Η Τράπουλα της Κατίνας – Αλήθεια και όχι άλλα πια παραμύθια

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

ΚΡΙΟΣ :  ΖΑΡΑ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Έχετε πολλά που πρέπει άμεσα να τακτοποιήσετε σε εργασία και οικογένεια. Εν αρχή μην αφήνετε τους τρίτους, να σας δίνουν συμβουλές και κατευθυντήριες.

ΤΑΥΡΟΣ :  ΣΕΛΑΝΑ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Δεν έχετε βρει ακόμη λύσεις, για το παρελθόν σας, που έρχεται και ξανα-έρχεται για επανασύνδεση. Ξέρετε και εσείς ότι δεν έχουν  υπάρξει αλλαγές… για να είστε μαζί και ποιοτικά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΔΡΟΜΟΣ

Μόνο μέσα από το πέρασμα του χρόνου, θα μπορέσετε να δείτε πιο καθαρά τον χαρακτήρα του ανθρώπου που έχετε κοντά σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας λύσει αρκετές απορίες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΝΕΙΛΟΣ

Από τα λίγα ζώδια που θα έχουν τόσο μεγάλη εύνοια σε ερωτικά και εργασιακά ζητήματα. Σίγουρα όλα αυτά περιλαμβάνονται …νέα πρόσωπα και προσωπικές προκλήσεις.

 

ΛΕΩΝ : Η ΚΑΜΗΛΑ

Όλα αυτά που ζείτε τους τελευταίους μήνες, με τον άνθρωπο σας, σας έχουν κουράσει. Είναι και το ιδανικό χρονικό σημείο για να μιλήσετε και να βρείτε κοινές λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Εκπλήξεις και δώρα έχει το τρίτο δεκαήμερο του μήνα. Σίγουρα μπορείτε να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας και να βρείτε λύσεις σε υποθέσεις που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα για μήνες.

 

ΖΥΓΟΣ : Η ΚΑΡΔΙΑ

Πολλές και ενδιαφέρουσες οι προτάσεις που υπάρχουν στον φιλικό σας κύκλο, για μια νέα σχέση. Για τους δικούς σας λόγους, είστε ακόμη θετικοί σε μια επανασύνδεση, με το  πρόσφατο σας παρελθόν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Είστε έτοιμοι, να πάτε σε μια πιο σοβαρή δέσμευση, αλλά αυτήν την φορά υπό όρους και προϋποθέσεις. Σίγουρα σε πρώτο τόνο κοιτάξτε και πιο αναλυτικά τα οικονομικά – έξοδα σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ :  ΑΡΑΛ – Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Υπάρχουν πολλές και σημαντικές αλλαγές, στην ζωή σας που ίσως και κάποιους να τους βάλουν σε μια λογική  νέων δράσεων. Σε όλα αυτά θα βρείτε τον σύντροφο σας, υποστηρικτή!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

Αν είστε μπερδεμένοι με την αισθηματική σας ζωή, έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, για να πάρετε αποφάσεις που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα…και χωρίς άλλες εκπτώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ

Μην μπερδεύετε το παρελθόν με το παρόν. Δώστε χρόνο και χώρο στον εαυτό σας, για να μπορέσετε να δείτε τι πρέπει να γίνει και πώς. Πάντως τα οικονομικά σας θα έχουν άνοδο.

 

ΙΧΘΕΙΣ : ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ

Μην πάτε με τα νερά των άλλων, μόνο και μόνο για να δείξετε ότι είστε συμβατοί. Κάπως έτσι θα γίνετε και απόλυτα δεδομένοι στα μάτια όλων αυτών!