Η τράπουλα της Κατίνας – Ερωτικές προβλέψεις για τον Ιούνιο

Μηνιαίες προβλέψεις:

Κριός : Γκαμχάτ – Ο Πασάς του Διαμαντιού

Αυτά που σας έχουν τύχει, στο παρελθόν σίγουρα δεν ήταν τυχαία. Μπορεί να έχετε κάνει και εσείς τα λάθη σας. Πιθανόν και τώρα να είναι η μοναδική σας ευκαιρία, για να τα διορθώσετε.

 

 

Ταύρος : Μπέντες – Το Τζάν του Σμαραγδιού 

Δεν θα βρείτε άμεσα κάτι νέο που να σας συναρπάζει ερωτικά. Σίγουρα χρειάζεται να κάνετε και κάτι περισσότερο για την εργασία αλλά και κάποια οικογενειακά σας πρόσωπα.

Δίδυμοι : Το Ερωτικό Γράμμα

Τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει, αν και εσείς πρώτα δεν το προσπαθήσετε. Το άτομο που αγαπάτε, θέλει να σας δει, αλλά ακόμη δεν έχει κλείσει τις δικές του υποχρεώσεις.

Καρκίνος :  Τα Άστρα

Πολλά τα διλήμματα που υπάρχουν στην καρδιά σας. Σίγουρα έχετε κάνει τις τελικές σας επιλογές, αλλά θα πρέπει και άμεσα να τις ανακοινώσετε σε αυτούς που πρέπει.

Λέων : Το Βουνό

Μην κυνηγάτε κανέναν και ποτέ. Τώρα που έχετε πλέον καταφέρει να βρείτε την ισορροπία σας, θα χρειαστεί απλά να κάνετε και μια υπομονή παραπάνω, μέχρι οι ειδήσεις να έρθουν.  

 

Παρθένος : Ο Ήλιος

Αυτά που έχουν συντελεστεί μέσα στον δεσμό σας, από τον μήνα του Καρκίνου και μετά, θα ξεπεραστούν και σίγουρα θα μπορέσετε να βρείτε τις προσωπικές σας ισορροπίες …με τον άνθρωπο σας.

Ζυγός : Άραλ – Ο Πασάς του Σμαραγδιού

Εσείς που για τους δικούς σας λόγους, ακόμη δεν είστε έτοιμοι για να χωρίσετε, καλύτερα να μιλήσετε πλέον πιο ανοιχτά με τον άνθρωπο σας, και να βρείτε τις λύσεις.

Σκορπιός : Ζάρα – Το Λευκό Άλογο του Διαμαντιού

Μην υπολογίζετε καθόλου το τι σας λένε οι τρίτοι, για το άτομο που σας αφορά ερωτικά. Τώρα είναι και το πιο σωστό χρονικό διάστημα, για να ξεκαθαρίσετε τα πάντα.

Τοξότης :  Η Άγκυρα

Μια παλιά σας γνωριμία, θα έρθει στον δρόμο σας μέσα στο πρώτο διάστημα του Ιουνίου. Εσείς που είστε ακόμη ελεύθεροι, ίσως και να μπείτε στον πειρασμό για νέα σχέση.

Αιγόκερως : Μίντα – Η Χανούμισσα του Σμαραγδιού

Το να τσακώνεστε και να είστε μόνιμα σε μια ένταση, με τον άνθρωπο που αγαπάτε, σίγουρα δεν σας πάει πουθενά. Πιθανόν και να χρειάζεστε και οι δύο ένα μικρό διάλειμμα.

Υδροχόος :  Η Μπρατσέρα

Μέσα στην οικογένεια και στα επαγγελματικά σας, θα προκύψουν κάποια καλά νέα. Μερικοί από εσάς, θα χρειαστεί να μετοικίσουν ακόμη και στο εξωτερικό.

Ιχθείς : Η Καμήλα

Κάποιες στιγμές αισθάνεστε ότι δεν γίνεστε καθόλου αντιληπτοί, από τον άνθρωπο σας, άρα θα πρέπει να του εξηγήσετε λίγο παραπάνω το τι ζητάτε επιτέλους.