Η τράπουλα της Ημέρας – Προβλέψεις Τρίτη 21/01

Ζωδιακές προβλέψεις:

 

Κριός

Οι συνθήκες που τρέχουν γύρω σας, είναι και οι πιο γόνιμες για να μπορέσετε να βρείτε τους τρόπους, που θα ζεστάνουν και πάλι το κλίμα με το άτομο που αγαπάτε. Επίσης, ένα παλιό σας κληρονομικό ζήτημα τώρα λήγει και σας προσφέρει χρήμα.

Ταύρος

Το πύρινο μυαλό σας τρέχει, προς όλες τις κατευθύνσεις και τώρα κάποιες λύσεις έχουν κάνει πραγματικά την εμφάνιση τους. Εσείς που είστε σε εργένικη φάση, θα βρεθείτε μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα μέσα σε νέες γνωριμίες, που δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

 

Δίδυμοι

Κοιταχτείτε στον καθρέφτη και θα διαπιστώσετε, ότι μπορείτε να καταφέρετε πολλά περισσότερα. Μπορεί να είστε μόνοι ή να έχετε χωρίσει προσφάτως, αλλά αυτό σε καμία των περιπτώσεων, δεν θα πρέπει να σας σταματήσει από όλα αυτά που σας περιμένουν!  

 

Καρκίνος                 

Αν είστε έτοιμοι, για αποκαλύψεις στο άτομο που κρυφά αγαπάτε, τότε έρθει και το πλήρωμα του χρόνου, για να κάνετε αυτά που έχετε τόσο καιρό προγραμματίσει. Μέχρι και το τέλος του μήνα, πολλοί από εσάς, θα έχουν μπει σε μια σοβαρή ερωτική σχέση. 

Λέων

Σκέψεις και πολλά συναισθήματα σας έχουν μόνο και τελικά μπερδέψει. Τώρα που είστε έτοιμοι σε τρίτα θέματα της ζωής σας, θα χρειαστεί να μιλήσετε πιο ανοιχτά στον άνθρωπο σας και να λύσετε τις προβληματικές καταστάσεις που σας κρατούν πίσω.

 

Παρθένος

Μπορείτε να μείνετε ένα μικρό χρονικό διάστημα ερωτικά μόνοι σας. Είναι αυτό που σίγουρα τώρα σας χρειάζεται για να ξεφύγετε από όλα αυτά τα λάθη και τις άσχημες αναμνήσεις του παρελθόντος. Ρίξτε και περισσότερο την προσοχή σας σε επενδύσεις και οικονομικά ζητήματα.

 

Ζυγός

Μέχρι και τις 25/01… το σύμπαν, θα σας κάνει όλα τα χατίρια εσείς θα πρέπει, να έχετε σκεφτεί ώριμα, ποιον θέλετε να έχετε κοντά σας σαν μόνιμο σύντροφο και για ποιον λόγο. Όλα τα άλλα είναι απλές καθυστερήσεις που μόνο σας αποπροσανατολίζουν.

Σκορπιός

Τα συναισθήματα που έχετε για τον πρώην σας, μάλλον σας κάνουν και έχετε σταματήσει από το να βλέπετε, τι άλλο καλό είναι στα περιβάλλοντα σας. Με την νέα Σελήνη  να πλησιάζει, εσείς θα καταφέρετε να βρείτε ισορροπίες και να πάρετε αποφάσεις.

 

Τοξότης

Οικονομική βελτίωση θα έρθει στον δρόμο σας και αυτό, σίγουρα και μόνιμα πια θα σας χαρίσει μια καλή ψυχολογία. Τώρα μπορείτε και με πιο χαλαρό ύφος, να κάνετε και όλες αυτές τις συζητήσεις που πρέπει με τον άνθρωπο σας, για το κοινό σας μέλλον.

 

Αιγόκερως

Εσείς που έχετε τις δυσκολίες μια σχέσεις εξ αποστάσεως, τώρα είναι πλέον και το πιο σωστό χρονικό σημείο, για να φέρετε κοντά σας τον άνθρωπο που αγαπάτε και μόνιμα. Τα εργασιακά σας που θα δώσουν καλύτερη οικονομική δυναμική, θα σας υποστηρίξουν.

 

Υδροχόος

Μπορεί αυτές τις ημέρες, να δείτε λίγο πιο σκεπτικό και απόμακρο τον άνθρωπο σας, αλλά μη θορυβηθείτε. Δεν συμβαίνει κάτι που θα σας ενοχλήσει σαν σχέση. Μάλλον κάποια οικογενειακά – οικονομικά του, ζητήματα τον πιέζουν.

Ιχθείς

Αν ξέρετε τι θέλει ο σύντροφος σας, προκειμένου αυτή η σχέση να γίνει ποιοτικότερη, τότε μπορείτε να του το προσφέρετε. Εσείς που ακόμη δεν έχετε βρει το σωστό σας ταίρι, έχει έρθει η ώρα να επεκτείνετε την κοινωνική σας ζωή.