Ερωτική Χαρτομαντεία KISMET – Ελπίδες για επανασύνδεση πρώην συντρόφων

Προβλέψεις ΙΟΥΛΙΟΥ:

 

Κριός  Το Κάρο με τα 3 Άλογα

Δεν χρειάζεται να δώσετε απαντήσεις. Υπάρχουν πολλά ακόμη που πρέπει από την μεριά του ο σύντροφος σας, να σας εξηγήσει και να σας προσφέρει πρώτος.

Τυχερό νούμερο :  5

Ταύρος Η μελαχρινή Γυναίκα

Σεβαστείτε τις όποιες επιθυμίες των άλλων, και μην δίνετε σημασία σε αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν. Μια νέα εποχή ξεκινάει για εσάς, όπου μπορείτε να βάλετε τα πάντα και τους πάντες σε μια σειρά.

Τυχερό νούμερο : 6

 

Δίδυμοι Το Ασημένιο Αστέρι

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία στην ζωή σας, από άτομα που μόνο σας χαροποιούν. Από το τέλος του Ιουλίου, να περιμένετε και κάποιες αφίξεις από το χαμένο σας παρελθόν.

Τυχερό νούμερο : 2

Η τράπουλα της Καρδιάς – Προτάσεις επανασύνδεσης για κάποια ζώδια

Καρκίνος Ο Ανοιχτόχρωμος Άντρας

Η ευτυχία σας χτυπά την πόρτα.  Μην ασχολείστε άλλο με το ανούσιο και θλιβερό παρελθόν. Μέσα στον  μήνα του Λέοντα, ίσως και να σας πέσουν λεφτά από εκεί που δεν το περιμένετε.

Τυχερό νούμερο : 8

 

Λέων Ο Δρόμος

Αφιερώστε παραπάνω χρόνο στον άνθρωπο σας, που θέλει να δείτε μαζί τα πράματα για ένα κοινό μέλλον.  Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν και σίγουρα θα ισορροπήσετε.

Τυχερό νούμερο : 4

 

Παρθένος Το Κέρμα

Μην ακούτε τι σας λένε οι άλλοι. Τώρα υπάρχουν γύρω σας αποδείξεις και πληροφορίες που δεν μπορείτε να αγνοήσετε. Οι ελεύθεροι θα έχουν αναπάντεχες ερωτικές εξομολογήσεις.

Τυχερό νούμερο : 3

Ζυγός Η Καρδιά

Πολλά είναι τελικά αυτά που σας κρύβει το έτερον σας ήμισυ. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθώς δεν θα τα βρείτε μπροστά σας, ούτε η σχέση σας θα απειληθεί.

Τυχερό νούμερο : 1

 

Σκορπιός Οι Εραστές

Κάποιες στιγμές ήσαστε στο όριο για να φύγετε από καταστάσεις και ερωτικές ιστορίες που δεν σας προσφέρουν τίποτα. Μέσα στο δεύτερο 15ήμερο θα πάρετε αποφάσεις τελικές.

Τυχερό νούμερο : 6

 

Τοξότης Η Πόρτα ανοιχτή

Μην φοβηθείτε να μιλήσετε όταν κάποιος σας αδικεί, και ειδικά αν αυτός είναι ο σύντροφος σας! Βάλτε λοιπόν σε όλους τα όρια σας και μην δεχτείτε κάτι λιγότερο από αυτό που σας αξίζει.

Τυχερό νούμερο : 7

Αιγόκερως Ο Επισκέπτης

Μέσα στους κύκλους του επαγγέλματος σας, θα βρείτε μια νέα αγάπη. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε σε όλα σας προσεχτικοί, καθώς τα τρίτα μάτια είναι επάνω σας.

Τυχερό νούμερο : 9

 

Υδροχόος Τα Δύο Σταυροδρόμια

Όλα αλλάζουν μέσα στο δεύτερο 10ήμερο του Ιουλίου… και σας ανοίγουν δρόμους για άλλες καταστάσεις. Εσείς ειδικά οι ελεύθεροι θα έρθετε σε επαφή με έναν νέο έρωτα.

Τυχερό νούμερο : 5

Ιχθείς Το Καράβι

Ειδήσεις και πληροφορίες, πέφτουν πάνω στο μονοπάτι σας, που θα πρέπει να τις προσπεράσετε χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν θα γυρίσετε σε κάποιο κάλεσμα από το παρελθόν.

Τυχερό νούμερο : 7