Η τράπουλα της Καρδιάς – Προτάσεις επανασύνδεσης για κάποια ζώδια

Προβλέψεις για τις επόμενες 1-4 εβδομάδες:

 

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

 

Κριός  ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΣΤΕΡΙ

Από τα τέλη του 2ου 10ημέρου του Ιουλίου και μετά, θα έχετε την ευκαιρία, να μιλήσετε πιο αναλυτικά στον άνθρωπο σας και να του δείξετε την κατεύθυνση που θα πάρει η σχέση σας.

Λέων Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια, όπου και θα καταφέρετε να λύσετε οικονομικά και οικογενειακά ζητήματα, που τόσους μήνες σας πίεζαν. Μια νέα αγάπη πλησιάζει.

 

Τοξότης Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

Αυτή η περίεργη εποχή, εσάς δεν σας επηρεάζει άμεσα, απλά θα πρέπει να είστε σε μι εγρήγορση, καθώς κάποια άτομα που σας ζηλεύουν ή σας έχουν ερωτευτεί θα κάνουν την εμφάνιση τους. 

 

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

 

Ταύρος  Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σημάδια αγάπης, έχει δείξει πολλάκις στον άνθρωπο που θέλετε. Αυτό είναι πλέον αρκετό, και δεν χρειάζεται να κάντε κάτι περισσότερο. Η ανταπόκριση θα σας εκπλήξει.

Οι κάρτες της Σουλτάνας προβλέπουν επιστροφές για πρώην συντρόφους

Παρθένος ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ

Ζητάτε κάποιες φορές πολλά και  υπερβολικά από τον σύντροφο σας. Σαφώς και με λίγη υπομονή και κατανόηση, θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά.

 

Αιγόκερως ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ

Αναζητάτε μια μόνιμη σχέση και όχι μια ακόμη περιπέτεια. Μπορείτε να είστε πιο επιλεκτικοί αυτή την φορά, καθώς ήδη γύρω σας υπάρχουν δελεαστικές προτάσεις.

 

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

 

Δίδυμοι ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΡΟΔΟ

Σε ότι δεν συμφωνείτε  με τον άνθρωπο σας, θα πρέπει να βρίσκετε τις σχετικές εναλλακτικές. Αυτό είναι και το μόνο που μπορεί να σας βοηθήσει καταλυτικά.

 

Ζυγός Ο ΠΑΠΥΡΟΣ

Δεν έχετε στις άμεσες προτεραιότητες σας, να εμπλακείτε σε μια νέα σχέση. Ακόμη η καρδιά και το μυαλό σας είναι εγκλωβισμένα στο παρελθόν!

 

Υδροχόος Η ΚΑΡΔΙΑ

Αλλαγές θέλετε να προτείνετε στον άνθρωπο σας, για να μπορέσετε πια να ξεφύγετε από την ρουτίνα, και να δείτε τι άλλο μπορείτε να πετύχετε μαζί.

 

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

 

Καρκίνος ΤΑ 7 ΤΣΑΚΡΑΣ

Είναι ένα σημαντικό διάστημα, όπου κάποια λεφτά θα πέσουν στον δρόμο σας, και θα σας ενισχύουν σε όλα αυτά που έχετε στο πρόγραμμα σας. Μια επανασύνδεση, θα σας εκπλήξει!

Σκορπιός ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ

Από τον νέο ζωδιακό μήνα του Λέοντα 21/07, να περιμένετε τις σημαντικές τροποποιήσεις στην σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που το έχει ήδη επωμιστεί ο σύντροφος σας.

 

Ιχθείς ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ

Το ιδανικό που έχετε να κάνετε, είναι αυτές τις ημέρες που όλα στον ουρανό είναι σε μια δυναμική κινητικότητα, να πείτε τα λιγότερα και να πράξετε περισσότερα.