Η τράπουλα της Κατίνας – Δεσμεύσεις με παλιούς συντρόφους

Προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο:

Κριός  Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Οι πιθανότητες για να συναντηθείτε με κάποιον παλιότερο σας γνώριμο, αυτές τις ημέρες είναι πολλές. Οι εκπλήξεις και οι προτάσεις του, θα είναι μεγάλες.

Ταύρος ΤΟ ΜΕΓΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Σας έχουν κουράσει οι λεπτομέρειες μέσα στην σχέση σας. Ξέρετε ότι χρειάζεται άμεσα να γίνει ένας σοβαρός διάλογος, για το πρόσφατο παρελθόν αλλά και τα όποια επόμενα σας βήματα.

 

Δίδυμοι Ο ΝΕΙΛΟΣ

Μπορείτε να έχετε ότι θέλετε από το πρόσωπο που αγαπάτε, αλλά θα πρέπει και εσείς πρώτα από την δική σας μεριά, να έχετε ξεκαθαρίσει όλες τις εκκρεμότητες σας.

 

Καρκίνος ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ    

Θέλετε να είστε μόνοι σας, καθώς η καρδιά σας έχει πληγωθεί πολλές φορές και όχι χωρίς την δική σας υπαιτιότητα. Ωστόσο, κάποιος από τα παλιά θα σας αναζητήσει.

Λέων ΤΟ ΚΕΛΙΔΙ

Προστατέψτε την σχέση σας και μην την εκθέτετε στους τρίτους και στους ανταγωνιστές σας. Όποια και να είναι τα προβλήματα σας, μπορείτε να τα ξεπεράσετε μόνοι σας.

 

Παρθένος ΣΕΛΑΝΑ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Αυτά που συμβαίνουν μέσα στον δεσμό σας, σας έχουν κάνει και έχτε χάσει την εμπιστοσύνη σας. Είναι και κάτι που θέλει ο σύντροφος σας, να το συζητήσετε.

 

Η τράπουλα του Ιεροφάντη

 

 

Ζυγός Η ΠΑΙΔΟΥΛΑ

Μπορεί να μην έχετε ακόμη ενωθεί με το πρόσωπο που αγαπάτε, αλλά σίγουρα έχετε γίνει πιο ώριμοι και απαιτητικοί ως προς αυτά που σας αξίζουν.

Σκορπιός ΤΟ ΡΟΥΜΠΙΝΙ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ

Ο νους σας είναι μπερδεμένος και αυτό έχει να κάνει με την επανεμφάνιση κάποιου από το παρελθόν σας, που ζητά μια έμμεση επανασύνδεση.

 

Τοξότης ΖΑΡΑ – ΤΟ  ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Μέσα στους κύκλους της εργασίας σας, υπάρχει ανταγωνισμός και το νιώθετε. Μέσα από αυτό … προσεχώς θα διαπιστώσετε ότι σας πλησιάζει ένα φλερτ.

 

Αιγόκερως Η ΚΑΜΗΛΑ

Οι τελικές σας αποφάσεις είναι αυτές που ζητάει το συντροφικό σας έτερο για να ακούσει.  Ξέρετε ότι έχει απόλυτο δίκιο, άρα επισπεύστε τις διαδικασίες.

 

Υδροχόος Ο ΗΛΙΟΣ

Εκεί που κλείνει μια πόρτα, εκεί ανοίγει κάποια επόμενη και μεγαλύτερη. Είστε κάτω από την εύνοια του σύμπαντος που σας αλλάζει σιγά – σιγά την ζωή.

 

Ιχθείς Η ΚΑΡΔΙΑ

Πολλά φλερτ που τρέχουν μέσα στους κύκλους σας, αλλά μόνο ένα επί του παρόντος σας έχει πιάσει την προσοχή. Μέσα στον μήνα, θα έχετε μια ερωτική εξομολόγηση.