Η τράπουλα της Κατίνας – Εβδομαδιαίες προβλέψεις 09-15/12

Για όλους:

Κριός Ο ΝΕΙΛΟΣ

Παλιές εκκρεμότητες που είχατε, ίσως διαζύγιο – οικονομικές διαφορές, τώρα έχει έρθει το σωστό χρονικό σημείο για να λυθούν μόνιμα. Εσείς που μένετε μακριά από τον σύντροφο σας, σύντομα θα τον συναντήσετε.

Ευνοϊκή Ημέρα : Παρασκευή

Ταύρος Η ΑΓΚΥΡΑ

Σίγουρα έχετε πολλά πράματα που πρέπει άμεσα, να λύσετε στην εργασία σας, που έχει γίνει άκρως απαιτητική. Από τα μέσα την εβδομάδας και μετά, ένα παλιό σας γνώριμο πρόσωπο που έρχεται από μακριά, θα σας αναζητήσει!

Ευνοϊκή Ημέρα : Τετάρτη

 

Δίδυμοι ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ

Οι μέρες που έρχονται θα είναι πραγματικά γεμάτες από προκλήσεις ακόμη και στα αισθηματικά σας. Κάποιος από το παρελθόν σας, υπό νέες καταστάσεις και προτάσεις, θα σας πείσει να του δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία!

Ευνοϊκή Ημέρα : Τρίτη

 

Καρκίνος ΣΕΛΑΝΑ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Φροντίστε περισσότερο τον ίδιο σας τον εαυτό. Τώρα θα πρέπει να αφήσετε πια πίσω σας τις άσχημες καταστάσεις και να εστιάσετε στα θετικά άτομα, που ήδη υπάρχουν γύρω σας … και σας περιμένουν.

Ευνοϊκή Ημέρα : Παρασκευή

 

Λέων ΤΟ ΜΕΓΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Μέσα μόνο από μια σοβαρή συζήτηση, θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις και τρόπους που η σχέση σας, θα έχει μια καλύτερη προοπτική. Πολλές  οι ιδέες που θα έρθουν από τον άνθρωπο σας, που δεν θέλει να σας χάσει.                                      

Ευνοϊκή Ημέρα : Δευτέρα

 

Παρθένος ΤΟ ΡΟΥΜΠΙΝΙ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ

Είναι μια καλή εποχή, που όλα τείνουν να διορθωθούν και να σας δώσουν το πράσινο φως, για να φτιάξετε την καθημερινότητα σας, όπως εσείς την έχετε σκεφτεί.  Στην εργασία σας, θα έχετε μια ξαφνική προαγωγή ή θετική εξέλιξη.

Ευνοϊκή Ημέρα :  Κυριακή

 

Ζυγός ΖΑΡΑ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Είναι η εβδομάδα που θα καταφέρετε να δείτε τον άνθρωπο που σας αφορά. Υπάρχουν κάποια καίρια ζητήματα που θέλει να σας αναφέρει αλλά και να σας κάνει μια σειρά από σοβαρές ερωτήσεις, που θα σας παραξενέψουν!

Ευνοϊκή Ημέρα : Πέμπτη

Σκορπιός ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Όλα όσα έχετε σκεφτεί,  το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα αρχίσουν να γίνονται πραγματικότητα. Τώρα ένα θέμα που σας έχει ενοχλήσει στον οικονομικό τομέα, θα λάβει τέλος με την παρέμβαση κάποιου ατόμου κύρους.  

Ευνοϊκή Ημέρα : Σαββάτο

Τοξότης Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Είστε έτοιμοι να ανακοινώσετε στο άτομο που αγαπάτε, κάποιες από τις πιο αυστηρές σας αποφάσεις. Αυτό που θα χρειαστεί να έχετε στο μυαλό σας είναι ότι πιθανόν και η άλλη πλευρά, να έχει όχι και τόσο θετικές απαντήσεις σε όλο αυτό!

Ευνοϊκή Ημέρα : Δευτέρα

 

Αιγόκερως Η ΠΑΙΔΟΥΛΑ

Κάποια δρομολόγια και ταξίδια, θα χρειαστεί να κάνετε το επόμενο χρονικό διάστημα! Το καλό είναι ότι εσείς που είστε ακόμη ελεύθεροι, θα έρθετε πιο κοντά σε νέα άτομα που θα σας μιλήσουν για κάτι περισσότερο… από φιλία!

Ευνοϊκή Ημέρα : Κυριακή

 

Υδροχόος Η ΑΛΕΠΟΥ

Όλες οι σκέψεις σας, είναι δεμένες με τον πρώην σας. Από τα τέλη του έτους, σίγουρα θα έχετε μια ευκαιρία για να συναντηθείτε, αλλά μόνο για να μιλήσετε. Για να πεισθείτε για την επανασύνδεση, θα πρέπει να σας αποδείξει πολλά ακόμη.

Ευνοϊκή Ημέρα : Τετάρτη

Ιχθείς ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Κάποιος σας κάνει  τα γλυκά μάτια. Από την ερχόμενη εβδομάδα θα έχετε και τις σχετικές του προτάσεις, ακόμη και για μια κοινή έξοδο. Από τους λίγους του ζωδίου σας που είναι μόνοι…  οι περισσότεροι θα επανασυνδεθούν.

Ευνοϊκή Ημέρα : Τρίτη