Μηνιαίες προβλέψεις. Νοέμβριος ‘18

Μηνιαίες προβλέψεις. Νοέμβριος ‘18

Ανατροπές στον ζωδιακό κόσμο!

Στις 06/11 ο ανάδρομος Ουρανός, θα περάσει  μέσα στον πύρινο Κριό. Αυτό θα δώσει πολλές και σημαντικές αφορμές, σε όλα τα ζώδια του αέρα και την φωτιάς, για να ενεργοποιηθούν και να ψάξουν πιο βαθιά, να βρουν λύσεις σε αισθηματικά και επαγγελματικά ζητήματα. Πιο τυχεροί είναι οι γήινοι και οι εκπρόσωποι του νερού, που θα έχουν πιο βατές συνθήκες για την καθημερινότητα τους.

Για όλους:

Κριός:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Δεν θα αφήσετε εσείς και το ασταμάτητο σας ταμπεραμέντο τίποτα στην τύχη του. Σχέσεις και συνεργασίες, που δεν κυλούν όπως εσείς θα θέλατε θα τερματιστούν και αυτό θα έχει πια μόνιμο χαρακτήρα.

Τύχη ζωδίου: +++

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το χρήμα και οι ανέσεις που ζητάτε, πλησιάζουν από την πρώτη κιόλας εβδομάδα – 10ήμερο του ζωδίου και σας κάνουν να λήξετε μόνιμα προβλήματα και υποχρεώσεις, που σας παιδεύουν ίσως και χρόνια.

Ροή χρήματος : 9/10

Ταύρος:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Δεν υπάρχει άλλη υπομονή για εσάς και τα αισθήματα σας. Ότι χρειαζόταν από την δική σας την μεριά να το κάνετε, το έχετε προσφέρει σε αυτήν την σχέση και ειδικά στον άνθρωπο σας. Η απόφαση βαραίνει την άλλη πλευρά.

Τύχη ζωδίου: ++

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μπορεί να είχατε πολλά και μεγάλα έξοδα αυτόν τον καιρό, αλλά αυτό σταματάει και τώρα θα υπάρξει ισορροπία στην τσέπη σας Επενδύσεις που σκέφτεστε αφήστε τες, για το νέο έτος.

Ροή χρήματος : 10/10

Δίδυμοι:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Αισθάνεστε μόνοι αλλά δεν είναι και αυτό που σας ενοχλεί το διάστημα αυτό, τελικά! Υπάρχουν κάποια ζητήματα στην οικογένεια σας, που θα πρέπει να λυθούν και μετά να ψάξετε για μια νέα αισθηματική συντροφιά.

Τύχη ζωδίου: +++

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ : Υπάρχουν πολλές προτάσεις στον δρόμο σας, που δεν θα περάσουν απαρατήρητες. Είναι μια εποχή, που έχετε ανεβασμένη διάθεση για να ανοίξετε περισσότερο τους ορίζοντες σας και που θα σας φέρουν, αν είστε τολμηροί…αρκετό χρήμα.

Ροή χρήματος : 9/10

Καρκίνος:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Υπάρχουν πολλά και σοβαρά θέματα με τον άνθρωπο σας, που πρέπει μέσα σε αυτόν τον καινούργιο μήνα, να λυθούν και έτσι κάπως να πορευτείτε και σε πιο σοβαρές δεσμεύσεις εντός του νέου έτους 2019.

Τύχη ζωδίου: ++

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ : Εσείς είστε σε μια τρεχάλα γύρω από τα οικονομικά και τις σπουδές σας, που από το δεύτερο 10ήμερο, θα σας αποδώσουν αυτά που ζητάτε. Τα ταξίδια και οι μετοικήσεις, είναι και αυτές στο πρόγραμμα.

Ροή χρήματος : 9/10

Λέων:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Ξέρετε ότι έχουν γίνει πολλά και σημαντικά λάθη μέσα στον δεσμό σας, και τώρα καλείστε και οι δύο σαν σύντροφοι, να τα λύσετε. Αν σε κάποιον από τους δύο  σας, υπάρχουν ενεργές δεσμεύσεις από το παρελθόν, πρέπει να λυθούν άμεσα.

Τύχη ζωδίου: +++

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ : Οι συνεργασίες που έχετε δεν αποδίδουν στον βαθμό που θέλετε. Αυτό είναι και κάτι που μέσα από την μεγάλη σας εμπειρία μπορείτε να το διορθώσετε. Ωστόσο, μην αλλάξετε τον χαρακτήρα σας, για κανέναν.

Ροή χρήματος : 10/10

Παρθένος:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Οι έρωτες έχουν αρχίσει και σας κοντοζυγώνουν και εσείς πια με την μοναξιά σας, θέλετε να πάρετε διαζύγιο. Το σύμπαν έχει για εσάς μεγάλα και σημαντικά σχέδια, για την προσωπική σας ζωή. Στήριξη θα έχετε από τα αγαπημένα σας άτομα.

Τύχη ζωδίου: ++

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ : Μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα, καθώς ο κυβερνήτης σας είναι ένα βήμα πριν γυρίσει ανάδρομος, και ότι σας έχει λείψει θα σας το δώσει στο πολλαπλάσιο. Προσοχή στα έκτακτα έξοδα.

Ροή χρήματος : 9/10

Ζυγός:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Οι ετοιμασίες που κάνει ο άνθρωπος σας, στην ζωή του για κάτι νέο, βεβαίως και σας εσωκλείει στα σχέδια του. Από την δική σας την μεριά, πράξτε ανάλογα, καθώς από το 2019 σας περιμένουν δεσμεύσεις με μόνιμο χαρακτήρα.

Τύχη ζωδίου: +++

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ : Δεν έχετε την άνεση που θέλετε στον οικονομικό σας τομέα, αλλά αυτό από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα αλλάζει. Εσείς που έχετε σκοπό να φύγετε για κάποια άλλη πόλη ή και χώρα, καλύτερα να το σκεφτείτε δύο φορές.

Ροή χρήματος : 10/10

Σκορπιός:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Οι μέρες θα κυλήσουν πολύ όμορφα για όλους τους Σκορπιούς, στην προσωπική τους ζωή, καθώς ο Ήλιος, μέσα στον ζωδιακό σας οίκο κάνει αλλαγές που θα φέρουν την μόνιμη ευτυχία. Ακόμη και οι μόνοι, θα βρουν προσεχώς ένα νέο ταίρι.

Τύχη ζωδίου: +++

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ : Μην ξοδεύετε άσκοπα, μόνο και μόνο επειδή πιστεύετε ότι αυτή η καλή ροή χρήματος που υπάρχει τώρα, θα συνεχίσει έτσι για πάντα. Με τόσους ανάδρομους πλανήτες, θα πρέπει σίγουρα να είστε πιο εγκρατείς.

Ροή χρήματος : 9/10

Τοξότης:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Η μέρα που θα δείτε τον άνθρωπο σας, εσείς που μένετε σε μεγάλη χιλιομετρική απόσταση δεν είναι μακριά. Το δεύτερο καλό είναι, ότι θα παρθούν και πιο σημαντικές αποφάσεις, για την κοινή σας ζωή, και χωρίς αυτό το πρακτικό πρόβλημα πια να παρεμβαίνει.

Τύχη ζωδίου: +++

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ : Προσπαθήστε πολύ περισσότερο με τα επαγγελματικά σας, και θα διαπιστώσετε ότι το χρήμα και οι σχετικές ανέσεις θα έρθουν στην ζωή σας. Ταξίδια και νέες επενδύσεις έρχονται στα μέσα του μήνα.

Ροή χρήματος : 9/10

Αιγόκερως:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Υπάρχουν πολλές και μεγάλες αλλαγές στην ζωή την ερωτική σας, που όμως και θα βοηθήσουν τα περισσότερα ζευγάρια να κάνουν και ένα επόμενο βήμα,  προς την κατεύθυνση ενός γάμου – οικογένειας.

Τύχη ζωδίου: +++

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ : Είστε μέσα σε μια μόνιμη αναστάτωση για την εργασία σας και αυτό πια έχει γίνει παραγωγικό. Εσείς που αναζητάτε μια νέα απασχόληση θα την βρείτε μέσα από την βοήθεια των φίλων σας. Σπουδές και επιμόρφωση έχουν την τιμητική τους.

Ροή χρήματος : 10/10

Υδροχόος:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Δεν υπάρχει κάποιος σημαντικός άνθρωπος, που πιθανόν να σας τραβάει την ερωτική προσοχή αυτήν την περίοδο. Από τα μέσα του μήνα και μετά, που και ο ανάδρομος θα είναι παρόν, εσείς πιθανόν να έχετε ειδήσεις από το παρελθόν σας.

Τύχη ζωδίου: ++

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ : Θα σας γίνουν νέες και ουσιαστικές προτάσεις, για μια νέα θέση εργασίας, που όμως θα πρέπει να σκεφτείτε διεξοδικά. Γενικά αυτό το διάστημα, με τόσο δύσκολες πλανητικές όψεις θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στο δεκαπλάσιο.

Ροή χρήματος : 10/10

Ιχθείς:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Οι ενοχλήσεις που έχετε από τον πρώην σας ίσως και να αρχίσουν προσεχώς, να σας αφορούν καθώς οι προτάσεις του, πλέον δεν έχουν καμία σχέση με το παρελθόν σας. Όλοι τελικά αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη.

Τύχη ζωδίου: +++

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ : Τα οικονομικά σας έχουν ανοδική τάση και αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε, τους τρόπους για να λύσετε πολλά και δύσκολα προβλήματα που έχουν ανακύψει τους τελευταίους μήνες.

Ροή χρήματος : 9/10