματισμό σας.

Αστρολογική τύχη:  4/5

Λέων:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Με τα αστρολογικά της εποχής να σας δίνουν εύνοια στην προσωπική σας ζωή, εσείς μπορείτε και πάλι με τον άνθρωπο που αγαπάτε, να βρείτε τον δρόμο σας. Στα καλά είναι και μια σειρά, από επανασυνδέσεις και προτάσεις για γάμο – οικογένεια.

Ερωτική εύνοια: ***

ΚΑΡΙΕΡΑ: Από όσα έχετε καταφέρει, το μόνο βέβαιο είναι ότι το επόμενο διάστημα, θα λάβετε πρακτική αναγνώριση, και αρκετό χρήμα. Επίσης, εσείς που θα κάνετε μέσα στον μήνα ταξίδια για εργασία ή σπουδές, θα βρείτε ευκαιρίες που θα σας ενδιαφέρουν πολύ.

Αστρολογική τύχη:  5/5

Παρθένος:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Θα χρειαστεί  μέσα στις επόμενες εβδομάδες, να βρείτε τον πραγματικό σας εαυτό, ακόμη και αν αυτό σημαίνει για ένα διάστημα να μείνετε μόνοι σας, εκτός ερωτικής σχέσης. Πολλά αυτά που πρέπει να σκεφτείτε για το μέλλον σας με το άτομο που έχετε κοντά σας.

Ερωτική εύνοια: **

ΚΑΡΙΕΡΑ: Εσείς που έχετε αναζητήσει, μια νέα – διαφορετική εργασία, μέσα στις πρώτες 2 εβδομάδες του Οκτωβρίου θα την βρείτε. Άτομο κύρους, θα βοηθήσει για αυτό. Εσείς από την δική σας την μεριά φροντίστε, να μην κάνετε  άλλα λάθη και να αξιοποιήσετε αυτά που σας προσφέρονται.

Αστρολογική τύχη: 5/5

Ζυγός:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ :  Οι ερωτικές σας περιπέτειες και τα άσκοπα φλερτ, έχουν φτάσει στο τέρμα τους, και εσείς καλείστε πια να πάρετε μια σοβαρή απόφαση, για το ποιον θέλετε να βάλετε μέσα στην ζωή σας. Υπάρχουν πολλά άτομα γύρω σας, άρα διαλέξτε το καλύτερο.

Ερωτική εύνοια: **

ΚΑΡΙΕΡΑ: Μάλλον αυτήν την περίοδο ζητάτε να ξεκουραστείτε, αλλά ακόμη τεχνικά αυτό δεν είναι εφικτό. Μην χάνετε τους ανεβασμένους σας ρυθμούς, καθώς χρήμα και υλικές ανέσεις, θα σας αποζημιώσουν. Πολλά και τα νέα πρόσωπα που θα έρθουν με προτάσεις συνεργασίας.

Αστρολογική τύχη: 4/5

Σκορπιός:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Εσείς με την Αφροδίτη, μέσα στον Αστρολογικό σας οίκο, να γυρίζει σε ανάδρομη φορά και μέχρι τα τέλη του Οκτωβρίου, πιθανόν και να ξανα-βρεθείτε με μια παλιά σας γνωριμία- φλερτ και τα συναισθήματα να έρθουν και πάλι στην επιφάνεια.

Ερωτική εύνοια: ***

ΚΑΡΙΕΡΑ: Είστε πολυέξοδοι και το ξέρετε! Αυτό όμως το διάστημα που τα έσοδα σας είναι μετριασμένα, σαφώς και θα πρέπει να είστε πολύ πιο μαζεμένοι. Κάποιοι που έχουν σκοπό για μια νέα μεγάλη αγορά, καλύτερα να περιμένουν το νέο έτος.

Αστρολογική τύχη: 4/5

Τοξότης:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Μην μπλέκεστε με άτομα και υποθέσεις που δεν μπορούν να σας υποστηρίξουν. Έχετε πια σαν άτομα, μεγάλη εμπειρία και οι μετριότητες σας αφήνουν αδιάφορους. Πολλές και γνωριμίες, που θα σας πλησιάσουν, αλλά εσείς  μην κάνετε εκπτώσεις ένεκα της μοναξιάς σας.

Ερωτική εύνοια: ***

ΚΑΡΙΕΡΑ: Μην αποκαλύπτετε τις σκέψεις και τις προθέσεις σας, σε άτομα που σας πλησιάζουν και δεν ξέρετε ακόμη τον σκοπό τους. Εσείς δώστε την απόλυτη σας προσοχή σε εργασία και επενδύσεις. Ίσως να χρειαστείτε να κάνετε ένα μικρό ταξίδι.

Αστρολογική τύχη: 5/5

Αιγόκερως:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Εσείς θα δείτε μεγάλες και άμεσες αλλαγές, στην ερωτική σας ζωή, και προς το πολύ καλύτερο. Πολλοί θα είναι και αυτοί που τελικά θα ζητήσουν μια επίσημη δέσμευση από τον άνθρωπο τους. Νέοι έρωτες πλησιάζουν  και τους εργένηδες.

Ερωτική εύνοια: ***

ΚΑΡΙΕΡΑ: Δεν υπάρχει αυτήν την εποχή, κάτι που θα πρέπει να σας ανησυχεί στον εργασιακό σας τομέα. Σίγουρα εσείς που θέλετε μια αλλαγή στην καριέρα σας, θα την έχετε από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, με νέες προτάσεις που θα έρθουν από παλιούς σας γνώριμους.

Αστρολογική τύχη: 4/5

Υδροχόος:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Η τάση του σύμπαντος, και των άστρων είναι να σας δώσουν λύσεις σε χρόνια προβλήματα που ακουμπούν την ερωτική σας ζωή. Ίσως και μερικοί από εσάς, να κάνουν σκέψεις για να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον πρώην σύντροφο τους.

Ερωτική εύνοια: **

ΚΑΡΙΕΡΑ: Όσα έχετε βάλει σαν στόχο τα έχετε καταφέρει. Από τις ερχόμενες εβδομάδα, θα έρθουν στην επιφάνεια και νέες προτάσεις, που θα σας αφορούν. Ένα διάστημα, που μπορεί να σας δώσει ευκαιρίες για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Αστρολογική τύχη: 5/5

Ιχθείς:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ :  Είστε λοιπόν οι τελευταίοι που θα πρέπει να έχετε παράπονα από την προσωπική τους ζωή. Όλα έχουν έρθει σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας! Στο προσεχές του μήνα, θα έρθουν στην ζωή των μόνων και νέοι έρωτες που θα δώσουν δυνατές αγάπες και μόνιμες.

Ερωτική εύνοια: **

ΚΑΡΙΕΡΑ: Θα έχετε πολλές και σημαντικές οικονομικές – επαγγελματικές ευκαιρίες, για να ανέβετε στην καριέρα σας. Μερικοί ίσως και να σκεφτούν να φύγουν στο εξωτερικό για επιμόρφωση ή για να ανοίξουν περισσότερο τα φτερά τους.

Αστρολογική τύχη: 4/5